Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

joujoujou 08.12.2005 00:35

Cytat:

Napisany przez thomascamel

Frajerów nie sieją, sami wszędzie rosną. :taktak:

polakT 07.12.2005 22:54

http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3052593.html

spider_84a 06.12.2005 08:48

Źle to zinterpretowałeś :) to jest biczowanie po przyjacielsku :D

malaczarna 06.12.2005 00:40

Cytat:

Napisany przez spider_84a
-> :bicz: :)

A za milion zielonych pojechalibyście z nią na wycieczke ? ( Bo ten, który wygrał zrezygnował ) ...

czemu bijesz @Pagerusa???

spider_84a 06.12.2005 00:33

Przed ... No chyba, że miałbyś zamiar uciec więc sponsor by ci dał 50% przed wycieczką a reszte po ... Ale wiesz bo ten ktory wygral ten porogram pojechal z nia czy też z nim - jak wolicie :P ( gubie sie jak zwac jego/ją :) ) a tez mu proponowali troszke zielonych tysiecy :D Ale ja bym sie z nim/nią podzielił kieszonkowymi od sponsora i prysnął ... hehe

joujoujou 05.12.2005 23:37

Cytat:

A za milion zielonych pojechalibyście z nią na wycieczke ? [...]

Płatne przed czy po? ^_^

spider_84a 05.12.2005 16:39

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No dobra - ale mogłeś to wrzucić do Nabijania postów - jako taki przerywnik w poważnej dyskusji ||

A za milion zielonych pojechalibyście z nią na wycieczke ? ( Bo ten, który wygrał zrezygnował ) ...

Pagerus 05.12.2005 13:00

Cytat:

A myślałem, że archeolog to łatwy chleb :) Ale ja zawsze byłem ciekawski ...

No dobra - ale mogłeś to wrzucić do Nabijania postów - jako taki przerywnik w poważnej dyskusji ||

spider_84a 05.12.2005 08:13

A myślałem, że archeolog to łatwy chleb :) Ale ja zawsze byłem ciekawski ...

Pagerus 04.12.2005 23:49

Cytat:

Ja oglądałem Miriam w akcji z jakimś chłopcem :) tzn. Miriam + chłopiec = bleeeeeeeeeeee brało mnie na wymioty - ale z twarzyczki jest fajnuitka...

No i czy to był dobry pomysł aby bawić się w archeologoa???

spider_84a 04.12.2005 23:16

Ja oglądałem Miriam w akcji z jakimś chłopcem :) tzn. Miriam + chłopiec = bleeeeeeeeeeee brało mnie na wymioty - ale z twarzyczki jest fajnuitka...

Burak_PL 19.10.2005 14:42

@n-i-x 13/16 :)

n-i-x 19.10.2005 11:56

Jak chcecie sie sprawdzic czy wy byscie sie tez nabrali to:
http://www2.b3ta.com/femaleorshemale/
http://www2.b3ta.com/femaleorshemale2/
http://www2.b3ta.com/femaleorshemale3/

andy 19.10.2005 00:31

Cytat:

Napisany przez mallow
co jak co, ale cycki to on ma fajne

Chyba ono:P

Burak_PL 18.10.2005 21:08

Cytat:

Napisany przez mallow
zgadzam sie w 95%, bo jednak maja cos do powiedzenia...

to zgadzasz sie czy nie ;)

mallow 18.10.2005 21:00

zgadzam sie w 95%, bo jednak maja cos do powiedzenia...

Y@nkee_PL 18.10.2005 20:50

cycki to dziś żaden wyznacznik kobiecości, ehh

mallow 18.10.2005 20:29

co jak co, ale cycki to on ma fajne :D

malaczarna 17.10.2005 02:00

:zygi: :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: moja wypowiedz na ren temat: nie dobrze mi:zygi: :zygi: :zygi::zygi: :zygi: :zygi:

andrzejj9 08.09.2005 21:19

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Znowu archeologia... :( nie mogłeś zapytać w "Nabijaniu postów..." albo gdzie indziej???

Akurat komuś się chciało odszukać topic na temat i nie zakładać nowego. Dla mnie to zasługuje na pochwałę, a nie krytykę.

Oktawian89 08.09.2005 20:59

thx... :)

andy 07.09.2005 22:01

ed2k://|file|Wszystko.o.Miriam-finał.(TVN).[by.ceramik].(osloskop.net).avi|420018176|23C54247C3F98B14F592 B8F38D81A8DC|/

Pagerus 07.09.2005 21:58

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
YY czy ma ktoś pozyczyć ostatni odcinek "wszystko o Miriam" ??:> jak tak to zapraszam na priv

Znowu archeologia... :( nie mogłeś zapytać w "Nabijaniu postów..." albo gdzie indziej???

Oktawian89 07.09.2005 21:48

YY czy ma ktoś pozyczyć ostatni odcinek "wszystko o Miriam" ??:> jak tak to zapraszam na priv

SaCHiB 12.02.2005 19:22

http://calamiriam.prv.pl
Badajcie to...

andy 12.02.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez Y@nkee
tranzystorek ??? a co to

Tranzwestyta=Tranzystor :)

Cytat:

Napisany przez Y@nkee
nie wiem po co się czepiać TVNu, przecież oni tego nie wyprodukowali, robią to co inne stacje na świecie, kupują prawa i puszczają licząc na dużą oglądalność, a takiego typu sensacje przyciągają

Moze i nie produkuja ale puszczaja. Wiec dlamnie to samo.

Cytat:

Napisany przez Y@nkee
błąd, jeden się tylko lizał (ten co wygrał)
z pozostałymi to były zwykłe pocałunki w policzek

A skad wisz ze tylko wygrany sie lizal?? Czyzbys ogladal wszystkie odcinki??:P HEHE

rycho 12.02.2005 16:51

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
nie wiem po co się czepiać TVNu, przecież oni tego nie wyprodukowali, robią to co inne stacje na świecie, kupują prawa i puszczają licząc na dużą oglądalność, a takiego typu sensacje przyciągają

Nie ma po co się czepiać.
Pieniądz rządzi światem.
Można tylko wypomnieć TVNowi, że na starcie ogłosił się telewizją krzewiącą kulturę przez duże K.
Co z tego pozostało widzimy...

Y@nkee_PL 12.02.2005 16:43

Cytat:

Napisany przez @ndy
Niezle tylko nie wiem dlaczego oni walili zdziere z niego. Przecierz wszyscy tam sie z tym tranzystorkiem lizali itp.
...

błąd, jeden się tylko lizał (ten co wygrał)
z pozostałymi to były zwykłe pocałunki w policzek

tranzystorek ??? a co to :P
Cytat:

Napisany przez @ndy
...Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz:

woitas 12.02.2005 16:01

coś podobnego było w Lampoons Lost Reality 2004 Dvdrip Xvid-Saphire.
kolesie nawijali do panienki, która miała... ptaszka...

miny mieli nieziemskie :D

Air 12.02.2005 15:53

Nie widziałem ani jednego odcinka, ale finał chetnie zobaczę.

andy 12.02.2005 14:11

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;)

Niezle tylko nie wiem dlaczego oni walili zdziere z niego. Przecierz wszyscy tam sie z tym tranzystorkiem lizali itp.
Zdziere to maja telewidzowie z nich :haha: :rotfl:

A odnoszac sie do takich show to na TVNie ma bys rosyjska ruletka. W magazynku bedzie mial jedna kule. Na oczach widzow ma sobie przylozyc do glowy pistolet i pociagac za spost dopoki nie "poczuje" ze teraz jest pocisk.
Uwaza on ze potrafi przeczuwac rozne rzeczy. I jak natrafi na kule to zdejmie lufe z glowy i strzeli w specjalnie przygotowany worek.

Ale to sciema podobno nie ma tam zadnej ostrej amunicji i wszystko jest jednym wielkim efektem specjalnym. :| Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz:

Ziele 12.02.2005 13:59

ściągnąłem sobie... tylko poto żeby zobaczyć miny tych kolesi ;)

Y@nkee_PL 12.02.2005 13:47

ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;)

andrzejj9 12.02.2005 13:33

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)"
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121

Co do mnie to nawet nie mam zamiaru tego sciagac :ysz:

Nie ogłądałem, nie oglądam, nie zamierzam oglądać...

Co ciekawe natomiast - ile to ja razy słyszałem rozmowy ludzi na ten temat, czy to na uczelni, w autobusie, czy ostatnio nawet ekspedientek w sklepie meblowym. I praktycznie zawsze rozmowa zaczynała się od zdania: "Wiesz, ja tego nie oglądam, ale słyszałam (em), że..... " i tu następowało szczegółowe sprawozdanie kilku ostatnich odcinków z analitycznym komentarzem ;)

Patrix 12.02.2005 13:04

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Ja tego całego show na oczy nie widziałem :D
:piwo:

MacGyver 12.02.2005 12:57

Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)"
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121

pykson 06.01.2005 20:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rozumiem, co masz na myśli i zapewne masz rację. Chociaż przeczytaj też to, co napisał JohnDoe.
(...)

teraz dopiero przeczytalem, jakos nie widzialem wczesniej postu JohnaDoe, i musze powiedziec, ze cos w tym jest, wlasciwie to musze przyznac racje, nie pomyslalem o takim aspekcie sprawy

JohnDoe 06.01.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez Loczek
Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.

Moim zdaniem taka sonda nie ma sensu... w moim poście wcześniejszym napisałem czemu. Wyniki tej sondy by były nie do końca prawdziwe.

Air 06.01.2005 11:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.

Przykro mi ale nie mogę dodać sondy ;(

Może innym razem

A teraz może ktoś przyklei ten temat :rotfl:

Loczek 06.01.2005 10:48

andrzejj9 06.01.2005 01:45

Cytat:

Napisany przez pykson
chyba nie do konca zrozumiales sens mojej wypowiedzi
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych"
mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby
roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza

Rozumiem, co masz na myśli i zapewne masz rację. Chociaż przeczytaj też to, co napisał JohnDoe. My rzeczywiście patrzymy na to (jak zresztą na wszystko) przez pryzmat otaczającej nas rzeczywistości, a ta jednak możę zdecydowanie się od tego postrzegania różnić...

pykson 06.01.2005 01:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Powiem Ci szczerze, że niespecjalnie mnie to interesuje. Co więcej - sam nie jestem pewien, czy to toleruję... Miałem w liceum kolegę homoseksualistę i kompletnie mi to nie przeszkadzało. Koleś był naprawdę w porządku i miałem gdzieś, czy woli on dziewczyny czy facetów. Nie zmienia to jednak faktu, że nie wiem, jakie odczucia wzbudziłby we mnie widok dwójki całujących się mężczyzn...

chyba nie do konca zrozumiales sens mojej wypowiedzi
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych"
mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby
roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza

JohnDoe 06.01.2005 01:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie zmienia to jednak faktu, że nie wiem, jakie odczucia wzbudziłby we mnie widok dwójki całujących się mężczyzn...

I tu jest pies pogrzebany... podejrzewam, że każdy facet nie zniesie tego widoku. To jest tak nienaturalne jak całowanie się z siostrą.
Cytat:

Napisany przez pykson
zrob sonde, ale anonimowa, zobaczysz ile osob toleruje lesby a ile gejow
ciekawe, a jednak...

Powiem Ci, że wynik jaki sugerujesz nie jest do końca taki pewny. Kumpel pracował 3 miechy w restauracji za barem i powiedział mi takie coś... stary kiedyś myślałem, że nie mam nic do lezb ale jak zobaczyłem te stare 50cio latki i te ich zachowanie, to tak samo jak pedały (to taki cytat z pamięci, w każdym razie sens jest zachowany). Problem polega na tym, ze faceci mają trochę zakrzywiony światopogląd filmami "dla dorosłych" (każdy facet widział na pewno jeden, no może nie każdy ale wielu z nas) i jak widzą na filmie jak kobiety się zabawiają to jest fajne, ale połowa z nich jakby zobaczyła to na żywo w wersji z normalnymi kobietami (nie aktorkami) to podejżewam, że już tak fajnie by im nie było.

andrzejj9 06.01.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez pykson
@andrzejj9
ciekawe, a jednak...

Powiem Ci szczerze, że niespecjalnie mnie to interesuje. Co więcej - sam nie jestem pewien, czy to toleruję... Miałem w liceum kolegę homoseksualistę i kompletnie mi to nie przeszkadzało. Koleś był naprawdę w porządku i miałem gdzieś, czy woli on dziewczyny czy facetów. Nie zmienia to jednak faktu, że nie wiem, jakie odczucia wzbudziłby we mnie widok dwójki całujących się mężczyzn...

pykson 06.01.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To moja podstawowa filozofia życiowa i moglibyśmy nią zakończyć i podsumować ten topic :)

ps: Co do homoseksualizmu wśród zwierząt, to odpowiednie przykłady już zostały podane, ale oglądałem kiedyś program na ten temat. I człowiek zdecydowanie nie jest jedynym gatunkiem, w którym coś takiego ma miejsce.

Ale swoją drogą - jeśli ktoś twierdzi, że dwie kobiety to cool, super i w ogóle podniecająca sprawa, więc jest w porządku, a dwóch facetów to zboczenie, to chyba raczej nie z tymi facetami jest coś nie tak.

@andrzejj9
ciekawe, a jednak...

@mr_spock
komunistyczny spisek powiadasz...
cos w tym jest, pamietam jak sie komuchy (mezczyzni) w usta calowali

mr_spock 05.01.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Wychodzi na to, że ten program można uznac za zemstę transseksualistów za złe ich traktowanie... ;) A podejrzewam, że mina "zwycięzcy" programu musiała byc niezła... :P

No, to taki zydo-komuno-masonsko-transeksualny spisek :)

Pagerus 05.01.2005 23:37

Wychodzi na to, że ten program można uznac za zemstę transseksualistów za złe ich traktowanie... ;) A podejrzewam, że mina "zwycięzcy" programu musiała byc niezła... :P

andrzejj9 05.01.2005 20:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Kazdy czlowiek ma prowo dazyc do szczescia i o ile nie krzywdzi innych

To moja podstawowa filozofia życiowa i moglibyśmy nią zakończyć i podsumować ten topic :)

ps: Co do homoseksualizmu wśród zwierząt, to odpowiednie przykłady już zostały podane, ale oglądałem kiedyś program na ten temat. I człowiek zdecydowanie nie jest jedynym gatunkiem, w którym coś takiego ma miejsce.

Ale swoją drogą - jeśli ktoś twierdzi, że dwie kobiety to cool, super i w ogóle podniecająca sprawa, więc jest w porządku, a dwóch facetów to zboczenie, to chyba raczej nie z tymi facetami jest coś nie tak.

Ormianin 05.01.2005 19:02

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Tym wszystkim ktorzy sa takimi zagorzalymi homofobami radze przylaczyc sie do tej organizacji -> http://www.wszechpolacy.pl/
Jako atrybut wladzy i walki z "wynaturzencami" dostaniecie glany i baseballa

No wlasnie.... to jest wlasnie taka zasciankowsc naszego spoleczenstwa...

Tolerancja to jedno, nadużywanie tolerancji to drugie.

Robienie zwykłych facetów w tym programie na TVN na balona przez transa jest odwróceniem kota ogonem dla sytuacji kiedy na ulicy transa wytykają palcem. Jeżeli więc robimy zwykłych facetów w balona, nie miejmy pretensji
że wytkną i wyszydzą transów gdziekolwiek ich spotkają: pięknym za nadobne.
Ponieważ transów jest liczebnie mniej niż zwykłych facetów to takie działanie jest przede wszystkim na szkodę transów.
Równie dobrze mógł wyjść trans i publicznie "uprawiac sex" z każdym kto chce i wołać że każdy trans tak robi.

Pięknie powiedział kiedys pewien ksiadz na pewnym polskim show zapytany o TS-izm:
"Transwestytyzm i inne sam w sobie nie stanowi grzechu, grzech zaczyna się tam gdzie zmuszasz innych do uczestnictwa w transwestytyźmie."
Według niego Pismo Święte nie zakazuje przebieranek jako zabawy, wygody czy czegokolwiek innego, o ile nie stanowi elementu grzesznego współżycia i o ile wszyscy uczestniczący w tej czynności zgadzają się na to.

A w tym programie tak nie bylo... moim zdaniem cala sprawa jest na pokaz i dla pieniedzy, oraz dla ogladalnosci, bo co sie bardzej oglada, jak to co "owoce zakazane lub szkoujace sytuacje"

miles 05.01.2005 18:28

MOze kłódeczki nie dostane
ale dla najbardzej wtajemniczonych fanów w temat Miriam. Na jednym ze stron oślich sa odcinki. To tylko tak dla FANÓF z tajemnicą
hahah sorry mam głupi humor dzisiaj

mr_spock 05.01.2005 18:19

Cytat:

Napisany przez kodziu
Hatrica zaliczył :)

Gejów nienawidze. rzygać mi sie chce, ale na lesby mógł bym jeszcze popatrzeć :)

kierujesz sie jedynie estetycznymi aspektami,
jesli tak bysmy mysleli, to trzeba by bylo zabic wszystkich brzedkich ludzi

kodziu 05.01.2005 16:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
3 postów pod rząd to jeszcze nie widziałem - brawa dla Ghost_mode :D :piwo: :P

Hatrica zaliczył :)

Gejów nienawidze. rzygać mi sie chce, ale na lesby mógł bym jeszcze popatrzeć :)

bakupl 05.01.2005 16:15

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Ja widziałem na tym forum 5 postów pod rząd...

A no i nawet 4 ;) w wykonaniu memorando :)

Pagerus 05.01.2005 16:13

mr_spock 05.01.2005 14:33

Tym wszystkim ktorzy sa takimi zagorzalymi homofobami radze przylaczyc sie do tej organizacji -> http://www.wszechpolacy.pl/
Jako atrybut wladzy i walki z "wynaturzencami" dostaniecie glany i baseballa

Ghost_mode 05.01.2005 12:57

Cytat:

Napisany przez Hannibal
ja nabrałem ochoty na jedzenie :jem:

o widzę że do forumowiczów dołączył Hannibal Lepper (czy jak to się tam pisało ;)
pozdrowienia dla nowego "wyjadacza" :piwo:

Ghost_mode 05.01.2005 12:50

Cytat:

Napisany przez kraluk
O qrwa:blee: Normalnie masakra, a te fotki są odrażające:blee:

nie wiem bo :
"Nie można wyświetlić strony" :ysz:

Ghost_mode 05.01.2005 12:46

Cytat:

Napisany przez Ziele
Przydało by sie aby ci kolesie wygrali proces i żeby odszkodowanie było w sumie kilkakrotnie wyzsze niż wygrana... może następnym razem by juz taki program nie powstał.

... no chyba wystarczające ostrzeżenie.

nie wyższe niż wygrana !
WTŻSZE NIŻ CAŁY ZYSK Z TEGO GÓWNA !! ;)

Loczek 05.01.2005 10:48

Hanibal ja u siebie zauważyłem odruchy wymiotne :)

Air 05.01.2005 09:45

Cytat:

Napisany przez Hannibal

A po czym nabrałeś tej ochoty, po zobaczeniu zdjęć :rotfl:

Hannibal 05.01.2005 02:56

Predi 05.01.2005 02:51

a moze nie zamykajmy tylko przyklejmy zeby tu sie zawsze klocic jak cos o homoseksualizmie, bo temat ciagle powraca? ;) :D

cyki 05.01.2005 00:17

:gerda:

Loczek 05.01.2005 00:17

No i pieknie zakonczylismy dzionek. Dobranoc :)

JohnDoe 04.01.2005 23:58

Cytat:

Napisany przez pykson
tolerowac geja to ja moge, ale jak publicznie pokazuje swoja ulomnosc jako atut to zero tolerancji - zamknac takich w gejoobozach i niech sie tam wala do upadlego

:bicz: zgadzam się :D

ZAKAZ PEDAŁOWANIA :banan3:

ed hunter 04.01.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.

to ja odpowiem w przyrodzie jest tak, że osobniki odbiegające od normy (biały kruk) są szybko izolowane ze stada i giną. czasami są nawet roznoszone na strzępy.

pykson 04.01.2005 23:28

eee, nie jest jeszcze tak hardcorowo (jezeli chodzi o walke na gole piesci)

geje be,
czlowiek musi byc tolerancyjny, ale jezeli geje beda paradowac po ulicach calujac sie i trzymajac sie za dupy, to niech sprzataja potem chodniki, bo niejeden moze sie po tym porzygac
i jeszcze dac im male dziecko, bedzie mialo psyche bardziej skrzywiona niz oni

bycie gejem zaczyna byc w modzie (bar) i jak widze polacy strasznie chca dogonic przyglupawa czesc amerykanskiego, niemieckiego czy holenderskiego spoleczenstwa

tolerowac geja to ja moge, ale jak publicznie pokazuje swoja ulomnosc jako atut to zero tolerancji - zamknac takich w gejoobozach i niech sie tam wala do upadlego

Pagerus 04.01.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Air
Szła przez pierwsze trzy strony ;)

To trzeba wyciąc te następne :P

Air 04.01.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez JohnDoe
Czasami rozmowa nie idzie tak, jakby chciał autor ;)

Szła przez pierwsze trzy strony ;)

JohnDoe 04.01.2005 23:00

Czasami rozmowa nie idzie tak, jakby chciał autor ;)

Pagerus 04.01.2005 22:56

Cytat:

Napisany przez Air
Zamykać ten temat !!

Zakładałem go z myślą o programie w tej *****nej telewizji a tutaj już zaraz będą się lać na gołe pięści :klnie:

Popieram !! :gerda:

Air 04.01.2005 22:54

Zamykać ten temat !!

Zakładałem go z myślą o programie w tej *****nej telewizji a tutaj już zaraz będą się lać na gołe pięści :klnie:

mallow 04.01.2005 22:47

WIECIE DLACZEGO LUDZIE TRAKTUJA TE WSZYSKIE WYBRYKI JAKO WYNATURZENIA?! BO DO KU*** NEDZY MYSLA!!! A NIE TAK JAK INNE BOSKIE STWORZONKA SPELNIAJA TYLKO PODSTAWOWE FUNKCJE ZYCIOWE...

POSTEP TECHNICZNY I PSYCHOCZNY LUDZKOSCI NAS ZNISZCZY

JohnDoe 04.01.2005 22:36

Hmmm rozmowa zeszła na całkiem inny tor :D Widziałem program, że transeksualizm wynika z czegoś w tam mózgu (po podobno meżczyźni i kobiety mają jakąś znaczącą różnice, która właśnie jest odpowiedzialna za to czy czujemy się mężczyzną czy kobietą). Mam mieszane uczucia do ludzi po operacji (całkowitej łącznie z pozyciem się wacka, kuracji hormonalnej itp). To w sumie nie jest ich wina, a opracja zbilżyła ich do prawdziwego ja i jeżeli o tym mówią ludzią no nie jest aż tak źle. Ale na pewno nie popieram (popieram to za mało powiedziane) transseksualistów w takiej formie jak jest przedstawiona w tym programie, czyli oszustów którzy przebierają się za babki i nabierają normalnych ludzi. Nie powinno być takiego czegoś, nienawidzę tego tak samo jak pedałów i możecie mnie nazywać nietolerancyjną świnią :worek_tre

Predi 04.01.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez cyki
Mimo wszystko miejmy nadzieję, że geje nie będą mogli adoptować dzieci.

przynajmnie tu sie zgadzamy

cyki 04.01.2005 21:02

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki czy ty nie widzisz tego ze czlowiek jest na samej gorze lancucha. Jesli niektorymi osobnikami nie pokieruje sie jak nalezy to wszytko moze runac jak domek z kart. Tu chodzi o rownowage.

Wymierające gatunki, eksploatacja Ziemii na maksa, broń ABC, wiele innych rzeczy mniej i bardziej ważnych. Ty naprawdę myślisz, że wszystko się rozleci z powodu homoseksualizmu? :D Jakoś ludzi nie było przez parę miliardów lat na Ziemii i wszystko było dobrze.

Dobra na tyle starczy, dzisiaj wyrobiłem normę postów chyba na pół roku. I tak nikt nikogo nie przekona. No to :piwo: 8 )

Loczek 04.01.2005 20:57

Cyki czy ty nie widzisz tego ze czlowiek jest na samej gorze lancucha. Jesli niektorymi osobnikami nie pokieruje sie jak nalezy to wszytko moze runac jak domek z kart. Tu chodzi o rownowage.

cyki 04.01.2005 20:53

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki. Czlowiek rozni sie tym od małp, pingwinow i grom go wie czego tam jeszcze ze mysli. Moze dla pingwina albo malpki to nie ma znaczenia ale dla czalowieka myslacego powinno miec. W koncu nie bez parady czlowiek stoi na samej gorze.

Natura sama najlepiej dba o siebie. Jeśli jej nie przeszkadza homoseksualizm to znaczy, że to wcale nie jest choroba tocząca świat. Człowiek na razie udowodnił, że potrafi doskonale niszczyć przyrodę a nie o nią dbać.

cyki 04.01.2005 20:51

Mimo wszystko miejmy nadzieję, że geje nie będą mogli adoptować dzieci.

A co do Żydów to już czasami faktycznie przesada. Na Żyda nie można powiedzieć Żyd bo nie. Ale chyba Szewach Weiss zapytany czy można go nazywać Żydem powiedział, że oczywiście bo jest Żydem. :) Tak samo jakby na Polaków nie można byłoby mówić Polacy.

Loczek 04.01.2005 20:51

Cyki. Czlowiek rozni sie tym od małp, pingwinow i grom go wie czego tam jeszcze ze mysli. Moze dla pingwina albo malpki to nie ma znaczenia ale dla czalowieka myslacego powinno miec. W koncu nie bez parady czlowiek stoi na samej gorze.

Predi 04.01.2005 20:47

ja tam bym sobie KU*WA chcial wychowac w przyszlosci dzieci w NORMALNYM swiecie a nie tlumaczyc dlaczego ten pan caluje tamtego, pani pania, a dlaczego tamten pan trzyma tamta pania a nie pana za reke, dlaczego Marcinek ma 2 tatusiow a Pawelek 2 mamusie, mimo ze Janek ma mamusie i tatusia........................ PRZECIEZ TO JEST CHORE!!!!!!!! LUDZIE TOLERANCJA TOLERANCJA a stopniowo to sie przobraza we wlasnie to co sie o zydkach mowi - powiedz jedno zle slowko na zyda a zostaniesz posadzany o antysemityzm, tak samo na homoseksualnosc - jestes nietorlerancyjny? NIE! JESTES NORMALNY

Kris 04.01.2005 20:45

eee... jak cyki lubi, to trzeba zaakceptować... ;)

cyki 04.01.2005 20:42

Nie rozumiem Ciebie. "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego" oznacza, że tylko człowiek traktuje gejów jako wykolejeńców. A zwierzęta traktują to jako normalną sprawę(najwidoczniej mnie pamięć myliła co do tamtego programu albo mieli nieaktualne dane:D) Widać tu, że to człowiek ubzdurał sobie, że homoseksualizm jest be a tylko hetero jest gut.

Loczek 04.01.2005 20:37

Cyki i tu sam wpadłeś we własny dołek. Przeczytaj sobie to i pomyśl "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego". Sam jesteś człwiekiem a zachwycasz się tym że jakaś małpa albo pingwin toleruje lesbijki i gejów :)

cyki 04.01.2005 20:32

Cytat:

Napisany przez http://www.innastrona.pl/bq_zwierzeta.phtml
Inni naukowcy, którzy strawili lata na obserwacji różnych gatunków zwierząt, doszli do całkowicie odmiennych wniosków. Amerykański biolog, Bruce Bagemihl zebrał efekty swej 10-cioletniej pracy w książce "Biological Exuberance" (Biologiczna Bujność, St. Martin Press, New York, 750 stron). Przytacza w niej przykłady homoseksualnego współżycia mew, pingwinów i mnóstwa innych zwierząt. Umieszcza też listę 60 gatunków zwierząt, które uprawiają wyłącznie seks jednopłciowy.

Cytat:

Naukowcy stwierdzili, że u 450 gatunków zwierząt występują zachowania homoseksualne.

Cytat:

Twierdzeniu, że homoseksualizm jest wśród zwierząt formą zastępczą związku heteroseksualnego zaprzecza następująca obserwacja: U orangutanów, pingwinów królewskich i 40 dalszych gatunków znaleźć można było osobniki, które całkowicie ignorowały przedstawicieli płci przeciwnej - nawet wtedy, gdy było ich pod dostatkiem. Na pytanie, jaki sens ma homoseksualizm w świecie zwierząt, jeśli nie zapewnia on przedłużenia gatunku, Bagemihl odpowiada: "Homoseksualizm jest wyrazem gotowości natury do eksperymentu. I niczym więcej. Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego".

.

47 04.01.2005 20:27

[QUOTE=cyki]
-----

Cytat:

Napisany przez cyki
Bo są normalnymi, zdrowymi psychicznie ludźmi...

I tu sie nie zgodzę.

Cytat:

Napisany przez cyki
Tak, bo rodzice wychowują go na sadystę i trzymają w piwnicy a karmią co tydzień surowymi rybami :D Co najwyżej wyrosną z nich też geje albo nawet hetero bo akurat tak im się będzie podobało. Ale akurat tutaj jestem przeciwko możliwości adopcji przez homoseksualistów. Ale dlaczego parom żyjącym razem uniemożliwiać np. wspólne rozliczanie podatków?

Bo aby dziecko noramalnie dorastało potrzebuje wzorców moralnych, a nie pary tatusiów.
Skoro tatus zyje z tatusie to jest to normalne a związe faceta z kobiętą juz dla niego bedzie zboczeniem.
Pozdro

Loczek 04.01.2005 20:26

bezgranicznie mozna zaufac kobiecie ze snu i to nie zawsze.

cyki 04.01.2005 20:21

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.

Kiedyś oglądałem na jakimś kanale program o małpach i mówili o przypadkach homoseksualizmu.
Nie mam na to żadnych dowodów, tylko swoją pamięć, której wierzę bezgranicznie :)

cyki 04.01.2005 20:18

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Nie no bez przesady!! Jak widać natura też tego nie akceptuje! ;)

Jaka natura? Małpy a nie matura. Ale widać, że przyczyny homoseksualizmu mogą tkwić gdzieś głębiej niż "a podoba mi się to będę gejem|lesbijką".

-----

Cytat:

Napisany przez 47
Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność.

Bo są normalnymi, zdrowymi psychicznie ludźmi. Przecież oni nikogo nie mordują, nikogo nie gwałcą, tylko po prostu wolą swoją płeć od innej. Przecież to nie zbrodnia. Równie dobrze katolicy mogliby mordować muzułmanów a muzułmani katolików.(a faktycznie muzułmani na poziomie rozwoju psychicznego pantofelka już mordują innowierców ale to inna bajka)

Cytat:

A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem
Tak, bo rodzice wychowują go na sadystę i trzymają w piwnicy a karmią co tydzień surowymi rybami :D Co najwyżej wyrosną z nich też geje albo nawet hetero bo akurat tak im się będzie podobało. Ale akurat tutaj jestem przeciwko możliwości adopcji przez homoseksualistów. Ale dlaczego parom żyjącym razem uniemożliwiać np. wspólne rozliczanie podatków?

Ale proponuję skończyć dyskusję bo wiem, że i tak nikogo nie przekonam ani nie zmienię swojego zdania.

Loczek 04.01.2005 20:12

Kris 04.01.2005 20:07

Cytat:

Napisany przez cyki
Są inne gatunki, wśród których zdarzają się homoseksualiści. To, że są odrzucane przez resztę grupy to inna bajka. Chcesz zejść do poziomu małp i też odrzucać gejów i lesbijki? Myślę, że ludzie jednak stoją na nieco wyższym poziomie.

Nie no bez przesady!! Jak widać natura też tego nie akceptuje! ;)

dawcio 04.01.2005 20:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.

Ja prawie puscilem pawia jak zobaczylem taka akcje.

Loczek 04.01.2005 19:57

No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.

47 04.01.2005 19:56

Cytat:

Napisany przez cyki
Są inne gatunki, wśród których zdarzają się homoseksualiści. To, że są odrzucane przez resztę grupy to inna bajka. Chcesz zejść do poziomu małp i też odrzucać gejów i lesbijki? Myślę, że ludzie jednak stoją na nieco wyższym poziomie.

Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność. A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem

Cytat:

Napisany przez cyki
Ja tu nie mówię o przygarnianiu ale o tolerancji. Małpy nie tolerują gejów, dlaczego my mamy być tacy sami?

Bo to normalny odruch??

.
Pozdro

cyki 04.01.2005 19:55

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki tu nikt nie schodzi do poziomu małp !!! jak chcesz przygarnąć te lesbijki i homoseksualistów, to prosze bardzo :)

Ja tu nie mówię o przygarnianiu ale o tolerancji. Małpy nie tolerują gejów, dlaczego my mamy być tacy sami?

Loczek 04.01.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez cyki

Cyki tu nikt nie schodzi do poziomu małp !!! jak chcesz przygarnąć te lesbijki i homoseksualistów, to prosze bardzo :)

dawcio 04.01.2005 19:48

@Air poprostu nie jestem zwolennikiem 'czegos takiego'.

ed hunter 04.01.2005 19:42

Cytat:

Napisany przez Smartek
to wszystko przez kanade, ogladaliscie south park'a? :haha: :haha: :haha: :haha:
pozdro ;)

zgadza się!!! south park i monty python to najgorsze zło tego świata!!! - oczywiście dla starych dewotek i dewotów którzy widzą świat jak chcą. a jak ktoś pokazuje tak jak jest (z pozoru w krzywym zwierciadle) to łolaboga diabeł wYcielony!!!

cyki 04.01.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez 47
Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.

47 04.01.2005 19:32

A dla mnie homoseksualizm i tego typu zoboczenia to choroba psychiczna, a ludzi chorych powinno sie leczyć. Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.
I żadne mówienie o tolerancji tego nie zmieni. Ludzie zrobili sie wygodni, zatarta została granica moralności. Wiec dlaczego taki pedzio zamiast starać się walczyć z chorobą idzie na łatwiznę i pozuje do zdjęć z fajfuskiem i piersiami.
Pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42.