![]() |
A ze mną wporządku :D Kaca nie mam :nie:
|
a ja w przerwach miedzy kielonkami zawsze pilem pol kubeczxka mineralki :)
|
A ja kacyka nie mam, choc wczoraj duuzo w siebie wlalem. Posluchalem rad na forum, wypilem po pierwszym 0.25 1,5 litra mineralki i dalej juz wodeczka szla jak woda ;).
|
a mi cały czas źle.. ale lepiej niż rano...
|
a ja sie jakos dzisiaj nie najlepiej czuje :( cos mnie glowa boli
ale zaraz skocze po lekarstwo do lodowki :D |
Cytat:
A żeby się to nie zdarzyło proponuje nie mieszać trunków np. nie przepijać wódki piwem :haha: choć nie wszystkim to przeszkadza ;) |
spock... ten moment to ja tez potrafie wyczuc... ale nie znam jeszcze sposobu jak odeprzec niemcow na foroncie ;)
|
o ile stan upicie jest przyjamny, to stan upojenia, w ktorym wszzystko wiruje i haftujesz jest nieprzyjemny... staram sie zlapac ten moment. I im jestem starszy (czytaj bejrdziej wprawiony) to idzie mi to lepiej :)
mialem sostac w domu, ale kto by wysiedzial jak wszyscy znajomi poszli :] i wlasnie jeden kumpel zadnego sposobu przeciw haftowaniu nie mial... zapchal zlew, troche pobrudzil bidet (ot taki burzujski wynalazek :) ) fajnie bylo |
Cytat:
|
Cytat:
|
A jakies sposoby macie zeby nie (ze tak powiem) haftowac... bo gdybym wczoraj nie mial zgona i nie zaczal trzezwiec po tym, mysle ze bym mogl wlac w siebie wiecej :)))
pozdro ;) |
He he, coś dzisiaj chyba ruchu specjalnego na forum raczej nie będzie ;)
|
A ja tym razem jestem trzeźwy jak świnia :)
|
No i udalo sie :D Nie bylo tak strasznie :DDD pilem duzo wody i kaca nie mam nic ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|| |
Cytat:
W ten sposob stalem sie jednostka aspoleczna, majaco za nic dobro kraju i ludu pracujacego i nie, miast, wsi i siol okolicznych. Mam wyzuty sumienia. Tyle pieniedzy zmarnotrawilem, wydajac je na jakis glupoty: ksiazki, skrypty, gazety, ba wzmacnialem kontrewolucje kupujac ksiazki w antykwariatach i u bukinistow. Plone ze wstydu. |
bgn - lol... wspiaramy polski przemysl monopolowy... dlatego nigdy nie kupije alkoholu z przemytu ;)
|
Cytat:
Nie jestem patriotą - bo nie piję, ale zawsze rano mam z tego tytuły kaca moralnego z tytuły reflesji ile dobra modłbym dostarczyc obalając wieczorem flaszkę. Myślałem nawet nad tym, żeby kupic i wylać, ale po pierwsze nie uchodzi, a po drugie co wtedy ze środowiskiem naturalnym |
Pianka jest nie dobra - chociaz pewnie co kto lubi ;)
|
Cytat:
Ale mówię tylko piankę :taktak: |
ale to bylo napicie sie swiadomwe w okreslonym celu itd itp ;)
|
A ja napiłem się piwa, a właściwie pianki w wieku 7 lub 8 lat :taktak:
Do teraz nie piję. Ale w piątek pozwolić sobie mżna :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Ale wesoło jest:) I o to chodzi:) |
Właśnie zakończyłem alkoholizowanie się po 5 dniach
MAM przesyt 2 dni urlopu wracam do trzeźwości :blee: |
Cytat:
a swoja droga, to ja tez zaczolem pic piwo jak mialem tyle;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
kto pije i pali wspiera budżet państwa :piwo: 8 )
|
Z ostrym piciem skończyłem w momencie, w którym opuściłem imprezę u znajomego przez zamknięte drzwi tzn. drzwi się otworzyły niestety razem z futryną od tego czasu coś mi mocniejszy alkohol nie za bardzo podchodzi (nie żeby wcale, ale rzadko i z umiarem). Natomiast piwko jak najbardziej. Dobry browar nie jest zły.
W tym kraju trzeba się od czasu do czasu napić, bo można dostać ch..a do głowy. pozdr. :piwo: |
Cytat:
|
a ja pije, nie zawsze z umiarem ale nieczesto przesadzam
piwko, do 3, moze 4 to norma vodka raczej z wiekszych okazji, ale zawsze jest ciekawie wtedy @mallow zanim zaatakujesz ta polowke to pamietaj, ze nie musisz pic tak szybko jak inni, liczy sie to jak kto konczy, a nie zaczyna ja bym zalecil podklad w postaci czegos tlustego, alebo przynajmniej barszczyku cieplego no i cos z vitamina C (cytryna np.) pomaga przed i po, przynajmniej mnie p.s. mam znajomego co tez nie pije, moze jedno piwo w roku sie zmusi, i go szanuje, chociaz wolalbym zeby sie z nami napil |
Cytat:
Polej mu - alkohol jeszcze nikomu nie zszkodził,a niejednemu uratował życie:) :bicz: |
Ja czekam na sylwestra :) Tylko się zastanawiam jak moje zwłoki trafią z powrotem do domu...
|
ja juz trzeci dzien drinkuje ... /alcoholik
pijacym przypominam o uzupelnianiu magnezu+B6 i potasu ... ten ostatni zawiera sok pomidorowy - pijcie w duzych ilosciach :D |
Ja wcozraj porzadzilem ze starym kumplem z liceum. Siadlismy w 4 osoby majac 0,7l starogardzkiej i 0,7 mieszanki spirytusu i herbaty mietowej. Bylo fajnie, raz na czas nei zaskzodzi, zwwlaszcza ze w sylwestra nie zamierzam pic. Pozdrawiam tych, ktorzy lubia sie zabawic ;-D
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=45294 Oczywiscie nie chce w tym momencie obrazac userow :) |
Cytat:
Ja się chwalę, że jako piętnastolatek nie piję, ponieważ właśnie osoby w moim wieku zaczynają coraz częściej spoglądać do kieliszka. W klasie jestem jedynym chłopakiem, który imprezę wytrzyma bez alkoholu... Wielokrotnie byłem też częstowany przez starszych alkoholem i takimi tekstami: "Co odmówisz??" "Cienki jesteś??" "Nie napijesz się??" i zawsze miałem odwagę odmówić. Było mnie na to stać. Mam kolegę, który w wieku 9 lat już pił i teraz codziennie mi mówi, że już przestał. Jednak gdy nadarzy się okazja do wypicia, od razu z niej korzysta... |
Cytat:
Ja na przykład jestem takim drugim typem. Z alhoholu lubię właściwie tylko szampana, ale nie krytykuję ludzi, którzy lubią napić się piwa, czy też od czasu do czasu czegoś mocniejszego - byle oczywiście w rozsądnym umiarze. Niech każdy robi to, co lubi, pod warunkiem, że potrafi dostrzec pewne tego granice. |
piwko oprócz swego zbawiennego wpływu na samopoczucie, wspaniale oddziaływuje na nerki.
czyli - chcesz być zdrowy, pij piwo :) |
Cytat:
Troche mnie to dziwi gdy 15-latkowie pisza, ze nie pija. A jakby to niby mialo by inaczej? Za uwielbiam :piwo: a wodka to tylko naprawde okazjonalnie, bardzo okazjonalnie. nawet sylwka spedze przy :piwo: |
bozze 15 latkowie sie chwala ze nie pija... nie ma sie czym chwalic.. TAK POWINNO BYC...
ale sam powiem ze pije, ale tylko na imprezkach, i to 2-3 piwa, nie wiecej, akos mnie nie ciagnie zeby sie uchlac... ale sylwester sie zbliaz... moja pierwsza w zyciu proba zaatakowania 0.5 wodki... jestem ciekay co to bedzie ;) pozdro ;) |
Cytat:
|
W picu alkoholu nie widze nic zlego o ile jest to oczywsice z jakims umiarem.
Sam pije okazyjnie.A okazja zawsze sie trafi :) |
Cytat:
Tytoń to najgłupszy nałóg.Wiem coś o tym. |
1 piwo dziennie zmniejsza o 75% prawdopodobienstwo chorob serca. Ja moze od czasu do czasu piwo wypije ale za to nie pale :P
|
Cytat:
|
a ja pije, i jest mi z tym ok
"Kto nie pije ten kabluje" :P za to nie pale! |
A ja w Wigilie nie piłem bo jechałem do swojej dziewczynki, w 1 święto tylko piwko a w drugie święto byłem na 18 i też nie piłem bo... byłem kierowcą... a porządnie narąbany to byłem jakiś czas temu... chyba na zakonczenie wakacji... i później abstynęcja...
|
Cytat:
przyłaczam sie do nieanonimowych alkoholików.Chociaż w naszym kraju ciężko jest życ z taka wadą genetyczną ( vide post Ormiego ) :'( |
U mnie w szkole już są tacy agenci, którzy żadnej imprezy bez alkoholu nie wytrzymają, bo nie potrafią się wtedy dobrze bawić...
Ja się wolę nie przystawiać do kielicha, bo wiem, że to właśnie przez alkohol, a raczej jego nadużywanie, jest najwięcej kłótni rodzinnych itp... Dlatego na sylwestrze oprócz niewielkiej ilości szampana będę pił soczek ;) |
Cytat:
a co do pijacych oczywiscie alkohol ale z miarodajnym umiarem Takie jest powiedzenie: nie pijesz? Albos chory albos swołocz |
Cytat:
Zawartość alkoholu we krwi: 0%o ;] |
Adixo, a to nie ty miałeś te 12 promili?? :P
|
a ja pije i mi z tym dobrze :)
inna sprawa ze nieletni pic nie powinni, pozatym sa rzeczy od picia wazniejsze - rodzina na przyklad - picie to fajna odskocznia, sek w tym ze nie moze nigdy byc jedynym wyjsciem nasz kochany dziekan wiedzac ze studenci tez ludzie uczynil poniedzialek po sylwestrze dniem wolnym :) |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Witaj w klubie niepijących |
Cytat:
pozdrawiam niepijących. |
Cytat:
Jest juz nas dwoch. A takich dwoch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego :D |
A ja muszę się pochwalić, że wogóle nie piję i dobrze mi z tym:D
Wogóle mnie do alkoholu nie ciągnie. Przez 15 lat życia może 4 kielichy wypiłem i 2 piwa i myślę, że wystarczy... :wow: Pozdro dla wszystkich niepijących, choć zdaję sobie sprawę, że mogę być sam :ysz: |
Pomimo że chory a ja piję to synkowi nic złego się nie dzieje
właśnie dostał syropek i włączyłem mu Bob Budowniczy Zmierzyłem mu temperatuekę i ma w tej chwili 38,2 :piwo: |
Cytat:
|
adixo!!!
Spróbuj zrobić coś dobrego dla swojego synka. |
Cytat:
Ale masz rację mógłby się zaopiekować synkiem :taktak: |
z rana tak pijesz...?, nie chce się wtrącac w twoje życie osobiste, ale tylko myślę ....że lepiej abyś zaopiekował się synkiem bo 39stopni gorączki to bardzo dużo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobrze że firma dała mi dzień urlopu na imieniny, a wziełem go dzisiaj :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat: