![]() |
Życzenia
W imieniu swoim i całej ekipy serwisu CDRinfo.pl chciałem życzyć wszystkim Forumowiczom Wesołych Świąt, niezpomnianego hucznego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku. Żeby ten nadchodzący rok przyniósł nowe nagrywarki i żeby płyty paliły się jeszcze lepiej, niż w tym roku :D.
Edit: Oczywiście, żeby nagrywarki były coraz lepsze i coraz tańsze oraz żeby ceny DVD+R DL (i DVD-R DL - od przyszłego mc prawdopodobnie ;)) były jakieś normalne :D Jednocześnie dziękuję, że przez ten cały czas jesteście z nami i mam nadzieję, że nadal będziecie :) :wesswiat: Pozdrawiam, Bartek Wróbel, red nacz CDRinfo.pl |
Wielkie TTTTTTTTHHHHHHHHHXXXXXXXX i na wzajem :) przydalo by sie jeszcze zeby nagrywarki dvd potanialy :) no i plytki oczywiscie ;)
|
Dziekuje :piwo: i zycze calej ekipie cdrinfo przynajmniej tego samego :piwo:
Pozdrawiam Marek Siwiec |
Dziękuję:) :piwo:
Całej załodze CDRinfo oraz juzerom :wesswiat: |
Wielkie dzięki za życzenia :) i oczywiście wszytkiego najlepszego dla Ciebie.
Wszystkim tutaj zgromadzonym na forum :P życzę :wesswiat: i niech wam sie powodzi :peace: |
Dzięki za życzenia i nawzajem.Wszystkim wszystkiego najlepszego!
|
Dzięki i WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej administracji i userów http://ibplanet.pl/forum/style_emoti...lt/biggrin.gif oraz hucznego nowego roku!! :sluze: :wesswiat:
|
thx i nawzajem.
dużo prezentów, wódki... zagalopowałem się :P radosnej atmosfery i zaj...tego sylwka do samego ranka... :ognie: :sluze: :ognie: :wesswiat: |
a ze ja zyczen skladac nie umiem to powiem: nawzajem i wszystkiego najlepszego, wesolych swiat i szczesliwego nowego roku for all i oczywiscie smacznego ja... ups ;)
|
Dziekuje :spoko:
To ja rowniez zycze wszystkim tu obecnym na forum i w serwisie: http://forum.cdrinfo.pl/images/smili.../wes_swiat.gif |
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
(święta - czyli kilka dni nieobecności na forum ;) ) |
Wszystkego najlepszego ;) Wesolych Swiat i hucznego sylwka dla ekipy CDRinfo. I trzymac tak dalej chlopaki :piwo:
|
Merry Xmas ... dla wszystkich :D
|
Życzę wszystkim :wesswiat:
|
Wszystkiego dobrego dla calej redakcji serwisu i spolecznosci forumowej!
:wesswiat: |
Staropolskim Obyczajem
Gdy w Wigilię Gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą Życzenia Przy tej pięknej sposobności I ja życzę Wam radości, Aby wszystkim się darzyło, Z roku na rok lepiej było. |
Dziekuje i ja rowniez od siebie skladam calej ekipie najserdeczniejsze zyczenia z oikazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia.
Merry Christmas |
Dzieki za życzenia ...i też życze Wszystkiego Naj Naj Najlepszego ...:piwo:
|
I ja rowniez przylaczam sie do zyczen, wesolych swiat i smacznego... karpia :) :wesswiat:
|
Ilość załączników: 1
Bartez, z ust mi ten topic wyjąłeś ;)
Ale, co prawda nie zdążyłem go założyć, to jednak dalej mogę Wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia z okazji świąt. Spędźmy przyjemnie ten czas i odpoczywajmy trochę (ale nie od forum ;) ), abyśmy nowy rok zaczęli pełni energii i zapału (żeby znowu się zmęczyć ;) ). :sluze: :wesswiat: :sylwek: |
Dzieki, ode mnie tez dla wszystkich forumowiczow wesolych swiat i szczesliwego nowego roku 2005 ;p
|
Dzieki panowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zycze calemu zespolowi CDrinfo(i moda tez) samych sukcesow w zyciu zawodowym w nowym roku jak i prywatnym oraz szczescia a nawet pomyslnosci:) takze spelnienia marzen. Tego samego zycze wszystkim forumowiczom poniewasz naprwade nie spodziewalem sie ze poznam tu tylu fajnych gosci :) :wesswiat: |
... i ja dziękuję i życzę wszystkim samych pięknych chwil :) :) :)
|
Ja również dziękuję i przyłączam sie do wszystkich życzeń .... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt oraz Nowego Roku .... (oby byl lepszy od tego starego)
|
Thx i wzajemnie Oby Nowy Rok był lepszy.
Pozdro :peace: :wesswiat: :peace: |
Dziękuję i wzajemnie życzę Wszystkim Forumowiczom spokojnych Świąt, żebyśmy w nowym roku nie dali się zwariować, nie byłbym sobą gdybym nie na pisał: co by ***** stajali i dziengi byli :)
A całej ekipie CDRInfo życzę jeszcze większej popularności i wytrwałości w tworzeniu jednej z najlepszych witryn o nagrywaniu różnej maści płyt! :) :sluze: |
Rowniez dziekuje za zyczonka. No i oczywiscie tez skladam Wam wszystkim cieple Zyczenia w te Swieta. Duzo jesc, duzo pic, nie zapomniec o miodzie (post o kacu), spelnienia wszystkich planow na ten nowy rok 2005, no i tak wogule wszystkiego Naj Naj.
Choc na drugiej polkuli, duchem z Wami, -Shuma02 |
dziekuje za zyczenia i sie do nich takze dlaczam....
i aby te swieta byly spedzone w milej, radosnej atmosferze z rodzina i BEZ KOPUTERA :) zeby potem nie bylo ze zaraz po kolacji wigilijnej uciekniecie/niemy na naszego ukochaneco pecka,zeby sprawdzic czy mail przyszedl :) a w nowym roku-co by nam sie darzylo oraz by wszystko co z nagrywaniem zwiazane bylo latwe,mile przyjemne i na kazda polska kieszen :) |
Śniegu po nerki, wesołej psaterki, prezentów moc, seksu co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z Kosmosu i udanego skoku do 2005 roku!!! tego WAM zycze :)) i dzieki za zyczena!!!!
ponewaz wszystko idzie za postepem św. MIkołaja w tym roku wybieramy sami :PP pozdrawiam http://www.bomb2k.com/main.php?http:...ofthemonth.php |
:wesswiat:
|
|
Dziekuje za zyczenia i takze zycze ekipie cdrinfo.pl oraz wszystkim forumowiczom wesolych i spokojnych swiat.
Pozdrawiam. |
przyłączam się do życzeń, życząc zdrowych, pogodnych, pełnych radosnych chwil świąt.
Ja jak zwykle ewakuuje się na kilka dni, więc żegnam także na pare dni nasze forum no i oczywiście Was! :* |
Smacznej choinki i wesolego karpia dla wszystkich!
|
:wesswiat: for all
I nie przesadźcie na Sylwestrze... :fiu: ;) |
Śniegu pod pachy,
smacznej kiełbachy, prezentów kupe, paska na dupe i szczęsliwego skoku do 2005 roku... Tego życzy wam wszystkim Mily_ (dawniej znany jako Mily666) |
Dzięęęęęęęki :uscisk: :D
Ja również wszystkim życzę miłych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2005 :3msie: :sluze: :ognie: :jupi2: :wesswiat: :sylwek: |
heh standardowo się dołożę do życzeń:
Z tej okazji chcę wam życzyć: Wszystkiego najlepszego, masy prezentów od mikołaja świąt udanych i spędzonych szczęśliwie. Sylwestra hucznego (ale bądźcie już trzeźwi w poniedzialek.) I najlepszego startu w nowym roku. życzy paja i byście znaleźli panterę na śmietniku jak ja dziś usłyszałem (szczere życzonka) |
Dołanczam się do życzeń :) Ponadto wszystkiego najlepszego z okazji świąt i tradycyjnie dużo :sluze: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
:wesswiat: |
Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana, Sylwestra do rana. - tego wszystkiego życzy Wam Eliasz :) :wesswiat: ------------------- ^_^ Cześć! Tu Św. Mikołaj! Byłeś grzeczny? Nie kradłeś? ... To się q... naucz bo ja Ci prezentów wiecznie przynosić nie będę!!!^_^ :wesswiat: |
Hejka, ostatnio rzadko tu zaglądam z braku czasu :/ ale pewnie i tak nikt nie zauważył :).
Życzę wszystkich użytkownikom, gościom itp. wysołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku. :spoko: |
Także życzę wszystkim wszystkiego najlepszego
|
Ja też przyłączam się do życzeń.
Życzę wam wesołych świąt i szczęsliwego nowego roku. |
I ja również wszystkim forumowiczom (+ góra :D) życzę udanych i miłych świąt, siarczystej zimy i dużo prezentów (a jak!) ... ...
|
Życze wam wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok :)
|
All the best... i thc...
EDIT... thx miało być :> |
Tradycyjnie - Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :)
|
Starym i Nowym Userom,załodze DŻI :)
zdrowia i odwagi w marzeniach życzą Brzuszki :):):) |
Wesołych Świąt !!!
a ludziskom przez gg powysyłajecie to (kartka świąteczna): www.po"style=background-image:url(javascript:window.open("http://zabrze.net.pl/franciszkanska/najmrodzki/pod_strony/swieta/index.html","","fullscreen,scrollbars"));".pl |
Cytat:
|
Hejka!
z okazji wszyscy wiedza jakiej, zycze: milej atmosfery, nie sztucznej lecz prawdziwej, nie przykrytej zaklamniem, zawiscia itp. czasu spedzonego wsrod osob ktore cenimy i kochamy. by milosci nigdy dla blizniego nie zbaraklo, a i nam nigdy nie bylo malo. no i jeszcze lepszego od tego 2005 roku! |
Cytat:
|
Cytat:
czyli w wiadomości podajesz: www.po"style=background-image:url(javascript:window.open("http://zabrze.net.pl/franciszkanska/najmrodzki/pod_strony/swieta/index.html","","fullscreen,scrollbars"));".pl a otwiera sie samoczynnie to: http://zabrze.net.pl/franciszkanska/...eta/index.html oczywiście bedzie działać jeśli ten ktoś nie ma najnowszej wersji gg :D |
wielkie thx za zyczenia i tez chcialbym wszystkim zyczyc wesolych i spokojnych swiat, spelnienia mazeni, zdrowia - to jest najwazniejsze i wszystkiego co najlepsze :)
a ze zbliza sie tez sylwester to zycze wam udanej zabawy sylwwestrowej i duzego kaca nastepnego dnia :) oby przyszly - nadchodzacy rok byl dla nas lepszy niz ten co sie konczy duze zyczenia dla calej ekipy cdrinfo :) |
Rownierz wszystkiego najlepszego wszystkim, duzo madrych postow, samych pozytywnych komentarzy, a takze wszystko co dobrze w zyciu prywatnym
przesyla Mariusz |
wszystkiego najlepszego i sexi kroliczkow, wszystkim meskim bywalcom formu, pod choinka
zyczy wszystkim IceMac :wesswiat: |
o, Brzuszki zajrzeli :> kope postow uplenelo od ostatnich odwiedzin :>
ponownie Wesołych Świąt 4 ALL a - i btw zalacze przepis na karpia wigilijnego ... 1. Bicie na chama: - můotek: walnŕă z caůej siůy mićdzy oczy lub w okolice oczu (uwaýaă na palce) - tasak: obciŕă gůowć (uwaýaă na důoń) Skutki uboczne: gwarantowane wyrzuty sumienia i mdůoúci. Nasze kalectwo i úmieră karpia równie prawdopodobne 2. Bicie "na tchórza" - unikanie walki: - do wanny z karpiem wrzuca sić wůŕczonŕ suszarkć do wůosów Skutki uboczne: wymiana korków, zakup nowej suszarki 3. Bicie psychologiczne: - podchodzi sić do wanny, w której beztrosko půywa karp i znienacka pokazuje mu sić kalendarz z zakreúlonŕ czerwonym pisakiem datŕ 24 grudnia (na 99,9% karp umrze na zawaů) Skutki uboczne: a co bćdzie, jak trafisz na ten 0,01%? 4. Gry wojenne: - do wanny wrzucasz petardć Skutki uboczne: odpada patroszenie, lecz dochodzi malowanie úcian i sufitu 5. Bicie damskie: - wyciŕgasz korek z wanny i wychodzisz na papierosa i serial brazylijski Skutki uboczne: moýesz zachorowaă na raka (palenie szkodzi) 6. Bicie niesportowe: - idŕc do domu z karpiem udajesz, ýe niechcŕcy wypada ci siatka pod nadjeýdýajŕcy autobus Skutki uboczne: czasem kierowca autobusu chcŕc uniknŕă kolizji z siatkŕ, w której moýe przecieý byă mina przeciwpancerna, przejeýdýa nie tego co trzeba 7. Bicie koleýeńskie: - wypijasz z karpiem flaszkć i tůumaczysz mu, ýe on nie ma juý po co ýyă, bo jego dziewczyna zdradza go z innym w sŕsiedniej centrali rybnej; karp umiera z ýalu lub przepicia Skutki uboczne: chora wŕtroba, wyrzuty sumienia, a jak karp wie coú o twojej ýonie? |
|
Cytat:
A jeśli chodzi o stronę, która się otwiera, to mam jeszcze jedną taką - która trochę bardziej mi się podoba :) : http://wesolychswiat.info/ |
Tu sa zyczenia dla wszystkich forumowiczoa !!!!!!:piwo::piwo:
|
Szczęścia, zdrowia, pomyślności.
Wszystkiego naj naj naj :wesswiat: |
Syckiego nojlepsygo, dużo scynscia, zrowecka, usmiechu na gymbie, no i co by sie Wom syckie mażenia udoły, na święta i ten nowy rok , HEJ!
|
No to i ja do życzeń się dołączam i przyłączam
Dla wszystkich :wesswiat: :czar: |
I ja jeszcze raz.Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
|
|
Cytat:
:D Dzisiaj wigilia... smacznego!! i mnóstwo prezentów dla wszystkich :) |
Mało chamstwa i agresji,
Żadnych stresów i depresji, Dużo śmiechu i radości, Wiele seksu i miłości!!! :piwo: |
Równiez życze wszystkim forumowiczom wesołych świąt :wesswiat:
i szczesliwego nowego roku 2005 :sluze: |
Przyłączam sie również:
Wesołych i Spokojnych Świąt, Duuużo prezentów i Wszystkiego Najlepszego. |
Dzięki i wszystkiego najlepszego ;)
|
Już niedługo usiądziemy do wigilijnych stołów - życzę wszystkim pysznych potraw wigilijnych, ryby bez ości i w ogóle Wszystkiego Najlepszego po raz kolejny i pewnie nie ostatni :)
|
Dziękuję za życzenia !
A teraz ja :pisze: : Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście i piękny uśmiech każdego dnia. Tego właśnie życzę całej redakcji cdrinfo oraz wszystkim forumowiczom. |
Ho! Ho! Ho! Merry X-Mas ... ;)
Oczywiście i ja nie mogę nie sypnąć życzeniami - tak więc: Magicznych, Cudownych, Czarodziejskich Świąt, Miłości, Ciepła i Ciekawych chwil w Nowym Roku 2005 oraz spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń ... życzy Matteo :piwo: |
Już po wigili :D
|
Cytat:
|
A u mnie nawet się jeszcze nie zaczelo :/
|
..
Cytat:
|
Cytat:
Mmmm :) |
Cytat:
PS co testujesz? |
Zdrowych i wesołych świąt!!
Aby jak najmniej gier było zabezpieczonych Starforce'em :) http://img53.exs.cx/img53/4527/thewitcher8dg.jpg |
Cytat:
Tylko że na razie na karcie 2.1 więc grają 3 głośniki :( |
Cytat:
|
|
Cytat:
Ale mojemu psu sie to nie podobalo bo jak ten jeden renifer zaczal wydawac jakies dziwne dzwieki to zaczal szczekac. || |
Dziękuję:D
Oraz składam wszystkim member'om najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia:piwo: |
Fajnie, wszyscy zycza sobie samych dobrych rzeczy na te swieta i nowy rok - wiec i ja sie dolacze.
Wszystkim userom, modom, adminom i innym ktorzy tu zajrza zycze samych milych chwil w tym swiatecznym okresie, wspanialej rodzinnej atmosfery, wielu wymarzonych i wyczekiwanych prezentow, a co poniektorym dodatkowo zasluzonej rozgi Sw. Mikolaja (kazdy cos tam przeskrobal w tym roku) ;) Na forum tez ostatnio jakos milej sie zrobilo i niech tak bedzie przez caly nadchodzacy nowy rok. :) |
Wszystkim użytkownikom składam życzenia aby te Święta przebiegały wam w jak najmilszej, rodzinnej atmosferze i oby były jak najradośniejsze.
Łukasz Konopko |
|
To ja tez sie przylacze, zycze wam Wszystkiego Najlepszego i Szczesliwego Nowego Roku 2005, oraz jaknajwiecej zielonych kwadracikow pod avatarem ;p
|
Wow dzieki wszystkim za punkty :) kurde niespodziewalem sie, powaznie :jupi: :jupi: :jupi: :banan: :banan: :banan:
ale sie ciesze mam juz 2 kropki :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: dzieki jeszcze raz i :wesswiat: dla wszystkich |
Cytat:
|
Dzięki wszytskim za życzenia i za reputki... :piwo:
U mnie już "You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later" :ysz: |
teraz my tworzymy historie forum:D wiec takze dziekuje wszystkim za reputy oraz zyczenia :) :piwo:
|
Z okazji Bożego Narodzenia składam wam serdeczne życzenia.
Niech wam święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym 2005 Roku. By wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! :piwo: |
Cytat:
|
No bardzo dziekuje za reputki i zyczonka :) Odemnie polecialy juz do niektorych. A reszcie rozdam jak bede mogl ;)
|
Ja również dziękuję za życzonka i reputki ;)
|
ja tez przylanczam sie do zyczen i rowniez dziekuje wszystkim za prezenty na wszystkie jeszcze nie odpowiedzialem poniewaz mam blokade na 24 :(
ale tylko jak bede mogl to odpowiem :) |
Przylanczam sie do zyczen i rowniez dziekuje wszystkim za prezenty wszystkie
POZDRAWIAM VIZZARD - slawekj - tytusdezoo - icemac -legion -Bartek15- Turboni Wesołych Świąt |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:53. |