![]() |
sposób wypalenia płytki
co niektóre odtarzacze wymagają by płytka z divx-em była nagrana w trybie ISO 9660 ,zwykle nagrywane płytki w nero są ustawione na ISO 9660-joliet a ma być tylko ISO 9660 jest to drobny szczegół ale może to coś da ,do tego jeszcze bardzo dokładne nazwy plików i txt i avi.Pozdrawiam
|
niema
|
Poszukaj na stronie producenta. To najlepszy sposób. Ewentualnie możesz też po prostu poszukać na necie (wpisz nazwę swojego odtwarzacza na google i zobacz, co znajdzie). Jeśli coś takiego istnieje, a jest na to spora szansa, to powinieneś znaleźć.
|
to lipa ;/ ciekawe skad mam wziasc to oprogramowanie???
|
Cytat:
|
ODKRYŁEM! moj thomson dth 233e wczytał napisy! napisy zrobilem jako .sub! (micro dvd) programem subtitle workshop.. a i co najlepsze pokazują sie polskie litery! tylko jeden maly problem napisy pokazuja sie z lewej strony ekranu i kawałek ich jest poza obrazem.. da sie to jakos zmienic? (powiekszyc i ustawic na srodku)????
|
teraz odkryłem ze jak wsadzalem pliki .txt albo .srt to nic niewykrywalo a teraz zrobilem plik .sub oczywiscie z tą sama nazwa i jak wlaczylem i mam taka fnkcje info.. jak wszedlem to bylo pokazane subtitle o1 - unknown. a jak te poprzednie wsadzam to pokazuje subtitle 0 i ze niema napisow.
|
wczoraj spedzilem cay dzien na znalezieniu czegos probowalem wszystko.. zawsze ktos pisal ze on napewno czyta napisy.. nagrywalem róznymi sposobami taka sama nazwa plik .avi .srt i .txt w jednym katalogu i nic.. jak wlaczam plyte to ją wczytuje i pokazuje sie jeden plik .avi i jego tylko mozna wlaczyc i obejzec
|
Cytat:
A jak tak to jaki format? Jak już tego się dowiesz to poczytaj jakie dodatkowe warunki mają te napisy spełniać i co c polskimi znakami? A potem użyj Subtitle Workshop i przekonwertuj te napisy na odpowiednie. I juz. |
Cytat:
|
trhomson dth 233e co zrobic?? niedzialaja mi napisy niech ktos sie zglosi moje gg 2226328
|
pomóżcie mi na priv ,bo nie daje rady :(;(
|
http://www.cdrinfo.pl/vcd/video/how2txt2vcd.php tu jest wszystko ale za nic nie mogę tego przejść:( wyskakuje mi błąd P3p package.dll w programie TMPGEncoder.Q.....aaaaaaa.Tak wogóle to jakaś porażka ,żeby się tak aż motać.
Boshe ty to widzisz i nie grzmisz !!!!!.Nie ma prostego sposobu by Q.reskie filmy z Divixa oglądać z DVD ??? z napisami.???bo mnie już szlag trafia z tą motanką HELLLLPPP !!!!!!!!!!!!!!! |
odtwarza divx to wiem model to thomson dht 233e chyba napewno 233e
|
ja mam kino domowe samsunga,tzreba niby konwersje przeprowadzic na smi .zrobiłem i Q....a kino domowe nie odtwarza dalej tych napisów.Co jest ???. Cos źle robię .Na płycie CD znajduje sie tylko plik Avi i plik smi z tą samą nazwą .W instrukcji samsunga HT-DS900 jest napisane ,że jeśli plik smi jest jeden to powinien dotworzyć go automatycznie .Co dziwniejsze kino widzi ten plik smi ,ale go nie odtwarza.Wg instrukcji pierw poszedł program gzegzolka ,następnie subedit.Powinien być jeszcze VirtualDub ale go nie używałem,gdyż format filmu w sumie mi nie przeszkadza ,ale gdzie ten tekst??.Prosze o pomoc w tej sprawie :(
Pozdrawiam , |
Cytat:
|
jak robie .srt to niedziala
|
Ten temat był już omawiany dziesiątki razy
Jest wiele programów do konwersji formatu napisów, jednym z nich jest SubRip |
POMOCY! jak zmienic plik .txt na rozpoznawalny przez stacjonarny DVD
mam nowy odtwarzacz DVD firmy thomson z odtwarzaniem divx, niestety mam jeden problem mam wiele filmow divx ktore maja pliki z napisami w postaci plikow .txt a st. odtwarzacz dvd nieodtwarza .txt .. jak zmnienic te pliki zeby napisy dzialaly na DVD ??? pomocy!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |