![]() |
Zobaczcie czego to ludzie nie wymyślą...
Nie no ludzie...http://tygodnikforum.onet.pl/1207704...4,artykul.html
|
...to chore.
|
kolejna choroba...Czyzby swiat sie powoli konczyl..??
|
Znaki na niebie i ziemi na to wskazują:(
|
noramlnie choroba - nie aseksualnosc - a obnoszenie sie z tym, nie chca sie dupczyc to niech sie nie dupcza ich sprawa tylko nie mi sie nie narzucaja i nie afiszuja
|
To sie nazywa cywilizacja :/
|
:szczena:
Chore |
Idiotyzm i tyle!
|
To sie nazywa powolanie do zakonu....
|
Powoli zaczynają sie spełniać scenariusze filmów s-f. :(
|
Co wam to przeszkadza?
Ja nie rozumiem np. jak można nie lubić piwa - ale szanuję takich i nie przeszkadza mi, że się z tym obnoszą i w pubach piją np. Jamesona czy herbatę. A takie nastawienie jest znane od dawien dawna - czy to hinduscy myśliciele, czy chrześcijańscy duchowni. I też się z tym obnoszą. Ich prawo i nic innym do tego, że inni są trochę "inni". |
Cytat:
Powinni też się nauczyć nie oddychać... ;) |
mi to przeszkadza zeby nie wychodzili z tym na ulice tylko siedzieli w domach i se zyli bez afiszowania
|
Cytat:
No ale co do artukulu***8230; nie wiem co o tym myslec. Gay***8217;e to chociaz ***8220;kochaja inaczej***8221;. A ci to chca byc zupelnie odizolowani od wszystkich. Dac im jakas wyspe i tyle***8230; nie, szkoda wyspy. Jesli nie chca miec z nikim nic wposlnego to o co w tym wszystkim chodzi. |
Witam!
Ja tam sie nie przejmuje... niech sobie robia co chca :) |
za 100 lat ludzie nie będą uprawiać prawdziwego seksu, tylko wirtualny, a rozmnażać poprzez zapłodnienie invitro albo w probówkach... :|
|
Niech kazdy czlowiek robi (albo nie robi w tym przypadku;) ) to na co ma ochote o ile nikogo nie krzywdzi
|
Jak nikogo nie krzywdzą to niech sobie żyją :)
Troche tego nie rozumiem, jak można nie porządać kobiety :P ale to ich sprawa... |
Nie uważam, żeby to była choroba - w końcu nikt nikogo nie zmusza do stosunków seksualnych. Nie chcą to nie - przecież to nic dziwnego. Co innego homoseksualizm - to jest dopiero choroba i zerwanie z ogólnie przyjętymi normami.
|
I oto ujrzałem - pierwszy jeździec apokalipsy... ;)
Cytat:
|
Jesli bi/hom-seksulaizmu nie uznajemy za chorobe to i aseksualnosci nie mozna
prosty rachunek ;) |
Cytat:
|
Ciemność widze ciemność... :D :D
|
... wolno każdemu robić lub nierobić co mu się tylko podoba, a ja np. lubę to :szybksex: :szybksex: :szybksex:
|
nie chca - nie robia :)
mam to gdzies - nie ziebi ni parzy nie krzywdza innych w zaden sposob wiec pelna tolerancja im sie nalezy to, ze ja tego nie rozumie to inna sprawa :) |
Cytat:
to jak bys napisał ze teraz ludzie sie rozmnażają przez sex albo ruchanko || |
a nie? ;)
|
przeciez kazdy wie ze to bocian przynosi dzieci ??? ;)
|
ja myslalem ze maue dzieci to sie w kapuscie znajduje ;-P
|
AMERYKA.....tam zawsze sie znajdzie grupa popie***lencow ktorzy staraja sie wszytskim narzucac swoje zdanie. niech sobie tam zyja jak chca,byle mnie do tego nie naklaniali!!! takie same odczucia mam do gejow i lesbijek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja sie nie zgodze ze nikogo nie krzywdza... skutki tego moga byc dlugofalowe... bo jak znajdzie sie wiecej i wiecej takich typow... to ludzkosc i fizjologia czlowieka (naturalne rozmnazanie konkretnie) jest zagrozona... a czlowiek z probowki... co to za czlowiek... ni to naturalne, ni sztuczne... troche poszanowania ...
http://www.aseksualnosc.freesite.org/wstep.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |