Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Impreza raz do roku :)))) gdzie idziecie ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/impreza-raz-roku-gdzie-idziecie-44972/)

B@rtek 21.12.2004 20:22

A ja jadę do Austrii :D

Zaraz po Bożym Narodzeniu jadę w alpy z rodzicami i tam zostaję do 2 stycznia :taktak:

Kasprzak 21.12.2004 20:09

ja jade do Kostrzyna Wlkp. :) Do kumpla z klasy.
U niego w domu będzie ok 25 osób:)
Impreza na całego...

ps.ale i tak nie ma to jak Sylwester z jedynką i Tomaszem Kamelem :)

adbok 21.12.2004 20:04

Ja mam 3 opcje :) albo do ROSOL`a albo do kumpeli a 3 naj ...... . .. . z kumpelka :) tylko ze w chacie maja byc jej rodzice ;/;/ szkoda ;)

adbok 21.12.2004 20:02

Cytat:

Napisany przez MacGyver
BTW: W tamtym roku znajomy (z zamiłowania jest pirotechnikiem w wieku 19 lat, chodzi do chemicznego LO) zrobił "bombę" własnej roboty z dużej gaśnicy, jak ******* to wywaliło dziurę w siatce za którą się schował, a odgłos wybuchu był słyszny w całej miescinie :| ...ogólnie to jakies "petardy", "bomby" itp. jego roboty są na porządku dziennym :)
ciekawe co w tym roku wymysli :) aż strach się bć:)

Masz fajnego kolege :)

mr_spock 21.12.2004 19:36

ja raczej tez na duza impreze nie ide - jak w poprzednich latach
posiedze ze znajomymi w domu, cos sie wypile i tez bedzie milo :)

MacGyver 21.12.2004 19:01

Cytat:

Napisany przez Patrix
no to powodzenia bezmózgowi - w Adamsów się bawi ?? ;)
niech się cieszy że nie walnęło przy nim...zbierali by go w promieniu 50 metrów...

On smiercią naturalną nie umrze...

Patrix 21.12.2004 18:38

Cytat:

Napisany przez MacGyver
BTW: W tamtym roku znajomy (z zamiłowania jest pirotechnikiem w wieku 19 lat, chodzi do chemicznego LO) zrobił "bombę" własnej roboty z dużej gaśnicy, jak ******* to wywaliło dziurę w siatce za którą się schował, a odgłos wybuchu był słyszny w całej miescinie :| ...ogólnie to jakies "petardy", "bomby" itp. jego roboty są na porządku dziennym :)
ciekawe co w tym roku wymysli :) aż strach się bć:)

no to powodzenia bezmózgowi - w Adamsów się bawi ?? ;)
niech się cieszy że nie walnęło przy nim...zbierali by go w promieniu 50 metrów...

MacGyver 21.12.2004 18:30

ciekawe co w tym roku wymysli :) aż strach się bać:)

epol 21.12.2004 18:24

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... a ja do pracy na nocną zmianę :| :\

Oj :podbite: wspołczuje :glaszcze:

Ja razem z kumplami planujemy imprezke u kumpla w domciu. Bedzie pare osob 6-8.
Druga wersja, ale juz raczej niedozrealizowania to wyjazd do kolezanki...

MacGyver 21.12.2004 18:21

No jak co roku na impreze sylwestrową gdzies wybrać się trzeba...w tym roku nowy rok przywitam na imprezie u kumpla...
hmm...ile osób będzie?? trudno powiedzieć :)

Mily_ 21.12.2004 18:01

Ja zapewne spedze z moim Słonkiem sylwka i chyba w domu... bo mi sie nie chce za bardzo nigdzie iść... Mojemu Słoneczku zresztą też się nie chce...

MOdy 21.12.2004 16:19

Ja jade ze znajomymi jak rok temu w góry.

tengu 21.12.2004 10:36

Najprawdopodobniej u kumpla w domu będzie dżampreza zamknięta jak co roku. A potem jak co roku bedą mówić że "tam jakieś kolorowe msze wyprawiają" bo tyle osób w czarnych koszulkach z dziwnymi napisami się kręci :P i jakieś "potępieńcze dźwięki" wydobywają się z głośników ^_^

knydel 21.12.2004 10:24

Ide do akademca na sylwka - tak kontrolnie wypic ;) w pare osób

Maciej 21.12.2004 09:55

Cytat:

Napisany przez Zetoxa

no szkoda...współczuje. :kreci_gl:

ja do pubu na Starym Rynku w Inowrocławiu.

Kris 21.12.2004 09:22

a ja z koleżanką na jakiś bal... w gajerach qrwa mać! ;)

Zetoxa 21.12.2004 09:17

kiewas 21.12.2004 03:06

Ide do kumpla na bibe :D

krzpac 21.12.2004 02:42

ja jade do Warszawy... ale nie wiem czy robie dobrze... ehh....

rosol 21.12.2004 01:08

U mnie nic tez sie nie dzieje ... chyba zaprosze kilku kumpli którzy tez nie maja gdzie isc no i poimprezujemy co nieco jak to bylo w zeszlym roku ...

Turboni 21.12.2004 01:02

ja jeszcze nie wiem ale moze pojade w pruszkowie (pojde) na znicz czyli na wolna impre a moze pojade do warszawy na starowke jak nic sie nie znajdzie.

jeszcze zobacze ale na razie to brak planow

47 21.12.2004 00:58

To tak jak ja. Ostatnio dwa razy ja organizowałem a w tym roku posiedzę sobie w domu, pogram w Rome: Total War, podbiję galię i egipt i bedzie fajnie :blee: :blee: :blee: :sciana: :sciana: :bluzga: :bluzga:
Pozdro

Remix 21.12.2004 00:50

Witam!

Ja nie wiem dlaczego ludize sie tak podniecaja Sylwestrem... dzien jak kazdy inny tylko data ciekawsza.

Imprezki na miare Sylwestra to ja mam czesto, wiec Sylwester to dla mnie kolejna imprezka...

A gdzie jade... wynajmujemy wille w Kobylej Gorze :)

gallus 21.12.2004 00:19

Cytat:

Napisany przez kizio
A ja nie mam gdzie iść na sylwestra :| Nikt nie robi nic ciekawego - nuda....

Dokładnie :podbite:

kizio 21.12.2004 00:14

A ja nie mam gdzie iść na sylwestra :| Nikt nie robi nic ciekawego - nuda....

Predi 21.12.2004 00:06

ja z braku jakiejs fajnej imprezki organizowanej przed znajomych (w zeszlym roku ja organizowalem z kilmoma kumplami - to moze dlatego w tym roku nie ma bo mi sie nie chce robic ;) ) - spedzam sylwka we dwoje z moim koteczkiem :serdusz: - bedzie super :)

adbok 20.12.2004 23:46

Impreza raz do roku :)))) gdzie idziecie ??

Witam :) juz za kilka dni Swieta Bozego Narodzenia :) a pozniej jedyna dzampreza na ktora czeka sie rok !!!
Pytanie do wszystkich :)
Gdzie sie wybieracie ?? :sylwek:
Sami ?? :piknik:
Ile bedzie "imprezowiczow" ?? :konf:

kto chce moze sie pokusic o wypisanie zaopatrzenia :) (ile i czego :) :piwo: :sluze: :sylwek:
a po dzamprezie :) Ten post

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54.