![]() |
Nieźle - prawie jak scenariusz jakiegoś filmu :D
|
Ja chyba wpadłem na najbardziej poroniony pomysł ale co tam ...niezałuje niczego
Nie miałem ochoty jakoś na Impreze u kolegi po raz 1346 raz w życiu, kluby, rodzina ...nuda. Wsiadłem sobie w pociąg do Częstochowy, gdyż umówiłem sie ze znajomą. Ktora jak się pozniej okazało nie mogła mnie znalesc. W wyniku czego utknąłem w tym mieście 31.12.2004 godzina po 20:00. Super krwa... SIedze na centralnym w Czewie, nie znam nikogo ukochany Sylwek 2005 przeza***isty, mozna tylko pomarzyć. Ale.... Nagle słysze głos "chodz z nami". Nie byli to ministranci, ani aniołowie zaświatów. Tylko grupa z Dąbrowy Górniczej .....Gdy wszedłem z nimi na impreze doznałem szoku. Ludzie spią na stołach, muzka dudni niemiłosiernie, jakis kolo wpada z przestawionym nosem, kolejna osoba około 50 lat wpada bo dostał nożem w ręke :) nooo wreście jestem gdzie chciałem. Alkohol sie leje, i lejee i leeeejjjjeeeee.....................chaos. Co sie wzniosło musi wkońcu upaść. Dobrze pamietam ze jakaś kobieta mnie obudzila na centralnym w Wawie :peace: czy to nie cudowne |
Cytat:
|
A ja mialem kaca total... bo na imprezce party-hause pilem mieszanine kolorowych wodek... ech, ale impreza udana... dla kazdego duzo dobrego w ten 2005 :)
|
Ja sylwestra spędziłem u mojej dziewczynki... nie był zbytnio huczny ale był fajny... nigdzie my nie pojechali bo szczerze mówiąc nam sie nie chciało i woleliśmy zostać sami...
|
W tym 2005 roku dopiero teraz właczylem kompa (stygł po imprezie:) ) ;p
SYlwester byl zarąbisty...dwudniowy (bo zostało jeszcze troche alkoholu :) ) Idę teraz cos normalnego zjesc... |
Ilość załączników: 1
to juz po kacyku w nowy rok :D duza zdrowia
|
a to teraz tak trzeba bylo zabic bol glowy :)
pomoglo teraz czuje sie rewelacyjnie :) ale ze jeszcze troche zostalo to trzeba kontynulowac sylwestrowy nastroj :D |
Cytat:
|
Cytat:
... pS: Ja nie zażywam narkotyków ;p |
Cytat:
bo zabardzo nie wiem o co chodzi :) |
Cytat:
|
Cytat:
ja juz 0,25l zubrowki obalilem i czuje sie wspaniale :D |
A mi znowu źle :(
|
Witam wieczorową porą w Nowym Roku :D Chyba czas poszukac nowego obrazka do podpisu - no bo już po świętach... :(
|
:sluze:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZY BURAK ;):sluze:
|
wszystkiego dobrego w nowym roku :)
:piwo: P.S. ide sie leczyc :> |
Najlepszego w Nowym Roku!! :piwo:
|
Witam w Nowym Roku! :)
|
Cytat:
|
Jak malo osob ;p Moze innych trzeba by wesprzec srodkiem poruszanym juz w innym temacie kiedys, a mianowicie 2KC (czy jak to sie pisze) ;p
|
Ciekawe czemu tak malo osób jest teraz ???
hehe ide spać |
Witam...w nowym 2005 roku ...jakoś żyje :)
|
Poległem o 23:03...
|
No i po sylwestrze... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!
|
Witam w nowym 2005 roku :) Nasza elita żąda darmowych nagrywarek :D, impra Git!
|
Impra dopiero sie zaczuna DEJOT zapuśc bity z czaenej płyty a panienki na ruły RAUS!Bawmy sie o bracia wypalacze!
HEPI NJU JER! |
Kasy kulczyka, Fury Rydzyka, mocy Pudziana, chaty Beckhama, Humoru do rana, Cholesterolu w normie I Sexu w dobrej formie :sluze:
Pozdro |
Szczęśliwego Nowego Roku. :)
|
No to już całkiem niedługo :)
Lepszego nowego roku wszystkim życzę :) |
Dobra pora się zbierać.
:ognie: :sluze: :ognie:Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU.:ognie: :sluze: :ognie: Do zobaczenia na forum. |
U mnie zapowiada się chyba nocne oglądanie telewizji :haha: Również życzę Wam wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym (coraz bliższym już) Roku :D :sluze:
|
Ilość załączników: 1
I ja przyłąnczam się do życzeń.
|
A ja nic nowego nie wymyślę :D
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, a dzisiaj kosmicznie szampańskiej zabaway - życze ja - Kiewas :D |
Ile razy Miller sklamał,
Ile Kwach obietnic złamał, Ile Beger owsa zjadła, Ile Kalisz nosi sadła, Ile Pęczak wziął na boku ...tyle szczęścia w Nowym Roku [!!!] |
to przylacze sie do zyczen :
Wszystkiego naj dla wszystkich w nowym roku 2005 :sluze: |
Cytat:
http://www.barman-polski.com.pl/drinki.php - calkiem dobra baza danych z drineczkami :) - tylko że raczej ciężko składników nabrać, żeby coś przyrządzić Osobiście sam polecam mieszać wódkę z martini (bianco) + cokolwiek do picia no i oczywiście lód. Mocno zdradzieckie :) |
Dzięki:)
Również Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :ognie: :sluze: :sluze: :ognie: :sylwek: :sylwek: :ognie: |
:ognie: :sylwek: :ognie:
Życze Wszystkim ...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2005 :ognie: :sylwek: :ognie: |
Wszystkiego najlepszego!!
|
Ja tez zamierzam zostac w domku. A i bym zapomnial
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ZBLIZAJACEGO SIE NOWEGO ROKU !!! |
Ja tam raczej nigdzie nie ide, bo dla mnie to dzień jak każdy inny :\
PS A tu odliczanie :D http://mwap.kernel.pl/contrib/zyx/im...12-31_23-59-59 |
HaPpY nEw YeAr FoR @Ll
|
ja na sylwestra do kumpla ide! Wolna chata 15 ludu, nocleg itd....
Cytat:
|
wszystkim zycze udanego i milego sylwestra :)
tylko nie przesadzac z :piwo: ;p wszystkiego dobrego w nowym roku zeby byl lepszy od tego no i oczywiscie duzo zdrowia :) |
Ja idę do koleżanki, mam nadzieje, że będzie miła i sympatyczna atmosfera, czego Wam również życzę.
Szczęśliwego Nowego Roku, to już za 23h i 50m :) |
Cytat:
|
no jak impreza to na calego :) trzeba stary rok porzegnac a nowy przywitac podobno ma byc niezly :D
|
andrzejj to tak jak ja tez w domciu - chyba ze kobieta cos ma i nie chce mi powiedziec co i jak ale sie dowiem.
strasznie tajemniczo rozmawiala przez telefon apropo sylwka ale jak sie zapytalem to nic nie mowila (i tak nagle zaczela robic salatke i sprzatac) :> |
Temat był na pewno.
Ja nie robię nic, zostaje w domu i, przynajmniej przez drugą część dnia, zamierzam się byczyć :) |
Miałem do akademca iśc, ale się pozmieniało i do koleżanki suniemy :) - oj będzie się działo. Żeby tylko do północy wytrzymać.
I tak przy okazji: życzę wszytkim "forumowiczom" szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku |
temat jest...
ja ide do znajomych - Kostrzyn Wlkp - troche za Poznaniem.30 osób w dużym domu.Ogolnie bedzie idealnie i kulturalnie;) - mysle... ps.kiedys ktos dawal taką elegancką strone o drinkach (wiem ze byla anglojęzyczna) |
Ja chyba zostaje w domku i u siebie cos zorganizuje ;p
|
ja raczej nic...
powaznie sie rozchorowalem |
Chyba taki temat juz jest :)
|
A ja ide do kumpla...oj bedzie sie dzialo :piwo: :flaszka: (qrde, brak emotka ;p )
|
A ja będę oglądać telewizje :P na sylwka :)
|
ja jadę w góry na całe trzy dni imprezy :rotfl:
|
>> SYLWESTER 2004/2005 <<
>> Co robicie w sylwka? A może już dziś? :D
U mnie dziś do pojutrza... impra :D Głosniki nagrzane a flaszki rozdane =D..... POZDRAWIAMY :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |