![]() |
Mała sonda - ksywka Pagerusa/Pagera :D
W końcu nie wiem czy dobrze zrobiłem zmieniając ksywkę z Pagerusa na Pagera. A skoro idą święta - atmosfera miła i w ogóle - pozwoliłem sobie sporządzić małą sondę aby poznać Wasze zdanie w tej kwestii...
|
Cytat:
Bo to jest coś z serii czy dobrze zę kupiłem 3KG ziemniaków i 2 KG pieczarków czy nie :d |
A gdzie ta sonda? Zrób głosowanie :)
Mi osobiście bardziej podobała się ksywką Pagerus :P chyba dlatego, że się już przyzwyczaiłem ;) |
Sonda już jest :D Z przyczyn obiektywnych ja nie będę głosował :P Może i średnio mądry topic - ale dla odmiany można czasem zrobić coś nie do końca mądrego ;)
|
Mi się bardziej podobało "Pagerus" :taktak:
Już się przyzwycziłem. Żeby nie ten sam avatar to bym cię nie poznał :nie: |
Jeśli chodziło o to by Cię kojarzono z systemem przywoławczym to jest OK.
|
Mi tez bardziej Pagerus ;D .. widzisz jak trudzisz Adminów :)
|
Jak dyskusja się rozwinie dość dobrze - to być może w zależności od wyników ankiety zastanowię się czy nie wrócę do starej ksywki - nie chcę mieszać skoro wyjdzie na to, że nikt mnie nie będzie kojarzyć...
|
Mnie tez bardziej pagerus - brzmiało jakoś tak bardziej dostojnie - a ten nowy kojaży mi się z takim "dynksem" że ktoś do ciebie dzwoni :P . Fakt - dobrze, że avatarka nie zmieniłeś
|
hmm..no cóż..
widze, że masz poważny dylemat, i problem Cię przerasta. ogólnie mnie to obojętne i mi to fryta...nazwij sie jak chcesz. to było moje zdanie w tej kwseti. |
Zagłosowałem na tak, bo nie było opcji - mi to obojętne...
|
Pager mi się kojarzy jednoznacznie z urządzeniem przypinanym do gaci... ;)
Pagerus zdecdowanie lepiej było... :) Pozdrawiam, |
kolejna sonda typu memcia :mruga:
:> :spoko: |
Tez wolalem wczesniejsza. Fajniej brzmiala ;)
|
Cytat:
Pewnie brakuje im miłości || i z nudów takie tematy zakładają :P |
A może PeGeRus(PGR) ?
|
Cytat:
|
wolałem poprzedni. wyniki sondy zresztą mówią same za siebie :D
|
a dlaczego nie ma opcji: "a mnie to lata" lub coś w tym stylu? :D Ksywa to sprawa indywidualna każdego użytkownika. Nie ważne, czy innym się podoba. Ma się podobać Tobie i masz się z nią dobrze czuć i identyfikować. Kropka.
|
Bezsensu temat. To ty powinienes wiedziec jaka chcesz miec ksywke, a nie maja ci w tym pomagac uzytkownicy. Mnie to wisi jak czy ktos sobie zmienia nicki, czy nie. Brakuje jednej opcji dlatego dalem 'Tak', zebys juz nie zmienial spowrotem i nie zakladal tematu: 'Czy dobrze zrobilem wracajac do starej ksywki' ;).
|
Cytat:
PS Niedługo będą topici w stylu: Jakie majtki powinienem jutro założyc?? białe czy czarne, a może bez? :P |
Cytat:
:fiu: ^_^ |
PGR'us bylo by the best :)
|
Cytat:
:cool: |
]> Widac 24:4 ;) Pagerus rlz ;p
|
Cytat:
Wydaje się, że większośc osób identyfikuje mnie z Pagerus'em - tak więc wracam do starego nicka - ale nowego tematu już nie będę zakładał... No chyba, że mnie o to poprosicie :haha: |
Cytat:
|
Pagerus is back :D - i jak dla mnie :gerda:
|
bakupl - awansowales widze :>
|
ja dla mnie to moglobybyc nawet pegasus :D ale juz sie przyzwyczailem do Pagerous, wiec dobrze ze zostaje :)
|
Chociaż juz po fakcie...ale zagłosowałem na "Nie, wolałem/wolałam Pagerusa..." ;p
|
Cytat:
|
>A ja zmieniłem avatarek bo poprzedni Garfield wyglądał jakby sobie dogadzał ^^ :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:36. |