![]() |
Cytat:
|
|
Źle to zinterpretowałeś :) to jest biczowanie po przyjacielsku :D
|
Cytat:
|
Przed ... No chyba, że miałbyś zamiar uciec więc sponsor by ci dał 50% przed wycieczką a reszte po ... Ale wiesz bo ten ktory wygral ten porogram pojechal z nia czy też z nim - jak wolicie :P ( gubie sie jak zwac jego/ją :) ) a tez mu proponowali troszke zielonych tysiecy :D Ale ja bym sie z nim/nią podzielił kieszonkowymi od sponsora i prysnął ... hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
A za milion zielonych pojechalibyście z nią na wycieczke ? ( Bo ten, który wygrał zrezygnował ) ... |
Cytat:
|
A myślałem, że archeolog to łatwy chleb :) Ale ja zawsze byłem ciekawski ...
|
Cytat:
|
Ja oglądałem Miriam w akcji z jakimś chłopcem :) tzn. Miriam + chłopiec = bleeeeeeeeeeee brało mnie na wymioty - ale z twarzyczki jest fajnuitka...
|
@n-i-x 13/16 :)
|
Jak chcecie sie sprawdzic czy wy byscie sie tez nabrali to:
http://www2.b3ta.com/femaleorshemale/ http://www2.b3ta.com/femaleorshemale2/ http://www2.b3ta.com/femaleorshemale3/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
zgadzam sie w 95%, bo jednak maja cos do powiedzenia...
|
cycki to dziś żaden wyznacznik kobiecości, ehh
|
co jak co, ale cycki to on ma fajne :D
|
:zygi: :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: moja wypowiedz na ren temat: nie dobrze mi:zygi: :zygi: :zygi::zygi: :zygi: :zygi:
|
Cytat:
|
thx... :)
|
ed2k://|file|Wszystko.o.Miriam-finał.(TVN).[by.ceramik].(osloskop.net).avi|420018176|23C54247C3F98B14F592 B8F38D81A8DC|/
|
Cytat:
|
YY czy ma ktoś pozyczyć ostatni odcinek "wszystko o Miriam" ??:> jak tak to zapraszam na priv
|
http://calamiriam.prv.pl
Badajcie to... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Pieniądz rządzi światem. Można tylko wypomnieć TVNowi, że na starcie ogłosił się telewizją krzewiącą kulturę przez duże K. Co z tego pozostało widzimy... |
Cytat:
z pozostałymi to były zwykłe pocałunki w policzek tranzystorek ??? a co to :P Cytat:
|
coś podobnego było w Lampoons Lost Reality 2004 Dvdrip Xvid-Saphire.
kolesie nawijali do panienki, która miała... ptaszka... miny mieli nieziemskie :D |
Nie widziałem ani jednego odcinka, ale finał chetnie zobaczę.
|
Cytat:
Zdziere to maja telewidzowie z nich :haha: :rotfl: A odnoszac sie do takich show to na TVNie ma bys rosyjska ruletka. W magazynku bedzie mial jedna kule. Na oczach widzow ma sobie przylozyc do glowy pistolet i pociagac za spost dopoki nie "poczuje" ze teraz jest pocisk. Uwaza on ze potrafi przeczuwac rozne rzeczy. I jak natrafi na kule to zdejmie lufe z glowy i strzeli w specjalnie przygotowany worek. Ale to sciema podobno nie ma tam zadnej ostrej amunicji i wszystko jest jednym wielkim efektem specjalnym. :| Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz: |
ściągnąłem sobie... tylko poto żeby zobaczyć miny tych kolesi ;)
|
ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;) |
Cytat:
Co ciekawe natomiast - ile to ja razy słyszałem rozmowy ludzi na ten temat, czy to na uczelni, w autobusie, czy ostatnio nawet ekspedientek w sklepie meblowym. I praktycznie zawsze rozmowa zaczynała się od zdania: "Wiesz, ja tego nie oglądam, ale słyszałam (em), że..... " i tu następowało szczegółowe sprawozdanie kilku ostatnich odcinków z analitycznym komentarzem ;) |
Cytat:
:piwo: |
Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)" http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121 Co do mnie to nawet nie mam zamiaru tego sciagac :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może innym razem A teraz może ktoś przyklei ten temat :rotfl: |
Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych" mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zrob sonde, ale anonimowa, zobaczysz ile osob toleruje lesby a ile gejow ciekawe, a jednak... @mr_spock komunistyczny spisek powiadasz... cos w tym jest, pamietam jak sie komuchy (mezczyzni) w usta calowali |
Cytat:
|
Wychodzi na to, że ten program można uznac za zemstę transseksualistów za złe ich traktowanie... ;) A podejrzewam, że mina "zwycięzcy" programu musiała byc niezła... :P
|
Cytat:
ps: Co do homoseksualizmu wśród zwierząt, to odpowiednie przykłady już zostały podane, ale oglądałem kiedyś program na ten temat. I człowiek zdecydowanie nie jest jedynym gatunkiem, w którym coś takiego ma miejsce. Ale swoją drogą - jeśli ktoś twierdzi, że dwie kobiety to cool, super i w ogóle podniecająca sprawa, więc jest w porządku, a dwóch facetów to zboczenie, to chyba raczej nie z tymi facetami jest coś nie tak. |
Cytat:
Tolerancja to jedno, nadużywanie tolerancji to drugie. Robienie zwykłych facetów w tym programie na TVN na balona przez transa jest odwróceniem kota ogonem dla sytuacji kiedy na ulicy transa wytykają palcem. Jeżeli więc robimy zwykłych facetów w balona, nie miejmy pretensji że wytkną i wyszydzą transów gdziekolwiek ich spotkają: pięknym za nadobne. Ponieważ transów jest liczebnie mniej niż zwykłych facetów to takie działanie jest przede wszystkim na szkodę transów. Równie dobrze mógł wyjść trans i publicznie "uprawiac sex" z każdym kto chce i wołać że każdy trans tak robi. Pięknie powiedział kiedys pewien ksiadz na pewnym polskim show zapytany o TS-izm: "Transwestytyzm i inne sam w sobie nie stanowi grzechu, grzech zaczyna się tam gdzie zmuszasz innych do uczestnictwa w transwestytyźmie." Według niego Pismo Święte nie zakazuje przebieranek jako zabawy, wygody czy czegokolwiek innego, o ile nie stanowi elementu grzesznego współżycia i o ile wszyscy uczestniczący w tej czynności zgadzają się na to. A w tym programie tak nie bylo... moim zdaniem cala sprawa jest na pokaz i dla pieniedzy, oraz dla ogladalnosci, bo co sie bardzej oglada, jak to co "owoce zakazane lub szkoujace sytuacje" |
MOze kłódeczki nie dostane
ale dla najbardzej wtajemniczonych fanów w temat Miriam. Na jednym ze stron oślich sa odcinki. To tylko tak dla FANÓF z tajemnicą hahah sorry mam głupi humor dzisiaj |
Cytat:
jesli tak bysmy mysleli, to trzeba by bylo zabic wszystkich brzedkich ludzi |
Cytat:
Gejów nienawidze. rzygać mi sie chce, ale na lesby mógł bym jeszcze popatrzeć :) |
Cytat:
A no i nawet 4 ;) w wykonaniu memorando :) |
3 postów pod rząd to jeszcze nie widziałem - brawa dla Ghost_mode :D :piwo: :P
|
Tym wszystkim ktorzy sa takimi zagorzalymi homofobami radze przylaczyc sie do tej organizacji -> http://www.wszechpolacy.pl/
Jako atrybut wladzy i walki z "wynaturzencami" dostaniecie glany i baseballa |
Cytat:
pozdrowienia dla nowego "wyjadacza" :piwo: |
Cytat:
"Nie można wyświetlić strony" :ysz: |
Cytat:
WTŻSZE NIŻ CAŁY ZYSK Z TEGO GÓWNA !! ;) |
Hanibal ja u siebie zauważyłem odruchy wymiotne :)
|
Cytat:
|
ja nabrałem ochoty na jedzenie :jem:
|
a moze nie zamykajmy tylko przyklejmy zeby tu sie zawsze klocic jak cos o homoseksualizmie, bo temat ciagle powraca? ;) :D
|
:gerda:
|
No i pieknie zakonczylismy dzionek. Dobranoc :)
|
Cytat:
ZAKAZ PEDAŁOWANIA :banan3: |
Cytat:
to ja odpowiem w przyrodzie jest tak, że osobniki odbiegające od normy (biały kruk) są szybko izolowane ze stada i giną. czasami są nawet roznoszone na strzępy. |
eee, nie jest jeszcze tak hardcorowo (jezeli chodzi o walke na gole piesci)
geje be, czlowiek musi byc tolerancyjny, ale jezeli geje beda paradowac po ulicach calujac sie i trzymajac sie za dupy, to niech sprzataja potem chodniki, bo niejeden moze sie po tym porzygac i jeszcze dac im male dziecko, bedzie mialo psyche bardziej skrzywiona niz oni bycie gejem zaczyna byc w modzie (bar) i jak widze polacy strasznie chca dogonic przyglupawa czesc amerykanskiego, niemieckiego czy holenderskiego spoleczenstwa tolerowac geja to ja moge, ale jak publicznie pokazuje swoja ulomnosc jako atut to zero tolerancji - zamknac takich w gejoobozach i niech sie tam wala do upadlego |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasami rozmowa nie idzie tak, jakby chciał autor ;)
|
Cytat:
|
Zamykać ten temat !!
Zakładałem go z myślą o programie w tej *****nej telewizji a tutaj już zaraz będą się lać na gołe pięści :klnie: |
WIECIE DLACZEGO LUDZIE TRAKTUJA TE WSZYSKIE WYBRYKI JAKO WYNATURZENIA?! BO DO KU*** NEDZY MYSLA!!! A NIE TAK JAK INNE BOSKIE STWORZONKA SPELNIAJA TYLKO PODSTAWOWE FUNKCJE ZYCIOWE...
POSTEP TECHNICZNY I PSYCHOCZNY LUDZKOSCI NAS ZNISZCZY |
Hmmm rozmowa zeszła na całkiem inny tor :D Widziałem program, że transeksualizm wynika z czegoś w tam mózgu (po podobno meżczyźni i kobiety mają jakąś znaczącą różnice, która właśnie jest odpowiedzialna za to czy czujemy się mężczyzną czy kobietą). Mam mieszane uczucia do ludzi po operacji (całkowitej łącznie z pozyciem się wacka, kuracji hormonalnej itp). To w sumie nie jest ich wina, a opracja zbilżyła ich do prawdziwego ja i jeżeli o tym mówią ludzią no nie jest aż tak źle. Ale na pewno nie popieram (popieram to za mało powiedziane) transseksualistów w takiej formie jak jest przedstawiona w tym programie, czyli oszustów którzy przebierają się za babki i nabierają normalnych ludzi. Nie powinno być takiego czegoś, nienawidzę tego tak samo jak pedałów i możecie mnie nazywać nietolerancyjną świnią :worek_tre
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobra na tyle starczy, dzisiaj wyrobiłem normę postów chyba na pół roku. I tak nikt nikogo nie przekona. No to :piwo: 8 ) |
Cyki czy ty nie widzisz tego ze czlowiek jest na samej gorze lancucha. Jesli niektorymi osobnikami nie pokieruje sie jak nalezy to wszytko moze runac jak domek z kart. Tu chodzi o rownowage.
|
Cytat:
|
Mimo wszystko miejmy nadzieję, że geje nie będą mogli adoptować dzieci.
A co do Żydów to już czasami faktycznie przesada. Na Żyda nie można powiedzieć Żyd bo nie. Ale chyba Szewach Weiss zapytany czy można go nazywać Żydem powiedział, że oczywiście bo jest Żydem. :) Tak samo jakby na Polaków nie można byłoby mówić Polacy. |
Cyki. Czlowiek rozni sie tym od małp, pingwinow i grom go wie czego tam jeszcze ze mysli. Moze dla pingwina albo malpki to nie ma znaczenia ale dla czalowieka myslacego powinno miec. W koncu nie bez parady czlowiek stoi na samej gorze.
|
ja tam bym sobie KU*WA chcial wychowac w przyszlosci dzieci w NORMALNYM swiecie a nie tlumaczyc dlaczego ten pan caluje tamtego, pani pania, a dlaczego tamten pan trzyma tamta pania a nie pana za reke, dlaczego Marcinek ma 2 tatusiow a Pawelek 2 mamusie, mimo ze Janek ma mamusie i tatusia........................ PRZECIEZ TO JEST CHORE!!!!!!!! LUDZIE TOLERANCJA TOLERANCJA a stopniowo to sie przobraza we wlasnie to co sie o zydkach mowi - powiedz jedno zle slowko na zyda a zostaniesz posadzany o antysemityzm, tak samo na homoseksualnosc - jestes nietorlerancyjny? NIE! JESTES NORMALNY
|
eee... jak cyki lubi, to trzeba zaakceptować... ;)
|
Nie rozumiem Ciebie. "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego" oznacza, że tylko człowiek traktuje gejów jako wykolejeńców. A zwierzęta traktują to jako normalną sprawę(najwidoczniej mnie pamięć myliła co do tamtego programu albo mieli nieaktualne dane:D) Widać tu, że to człowiek ubzdurał sobie, że homoseksualizm jest be a tylko hetero jest gut.
|
Cyki i tu sam wpadłeś we własny dołek. Przeczytaj sobie to i pomyśl "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego". Sam jesteś człwiekiem a zachwycasz się tym że jakaś małpa albo pingwin toleruje lesbijki i gejów :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
[QUOTE=cyki]
----- Cytat:
Cytat:
Skoro tatus zyje z tatusie to jest to normalne a związe faceta z kobiętą juz dla niego bedzie zboczeniem. Pozdro |
bezgranicznie mozna zaufac kobiecie ze snu i to nie zawsze.
|
Cytat:
Nie mam na to żadnych dowodów, tylko swoją pamięć, której wierzę bezgranicznie :) |
Cytat:
----- Cytat:
Cytat:
Ale proponuję skończyć dyskusję bo wiem, że i tak nikogo nie przekonam ani nie zmienię swojego zdania. |
Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.
|
Cytat:
Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność. A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem Cytat:
. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Air poprostu nie jestem zwolennikiem 'czegos takiego'.
|
Cytat:
zgadza się!!! south park i monty python to najgorsze zło tego świata!!! - oczywiście dla starych dewotek i dewotów którzy widzą świat jak chcą. a jak ktoś pokazuje tak jak jest (z pozoru w krzywym zwierciadle) to łolaboga diabeł wYcielony!!! |
Cytat:
|
A dla mnie homoseksualizm i tego typu zoboczenia to choroba psychiczna, a ludzi chorych powinno sie leczyć. Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.
I żadne mówienie o tolerancji tego nie zmieni. Ludzie zrobili sie wygodni, zatarta została granica moralności. Wiec dlaczego taki pedzio zamiast starać się walczyć z chorobą idzie na łatwiznę i pozuje do zdjęć z fajfuskiem i piersiami. Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |