![]() |
aha wyraza współczucia :( takie sytuację są najgorsze
|
Cytat:
|
zabitych juz jest ponad 100 tys. 5 Polaków i 60 zaginionych ponoć na Sri Lance nie zagniął ani nie zginął żaden Polak
|
Cytat:
Z czego jedna, w tej całej Sri Lance, to przyjaciółka mojej znajomej... |
no już jest dużo :( 1 Polak i 11 zaginionych Stan z wczoraj
a co do PCK niech przynajmniej ludzie w szkole albo na ulicy wrzucą choć grosik dla biednych . Teraz to już mało kto chce im coś dać! Ludzie tylko przechodzą obok nich i wogóle nie reagują! |
Cytat:
|
he z tym PCK to wyskoczyłem.... po wglądzie strony mam wątpliwość dużą... każdy niech robi co chce; jak coś da to pomoże innym. i mam nadzieje, że nie bedziemy potrzebowali wdzięczności :nie:
|
to ja zaczynam szukac konta
jutro jestem w banku... |
no dobra niech każdy coś da a nie tylko mówi żeby dać
|
zaśmiecając forum odpowiem tak! ale nie tym się terazw martwmy! jak ktoś może coś przekazać na PCK to niech da nawet 2 złote! albo na inna organizację
|
Cytat:
|
zgadza się ale ten kamyczek przelatuje daleko i jest kometą a tsunami pchłomeło 60 tys. osiar
|
nie zginęliby tylko ludzie z Azji ale i skąd indziej
a co do Azji to zapalmy znicza dla zmarłych[*] |
Cytat:
|
ja wiem jedno zawsze takie infa rajcują ludzi a raczej trzeba pomyśleć o tych setkach tysięcy poszkodowanych w azji. proszę o przemyślenie tematu nie o datki.
|
tak fajnie by było ich widzieć wkurzających sie :) :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:
|
Cytat:
|
najbardziej cieszyć siębędą z sapera
|
Cytat:
|
ale są tacy co kupują świstek ;)
|
Cytat:
Zgodnie z miedzynarodowym prawem uchwalonym i podpisanym bodajze przez wszystkie panstwa (chyba jedno nie podpisalo) to ksiezyc nie jest na sprzedaz!! A te ogloszenia to tylko naciagnie ludzi! |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko w realu gdybyś zobaczył co sie dzieje tam dalej i że to sie zbliża... to by było coś takiego (nawet gorzej) jak teraz w Azji Południowej i Południowo-Wschodniej, kataklizm....tylko w wersji globalnej PS hehe troche sie wciskam w te dyskusje ale akurat tymi tematami sie interesuje :) |
a ja tam bym chcial zeby pieryknela gdzies dlaej, tak zeby mozna bylo widziec ten momencik, no i zeby nam tu na ziemi nie zagrazal ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w TV widziałem nawet w prasie gdzieś było, że można już kupić działke na Księżycu :) nie ściemniam. Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A podpisy zbiera pani Ździsia z klatki obok (m nr.9) |
Cytat:
|
Cytat:
gdzie sie podpisac? |
już widze ogłoszenia w prasie i TV
!!! Wynajem tarasy widokowych na Marsie !!! cena: już od 5 000 000 $$$ (+ wyżywienie) :fiu: :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
update: Albo Leppera na Marsa || |
Cytat:
Oj ludzie ludzie, temat poważny, a wy tu sobie jaja robicie, co akurat złe nie jest, ale coś niezbyt śmiesznie to dzisiaj wychodzi :niepow: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Walnij sobie z glowki w sciane, dopiero bedziesz mial jazde. A co do planetoidy, to kiedys chyba tez juz miala na nas leciec i tez sie pomylili. Za duzo filmow typu Armageddon w NASA ogladaja ;). |
Może kosmici pomogą. Tak coś cicho o nich :spie: Olać UFO. Mamy przecież samoobronę z przewodniczącym Lepperem. On nie będzie czekał 25 lat.
Zresztą nam nic niegrozi. Każda katastrofa która zobaczy :wow: :wsciekly: co się u nas dzieje poleci dzieś indziej. |
Ja zostaje i czekam aż mnie rozwali... szkoda że dopiero za 25 lat.. bo ja jednak lizce że trafi...
|
A ile waży i jaka bedzie miec predkosc bo se policze ? :D
Ciekawe co by było jakby uderzyła w księżyc... |
a co wyslemy?? szczoteczkę do zębów, parę puszek Coli, kompa macie jakieś pomysły??
|
bedzie fajnie tak jak w filmie "Armagedon" hehehehe
|
no to trzeba wysłać jakąś kapsułę co nie??
|
Cytat:
Tak pozatym to niezaciekawie byloby :) |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zginiemy, pakujmy sie i wynosmy ze swoich domow aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
eh własnie gdzies słyszałem, ze jednak nie trafi w trzecia planete od słońca
dlatego odwołuje koniec swiata i ide na :piwo: 8 ) :peace: |
Cytat:
Nie zaprzeczam, że połowa Polski mogłaby być przez wiele lat pod wodą... a Morze Bałtyckie mogłoby się troche przelać do Morza Czarnego :) |
Zlo :(
Zło sie zbliza uwarzajcie :) :pirat:
|
fajnie by było olać wszystko wiedząć że nam to niepotrzebne:)
|
jesli nawet coś by było, to pozostałoby to tajemnicą po to tylko, żeby nie wywoływać ogólnoświatowej paniki.
gdybyście się dowiedzieli, że za 20 lat zniknie życie na naszej planecie, to co byście zrobili? olali naukę, ciężką charówę, planowanie rodziny i zaczęlibyście żyć dniem dzisiejszym. zapanowałby haos nie do opisania. |
ale w tych wybranch nie ma Busha\
|
Cytat:
|
taaaaak tą planetoidę wysłał Osama!!!! zemsta z IRAK!
|
Cytat:
Nawet nie chce sobie fantazjować co by bylo gdyby to w nas pierdyknęło... |
Cytat:
Panika i te sprawy |
może zginęliby wtedy tylko wybrani?? Raczej to nie groźne@ Jak by tak było to by o tym ?dudnili" nawet w TV
|
Cytat:
|
Ludzkość powinna być oczyszczona. Wszyscy muszą zginąć :D
|
e... ja tma bym chciał.. ale jazda była by :D
|
yeap tez o tym dzisiaj czytalem z lekkim przerazeniem sadze ze jest to dosc ciekawy temat bo dotyczny Nas wszystkich calego istnienia ludzkiego :/ Istne polaczenie 2 filmow ARMAGEDONA & POJUTRZE te filmy daja duzo do myslenia . Ziemia jest w polowie swojego istnienia i jesli ludzie nie zaczna doceniac i dostrzegac co moze sie stac z nasza planeta to koniec zycia ludzkiego nie bedzie ciekawy. Coraz wiecej kataklizmow spada na ziemie <np. z ostatniej chwili TSUAMI> ale jesli chodzi o kataklizmy to <nie wszystkie> ale wiekszosc jest wywolana przez czlowieka < zanieczyszczenia, platformy wiertnicze, niczenie srodowiska naturalnego> co obruci sie przeciwko nam <niestety przykre ale prawdziwe :(>
Natomiast planetoida hmm moze sie nam uda !! ale pora sie zastanowic do czego dazymy !!! pozdrawiam |
Juz raczej nie grozi uderzenie. Ma minac ziemie. Ale za te 25 lat pewnie by juz znalezli sposob aby ja roz*******ic ;)
|
Leci na nas planetoida
W NASA trwaja goraczkowe obliczenia,
http://info.onet.pl/1029592,16,item.html Przepisalem to ale ciekawa wypowiedz: Co taka 400 metrowa planetoida może spowodować? W dużym skrócie - energia kinetyczna uderzenia, wyliczana z prostego wzoru E=m*V*V/2 (gdzie m oznacza masę asteroidy po "obróbce" przez atmosferę, a V oznacza prędkość w momencie zderzenia z Ziemią), będzie musiała zostać zabsorbowana przez skorupę ziemską. Jeśli wyliczysz sobie tą energię, to możesz ją porównać do energi wybuchu iluś tysięcy ton trotylu, a wówczas już łatwo przełożyć to na jakąś dużą bombę wodorową. A po ludzku - jak wpadnie w ocean - powstanie tsunami o wysokości około 1 kilometra. Jak walnie w ląd - to poza kraterem i pyłami, o których piszą inni, może spowodować przesunięcia skorupy ziemskiej (trzęsienia ziemi, coś zniknie, coś się wyłoni etc.). Natomiast jak taka skałka walnie w jakiś newralgiczny punkt, np, Antarktydę, i spowoduje (np. poprzez oderwanie olbrzymiego kawału lodu, który może zakłócić ruch wirowy Ziemi, tzn. zmienią się bieguny), to wówczas fale będą miały wysokość około 8 kilometrów, a trzęsienia ziemi będą występować w każdym zakątku planety. Wówczas zagłada będzie totalna... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |