![]() |
Cytat:
:piwo: Aczkolwiek na początku nie sądziłem, że to będzie problemem, bo zawsze się pytał czy pozwalać na połączenia czy blokować no i dawałem pozwalać i dalej lipa była, ale teraz jest oki :) |
SP2 na 100% nie, bo mam i mi to działa bardzo sprawnie :)
może firewall? |
A jaki uważacie za dobry program po za tym co jest w temacie, bo za chiny ludowe nie chce mi ściagnąć żadnego programu. Czy może to być wina tego, że jestem podłączony do netu via WLAN?
----- Od kilku minet widac tylko pasek postępu i 0% oraz 90-100%zużycie procka ??? :( :blee: --- a może przyczyną jest SP2? :blee: ??? |
jest już nowa wersja - 3.2.8
eliminuje ona błąd o którym wspomniał Weron :) |
Fajny ten programik :)
|
Cytat:
a co do przesuwania sie info o filmie to poprostu ściągnąć na cały dzien i po sprawie :) |
Cytat:
|
u mnie all ok :)
Cytat:
mój błąd, faktycznie jeśli się ściąga od konkretnej godz. to opisy się przesuwają :| czyli mam to samo co u ciebie |
Program fajny ale zawiera bledy i to takie, ktore moim zdaniem go dyskwalifikuja.
Sciagnijcie sobie program z TVP1 o godz 02.45 leci Narzeczona laleczki Chucky i teraz zobaczcie na opis tego filmu. U mnie jest cos takiego: W rajskim ogrodzie Roślinność wysokogórska czwartek 30-12-2004 14:00 TVP 1 Wędrówka z botanikiem, dr. Krzysztofem Świerkoszem, przez Alpy, Himalaje, Kordyliery i Kaukaz w poszukiwaniu charakterystycznych roślin wysokogórskich. Autorzy odnajdą m.in. rośliny uznane za typowo alpejskie ponad granicą górskiego lasu w Himalajach oraz endemity specyficzne tylko dla gór jednego rejonu. Info Polska 2004 Jest u was tak samo? Problem wystepuje kiedy sciagnie sie okreslona jego czesc np. od godz. 16.00 bo przy calosci jest wszystko ok. To tylko przyklad bo na innym kanale efekt taki sam. Autor chyba jeszzce musi nad nim popracowac. Zreszta sprawdzcie bo moze to ja mam tylko taki motyw. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajne, chociaz wpadłem na ten programik chyba tydzień temu :)
Teraz wiem, czy warto kompa wyłączyć aby pooglądać TV :D |
aha to spoko :) no to fajnie Ci wyszło :)
a i jeszcze fajny jest Multivision - bodajże osiem programów |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
U mnie ściąga bez problemu :] |
Tyle, że ten programik nie chce mi ściagnąć żadnej stacji... już kilka minet czekam i ZERO% :(
|
Kiedyś sprawdzałem programik, ale nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że prawie telewizji nie oglądam ;) Ale dla moich potrzeb zdecydowanie lepiej sprawdza się jakaś strona internetowa Onetu, czy czegoś podobnego (chociaż program "papierowy" oczywiście też mam). Dalej bezskutecznie szukam programu do takich stacji, jak Palco, Kiosque, Tequilla itp.
|
@Torque
Chyba mamy ten sam problem - bo po tym jak ten bład wyskakuje i po wciśnięciu ok zostaje mi tylko pasek z tym 0%, dwie opcje i mogę se wciskać i jedno i drugie ile chcę, a i tak nic się nie dzieje[/QUOTE] a ja jak nacosnę coś to wyłącza mi się to okienko i jest oki ale jak prubuję ponownie to znowu to samo |
No w tym sęk że nic nie wpisywałem - nigdzie
@Torque Chyba mamy ten sam problem - bo po tym jak ten bład wyskakuje i po wciśnięciu ok zostaje mi tylko pasek z tym 0%, dwie opcje i mogę se wciskać i jedno i drugie ile chcę, a i tak nic się nie dzieje |
nadal mam problem nie mogę sie dowiedzieć co kiedy będzie. Po wbraniu kanału i wciśnięciu "ściągnij program" pojawia mi się okienko są 2 opcje do wybrania >pomiń program i >anuluj a na środku jest pasek z procentami i cały czas mam tam 0% i nie idzie dalej pomocy
|
pewnie wpisałem coś w opcjach w zakładce "serwer proxi" jak coś wpisałeś to skasuj i OK
|
A mi wyskakuje: "List index out of bounds (0)" - jakieś pomysły ??
|
Cytat:
hahahah faktycznie! nie zauwazylem :) ps. programik sciagam i bede badal co i jak :) ps2. dziwi mnie tylko dlaczego te zalaczniki maja rozna ilosc sciagniec.. to juz wiem dlaczego niektorzy maja problemy z tym programem :P update: Super programik :) juz mi sie podoba... program z Interii idzie do lamusa :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
stare ...
|
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
PS wiedziałem, że się program spodoba hehe ;) :piwo: |
Bylo o tym juz na forum
|
Dobre ;) zawsze chce wiedzieć co jest w TV to sobie tylko włącze progs :)
|
zaznacz stację / ściagnij program / no i na zakładkach wybieraj i po sprawie
|
Super progam!! Tego bylo mi trzeba. Caly czas klikalem w zakladki i kazda strone osobno ogladalem i teraz mam wszystko w jednym progamie :) Jakos w gazecie nie chce mi sie stron obracac :P
Jeszcze raz dzieki :piwo: |
dlaczego nie mogę zobaczyć co kiedy będzie naciskam jakiś kanał TV potem ściągnij program i nic jest tylko 0% jak zrobić żeby działało ? pomóżcie
|
Cytat:
|
Czyli to jest programi w którym można zobaczyć np. co bedzie dziś leciało w TV.
Tak czy nie . ;) |
Śprytny programik:D mozna na fazecie zaoszczędzic:p
|
Witam!
Turboni nawet dwa bo ten wyraz pisze sie mógłbys :) |
Cytat:
maly byk ci sie wkradl :> |
Ale ,mugł byś mi powiedzieć do czego jest ten program ;)
Bo ściągłem i niewiem jak sie nim posługiwać. |
dobra zassalem :)
ale z ciekawosci :D |
a nie prosciej tak http://www.icpnet.pl/~pinio/pliki/programtv.zip :)
ps. w tym linku jest nowsza wersja :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiem tle, że nic złego, pssst :niepow:
|
Własnie co tam jest??? :>
|
a cos konkretniej :>
bo nie wiem czy mi sie chce zassac :) |
Fajny program :)