![]() |
Dla Wszystkich Od Madzi!
Życzę nam wszystkim, abyśmy w nadchodzącym roku byli lepszymi niż w tym. We wszystkim... W tym co robimy i jacy jesteśmy dla innych. Życzę WIARY, która odnajduje w nas siłe. NADZIEI, która wskazuje drogę nawet gdy jej nie widać i MIŁOŚCI, bez której nie znaczymy nic. Abyśmy potrafili znaleźć w sobie cierpliwość, tolerancję i serdeczność. I przede wszystkim zdrowia, bo bez niego cała reszta się nie uda. :)
Do zobaczenia w 2005 !!! :peace: |
Dziękuje i Nawzajem :)
:piwo: :sylwek: |
Dzięki serdeczne za piękne życzenia.Najlepszego!
|
Dziekuje za zyczenie. Nawzajem Tobie i calej rodzinie :)
|
Cytat:
Dziękuje :) Oczywiście Tobie i wszystkim Innym :> forumowiczom życzę tego samego :peace: |
Dzięki,a dla Ciebie niech Nowy Rok pozbawiony będzie przykrości, a składa się jedynie z sukcesów i szczęśliwych chwil.:sluze:
|
Również wszystkiego najlepszego
|
Przyłaczam sie do zyczeń dla wszystkich piszących i tych nieobecnych tylko postami - wszystkiego najlepszego Pedros , Cana, cOrdat, Brzuszki ( Janusz Justi and animals), Koledzy z Łodzi, Sedesinka i ty drogi majonezie tyż.
|
hehe...bardzo miło...
Tobie też Madziu... Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym ROKU 2005 !!! :ognie: :ognie: :ognie: :sylwek: :ognie: :ognie: :ognie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Również dołączam się do życzonek. :)
A tutaj możecie sobie wstępnie poodliczać ;) http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf |
ja tez dziekuje i rowniez zycze wszystkiego dobrego tobie z rodzina oraz wszystkim forumowiczom :)
|
Dziekuje i tez zycze wszystkiego najlepszego :ognie:
|
no to chlopaki [i dziewczyny! ;-)] jeszcze niecale 5 godzinek! :D szczesliwego!
pozdro ;) |
Dołanczam się dożyczeń :)
Wszystkiego najlepszego :) |
Dziękuję Magdo za piękne życzenia, ja również życzę Tobie i innym forumowiczom wszystkiego najlepszego w nowym 2005 roku. Do siego roku !!!
|
Dzieki, dzieki dla was wszystkich rowniez wszystkiego najlepszego w tym nadchodzacym 2005 roku ;p
|
Dziekuje bardzo! Rowniez zycze Tobie i wszystkim forumowiczom duzo szczescia i zdrowia w nowym roku.
|
Happyness 4 the whole crew & members :peace:
Najlepszego znaczy się miałem rzec ;) |
Dzieńkuję wszystkim i życze wszystkim wszystkiego najlepszego, zdrowia, pisania więcej postów ;p, szczęścia, powodzenia w miłości, DDDDUUUURRRRRZZZZZOOOO pieniedzy i czego tam jeszcze chcecie.
DO SIEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Dzięki za zyczenia Nowo roczne i nawzajem.
Wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń w roku 2005 ;) |
Thx i dla Ciebie wszystkiego co naj naj naj w Nowym Roku,
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
:sylwek: :ognie: :ognie: :sylwek: |
Zobaczcie jak sie zmiescilem :P - czekalem na to klikniecie co do sekundy, yeah! :D
pozdro ;) |
Happpppyyyy New Yeeeaaar !!!!!!!!!! :)
|
00:00:00 :p
|
:sluze: Dzięki i nawzajem WSZYSTKIM
|
nawzajem! wszystkiego najlepszego, szczescia i pomyslnosci!
|
wszystkiego dobrego w 2005
|
Co ja sie bede rzpisywał HEPI NJU JER!
|
Cytat:
|
Wszystkiego najlepszego w trwającym już nowym roku 2005 :D
|
:banan2: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :)
|
Ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego w tym nowym roku 2005, a tak wogule to jak wam sie podoba w tym nowym roku, bo dla mnie to on nawet moze byc ;p
|
Cytat:
pozdro ;) |
Wszystkiego naj naj, w tym nowym 2005 roku :peace:
:ognie: :ognie: :ognie: |
To ty Smartek chyba malo spostrzegawczy jestes, zmainy sa jak co roku bardzo wielkie ;p
|
Cytat:
|
Ile razy Kiler skłamie
Ile Kwas obietnic złamie Ile Beger owsa zjadła Ile Kalisz nosi sadła A Lipiński wziął na boku Tyle szczęścia w Nowym Roku życzy ksviper Happy New Year :) |
@Magda - Piękne słowa, naprawde mi się spodobały.
Właśnie te rzeczy są najważniejsze dlatego życze wszystkim aby w tym Nowym Roku nie zabrakło Wam Wiary, Nadziei i Miłości. Żeby na forum :nie!: trzeba było :bluzga: ani stosować :banan: i :gerda: żeby forum tworzyło jedną wspolnotę :konf: Pozdrawiam. :wesswiat: |
Życze Tobie Madziu i wszytkim forumowiczom tego samego. Jakoś trzeba przebrnać przez ten następny 2005 rok...
|
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2005 :)
|
Życzę wszystkich użyszkodnikom forum wszystkiego najlepszego w nowym roku!
@Magda - piękne słowa... |
Najlepszego w Nowym Roku, sorki ze dopiero teraz, ale dopiero co wstalem ;).
|
Dzieki bardzo i nawzajem...
|
Madziu - wielkie dzięki za życzenia - przeczytałem je dopiero w Nowym Roku - ale mam nadzieję, że ten nowy rok będzie dla nas bardzo łaskawy - a najlepszy dzień zeszłego roku będzie taki jak najgorszy w tym roku :D
A słowa naprawdę piękne - oby się sprawdziły :) |
Również wszystkim baaardzo dziękuję! Mam nadzieję, że po imprezach wróciliśmy tu wszyscy w komplecie? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to kto sprawdzi obecność? :)
|
Ja jestem poraz kolejny udało się żyję:D.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za życzenia noworoczne :) Również wszytskim życze Wszystkiego Najlepszego PS. [co do listy obecności] Mac...obecny ;p |
no ja tez obecny i to od wczoraj :)
|
Obecny, ale...nie przygotowany...
tzn łep mnie napi....boli :( |
Obecny :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zglaszam obecnosc (spoznienie bardziej :P) i dziekuje za zyczonka :) sam nie bede zyczyl bo juz po :(......... ale za rok ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy okazji - czemu na forum nie ma ikonki "lol" z gg? Przecież to taki poczciwy obrazek :) |
Cytat:
|
Cytat:
:gerda: :banan: :banan2: :banan3: ;) ale jest kilka braków :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |