![]() |
GTA2 za darmo
|
Super, zaraz zabieram sie za sciaganie ;)
|
fajnie... tylko cos nie otwiera mi sie strona po kliknieciu submit :|
|
Wlasnie mnie tez cos nie idzie ???
|
ja od wczoraj walczylem zeby sciagnac niestety bez powodzen sadze ze serwer za bardzo obciazony :) moze za jakis czas sie uda
|
Cytat:
|
Cytat:
|
trzeba troche poczekac az ci napaleny przestana zapychac serwer wtedy sie sciagnie ;)
|
:O Gra na święta od rockstara :>
|
no no... pogralbym sobie jeszcze raz :)
|
Prezent naprawde fajny...
Gierka dokladnie jak napisali.Klasyka! Szkoda ze serwery sa przepelnione... |
Czy komus udalo sie to sciagnac???
Bo ja probowalem juz kilka razy i nic :( |
ja również próbowałem zaciagnąć GTA i jak na razie to zero efektu :(
spróbuje później może się uda |
GTA czesc pierwsza mozna sciagnac korzystajac z http://www.filemirrors.com/ wpisujac gtainstaller.exe ... w zasadzie chyba nie robi roznicy czy sciagniesz ten plik z http://www.rockstargames.com/classics/ czy przy pomocy wyszukiwarki ;) No ale juz czesci drugiej tej klasyki niestety fm nie znajduje :(
|
no nieee... jaja sobie robią? czy co...
Thank you ziele, for your interest in the Rockstar Classics Free Download Series. Unfortunately, we are experiencing a high volume of downloads now and your information has not be collected. Please try back another time. |
Widać, że jak dają za darmo - to pełno się typa zlezie i biorą.
|
Ja dokladnie to samo co Ziele...
A moze zassal to ktokolwiek i poda linka z jakiego sciagnal, albo wrzuci na ftp`a...moge jakiegos Ftpa udostepnic Cytat:
|
hmmm ja jeszcze nie ściągam ale może jak już jest jakaś gierka za darmo
to po sieci sobie zagramy w nią? Szkoda że nie ma polskiej wersji ;) ale nie narzekam |
|
bakupl - ta wersja dziala na XP? Ja mam ale moja nie działa :( i czy jest po PL?
|
Cytat:
|
hmm ale to bedzie bez filmów i muzyki. Wersja angielska bardziej mi się podobała ;)
ps. szybko się ściągneło... 5 minut ;) |
Ilość załączników: 2
a mi wywala takie cos jak w zalaczniku...
ps.nie jest to wersja z Rockstar, ani bakupl, zassane z emula - duzo zrodel wiec zaden bubel to nie byl...patch for xp byl |
wow kiedyś GTA2 było na całej płytce a teraz już 28mb (do ściągnięcia) zajmuje.
Ściągam od bakupl :spoko: i jaki transfer szybciutki łiiii To jak gramy w multiplayera ? |
Cytat:
Jak ktoś może to niech mi udostępni :) z góry thx ..::Update::.. Dopiero teraz zobaczyłem parę postów wyżej link baku ;p ...już sciagam :) |
Cytat:
Sam to robiłem!! Usunełem tego bik'a ... i audio podmieniłem... zrobiłem jeden jedno sekundowy wav i podmieniłem!! A czemu te błedy wyskakuja... hm, nie mam pojecia.. zaraaz zobzcze gdzie ja je mam o ile je mam :|.... eee n/c Kasprzak ... w****iłeś mnie EDIT! Te pliki są, mi i mojemu koledze działa :| |
Cytat:
po rozpakowaniu jest 70 mb ale to szczegół ważne że ise ściąga niecałe 28mb. I jeszcze raz przypominam że czekam na odzew w spraie partyjki w multiplayera (choć w GTA2 nigdy na multi nie grałem) |
Cytat:
sorry że tak obrzuciłem mięsem. |
ps...odpalalem z gta2.exe i nie szlo, ale przez gta2manageer poszlo...
co cie baku wqrwilem...to ty mnie nie wqurwiaj..jak masz jakis problem.Pisalem ze to nie twoja wersja. Czytaj a nie klikaj na ODPOWIEDZ bo licznik przeskoczy... @Ziele...pewnie wersja giełdowa |
Cytat:
|
co ty masz za teksty...czlowieku.
Slyszalem wersje gier z giełd od kolegow za wschodniej granicy...brzmia jakby robili sobie dobra zabawe bawiac sie w lektora. Skoro Ziele pisal ze cos dziwnie to pomyslalem o wersji z giełdy. |
Cytat:
|
O ile dobrze jestem poinformowany to w oryginałach jest taka wersja polska jaką dał bakupl to że koleś ma akcencik Juszczenki to nie znaczy że pirat :)
i żebyć nie być monotonnym to Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, Multi, |
Nie wiem ale ja widziałem dość dawno temu oryginał PL i wydaje mi się że troche to inaczej wyglądało (Czcionki, tłumaczenie, głosy)
jakby kto chciał to tu jest rip troche przerobiony przeze mnie w wersji angielskiej z normalnymi (dla tej gry) czcionkami itp Pobierz tutaj |
Mam już oryginała gta2 i chodzi na xp bez nt patha ;) Jednak nie ze stronki ale z mirrora ;)
Dokładnie tu http://www.yellojakit.com/GTA2INSTALLER.ZIP zajmuje 353MB miłego zasysania ;) |
o dzieki ci Bozia ci to w dzieciach wynagrodzi ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
GTA2 za darmo!
Witam!
Właśnie przeglądając strony firmy Rockstar zauważyłem, że ta udostępniła za darmo do zassania grę GTA2 :D http://www.rockstargames.com/classics/ Zapraszam do pobierania i testowania ;) Pozdrawiam. |
juz zabralem sie za sciaganie :D warto powspominac dobre czasy :D
|
LOL, Kraluk sie obudzil ;-)...
|
watro doda***263;, ***380;e teraz gta2 dzia***322;a pod xp i pod vist***261;. sprawdzone
|
Cytat:
|
W***261;tpie ***380;eby by***322; taki patch skoro ta wersja gry, kt***243;r***261; mo***380;na normalnie pobra***263; jest ju***380; przystosowana do pracy z najnowszymi systemami.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:52. |