![]() |
Cytat:
|
Witam!
Dziala bez problemu: Foxit Reader 1.3 Beta Build 0708 ps. swoja droga niezla mapka :) |
A niech ktoś zobaczy czy ten www.iii.republika.pl/Tunbridge_Wells.pdf obraz działa na tych waszych pdf readerach :>
|
Dziękuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
http://rapidshare.de/files/3241951/pdfrd.rar.html |
Cytat:
|
Cytat:
Tak, tak - też kiedyś z nim eksperymentowałem - i też nie byłem zadowolony. A Acrobata używam chyba 5.05 - bo te z serii 6.x sprawiają mi kłopoty ;) ro29 |
Kurcze. Ściagnałem sobie tą wersje 1.3 Beta Build 0708, a mialem wczesniej mlodsza. No i teraz mam klopoty. Czy nikt nie ma wczesniejszej werrsji na kompie ? Bo ja od razu wywalilem swoja.
|
niestety program ma jeszcze bardzo duże problemy z prawidłowym działaniem
co 2-3 plik działa nieprawidłowo, sypią się błędy jak z cebra raz nastąpiło u mnie całkowite zawieszenie systemu cóż trzeba trochę poczekać, aż programiści uporają się z wszystkimi błędami duży plus za szybkość reszta kuleje pozdrawiam |
Acrobata nawet lubię pomimo jego wołowatości i problemów pod FireFoxem. Lubię też pliki pdf więc z chęcią potestuję Foxit Readera. Coś szybkiego z pewnością się mi przyda...
|
na razie chodzi dobrze.
Jak będzie dalej OK to :piwo: dla Ciebie, bo ostatnio pojawiało mi się AcrobatHelper, błąd IE i pamięć nie może być "read" przy wychodzeniu z IE. Wywaliłem więc Acrobata. :) |
... pojawiła się beta Foxit Readera 1.3, doszła fajna funkcja robienia migawek (snapshot) z pdf-ów oraz poprawili kilka błędów, m.in. widok ramek o różnej grubości na dużych plikach.
|
Foxit ma tez problemy z duzymi plikami rzedu 4 - 5 tys stron tekstu. Prosi o haslo do otworzenia pliku, mimo ze nie ma zabezpieczenia przed przegladaniem, jest tylko haslo na edycje.
|
... Sid, rozwija się ten program, w jednym z plików nie widziałem zdjęcia w kolorze, (było biało-czarne), w nowym buildzie 115 już jest kolor, no i ta prędkość powala, nie wrócę chyba do Acrobata.
|
z bólem zgadzam się z przedmówcą - nadal mam i readera 6.2 [przyspieszonego przez wywalenie większości 'potrzebnych' pluginów] i foxita - zrzutami nie służę bo ich nie robiłem, ale każdy wpadnie na to sam jak zacznie przeglądać jakieś techniczne dokumentacje - a to kolumna bez tekstu, a to obrazek któremu widać tylko pierwszą linię itp - mam nadzieję, że firma od foxit'a nie spocznie na laurach i będzie rozwijać jedyne w swojej ofercie darmowe narzędzie - jak narazie niestety na to się nie zanosi:/
ps. spokojnie otwiera się [i to chyba bez błędów] 430 str. dokumentacja std. bluetooth - i to otwiera się natychmiast... |
Sprawdzilem. Niestety Foxit ma klopoty z rysunkami. W razie potrzeby sluze zrzutami ekranu. Ponownie przeprosilem AdobeReadera.
|
Na ff i moim celku 900 mhz acrobat uruchamiał się bardzo długo....przycinając lekko sysa :) Zaraz ściągne i będe testował :piwo:
EDIT Program wypasiony. Według mnie różnica większa niż IE vs FF !! |
Niezłe... omija ochronę przed kopiowaniem tekstu. Ale faktycznie troche sie gubi przy dużej ilości stron. Mam origami 990s i czasem nie wyświetla części strony... trzeba pare razy poprzewijac zeby sie dobrze wyświetliło. Robi też jakies dziwne duże przerwy między kartkami. Ma problemy z niektórymi obrazkami z pdfach. Poza tym OK
|
Nie pozostaje nic innego jak wypróbować :spoko:
|
Również wywaliłem kobyłe od Adobe, ale ten programik ma problemy z większymi plikami, ale pewnie niedługo to poprawia ;)
|
Dzieki za info niekonwencjonalny Zetoxo! Wyprobuje i ocenie.
|
tak dużego pliku jeszcze nie otwierałem, jak znaję dam znać, nie chcę już widzieć na oczy Acrobata :bicz:
Mnie najbardziej vqurviało zawieszanie FF, gdy otwierałem pdf-y w internecie, z Foxitem nie ma żadnych kłopotów. |
Programik jest dobry, sam zaczolem go uzywac od jakiegos czasu bo nie kcialo mi sie instalowac kobylki Acrobat Readera. Ale jest u mnie jeden blad jak kcialem otworzyc dukument ktory mial ~250stron to mi podwiesilo. Wiecie co moze byc nie tak??
|
Foxit Reader, czyli można wreszcie wyp..lić Acrobat Reader'a !!!
http://www.foxitsoftware.com/pdf/pdfrd.zip
bardzo gorąco polecam, malutki, zgrabniutki, nieinstalacyjny nawet, do czytania pdf-ów idealny. Dodatkowo dla użytkowników FF jak znalazł, bo były wielkie kłopoty z otwieraniem pdf-ów na stronach www pod Acrobatem. Teraz pięknie i szybko wszystkie pdf-y śmigają :piwo: :jupi: :jupi: Tę kobyłę Acroba z wielką ulgą wyinstalowałem :cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |