![]() |
Cytat:
Hmmm....chyba Ci sie filmy pomylily :P Eva Mendez to gra w Hitch razem z Will Smithem. Pani porucznik w Taxi to Jennifer Esposito :) BTW scenka ta jest niezla :) |
Cytat:
No ogladalem w zeszlym tygodniu juz. Filmik fajny, efekty super. Fabula - taka sobie, mozna sie zainteresowac. Dla wszystkich przyszlych ogladajacych - polecam poczekac az skoncza sie napisy koncowe - jest jeszcze jedna fajna scenka 8 ) |
k19: the widowmaker.
film OK, w dodatku na 5 kanalow to juz wogole wypas... ale wszytko sie trzeslo w pokoju, dobrze ze piwa nam nie wylalo:D |
Cytat:
A ja nie lubie tego sklepu za bardzo, bo przesylka z niego idzie do mnie baaaardzo dluuugooo....:smutny: Dlatego zaopatruje sie hipermarkecie Torrent :spoko: i przesyłka szybko idzie i asortyment duzy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no jak zobacze w sklepie torrentowym to nie omieszkam go zakupic ;) |
Cytat:
jedynka bezapelacyjnie lepsza. zamiast tego obejrzyj "million dollar baby" u nas przetłumaczone jako "za wszelką cenę" :| świetny film. wielki respect dla clinta eastwooda :) |
Ocean's Twelve jest juz w DVDripie. Własnie zaciagam go z torrenta :D
|
powiem tyle ze podobala mi sie ta bajeczka.
a niemiecki spasil do tego filmu, serio, podobal mi sie. Gruss Got! itp bardzo ladnie brzmia w niemieckim...zreszta moze jestes przyzwyczajony bo troche sluchalem E Nomine plytki Die Prophezeiung. calkiem fajna kompilacja... techno lubuduubu z horami i w dodatku po niemiecku ;) a co do samego filmu, jak juz wspomnialem wczesniej, fajna bajka. szkoda tylko ze to TS z dzwiekiem stereo. a przydaloby sie AC3 :D |
Cytat:
Ja czekam na jakąś dobra jakość oryginała (+napisy) :) |
wlasnie zaczynam ogladac Constantine. zapowiada sie git.
tylko ze dubing niemiecki :/ |
Ilość załączników: 1
jest ich wiecej:)
|
w sumie niby masz rację.
w filmie występują także inni świetni aktorzy: http://img43.exs.cx/img43/9530/sincityposter2b9pz.jpg |
woitas : chcialem podkresli ze film to nie tylko aktorka i do tego dupa ;-D. BTW : legion, pingwinek z twojego podpisu podaje zle informacje... Rzekomo uzywam Win2k i IE podczas gdy siedze na Win XP i Firefoxie ;-D!
|
|
Indiana Jones 4 2006 to znaczy ze bedzie a slyszalem ze sie niedogadalo ET z luckiem :D
|
ta pisenka to: The Servant - Cells
|
nie wiecie może, co to za kawałek leci w tle w trailerze Sin City?
jest fenomenalny. |
Mnie osobiscie z listy wymienionej na poczatku interesuja tylko :
* Poznaj moich rodziców (Meet the Fockers) - 2 II * Gwiezdne wojny: Epizod III - Zemsta Sithów (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) - 19 V * Batman: Początek (Batman Begins) 8 VII * Indiana Jones 4 2006 Pozdro ;-D |
Cytat:
O kurde ale byłby mexyk gdyby ktoś zaczął stawiac ludzi przed wyborem w taki sposob jak na filmie. Za to że nie szanuja życia jakie dostali HOhoho chyba by kolo sam zostal na tej planecie ..... FILM I TAK JEST MIODZIO :serdusz: zobaczcie sami |
SAW - świetny film.
czekam aż ktoś w realu podłapie ten pomysł... :| R Point - koreański horror. wojna wietnamska. grupa ratunkowa zostaje wysłana na pewną wyspę celem odnalezienia zaginionej jednostki. schiza totalna - polecam. Taxi (u nas jako NY Taxi). Film ustępuje pierwowzorowi L. Bessona. Jest jednak w tym filmie jedna scenka, którą obejrzałem kilka razy - przeszukanie Evy Mendez :D ) jeśli lubicie seriale, to koniecznie obejrzyjcie LOST - masakra. Ocaleli rozbitkowie z katastrofy lotniczej oczekują na pomoc na dziwnej wyspie... Powiem tylko, że białe często okazuje się czarne i na odwrót. Polecam gorąco. koniecznie obejrzyjcie też Iniemamocni. |
Cytat:
:) Tylko jakos niemoge sie doszukac napisow do tej wersji (Exorcist.The.Beginning.2004.REPACK.DVDRiP.XViD.CD 1-HLS.(Osloskop.net).avi[oraz CD 2 ;p]) :ysz: |
Cytat:
|
a widzieliscie wrong turn fajny horrorek..i tez trzyma w napieciu tylko trzba oczywiscie ogldac go w nocy bo horrory ogda sie tylko w nocy..:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Predi - a mi sie Sky Captain podobal :) nawet sobie nagralem :) ma specyficzny klimacik ||
no, ale o gustach sie nie dyskutuje :D |
Cytat:
A przy okazji - ten film z pierwszego posta jest już może gdzieś w dobrej kopii? |
..film który sie pojawi KINO - 24.2.2005 to SAW - Piła i jak dla mnie bomba, a przewaznie sie nudze przy filmach :)
http://film.onet.pl/10393,zwiastuny.html ..miodzio ......"Wiekszość ludzi strasznie niedocenia ze żyje" |
Cytat:
Zazwyczaj czekam aż pojawi sie sprawdzony link HQ na Osloskopie... |
Cytat:
|
Cytat:
ps a ja polecam ci skaj kapitana pewnie ci się spodoba |
Ja idę w piątek na film "Dogrywka" :taktak:
Kto był i oglądał :D |
@Smartek Komórka, chodzi Ci o The Cell? calkiem fajny filmik, Sky Captaina sobie odpusc... naprawde, film jest momentami wrecz zenujacy
|
Cytat:
|
No wiec tak:
* Egzorcysta: Początek (Exorcist: The Beginning) 4 II * (Interpreter, The) 4 III [chyba!] sa juz w sieci dosc dlugo. Widzialem ktos tu cos o R Point pisal - hm... mam juz ten filmik tez dosyc dlugawo :). Co do RE2 moze byc, fajne efekty, troche malo horrorowaty.., ale moim zdaniem 1 byla lepsza, nie ma co :-). Co do egzorcysty 2 - kila na maksa, szkoda zycia by ogladac ten film :| pozdro ;) ps - nie moge znalezc czasu by obejrzec pare interesujacych mnie tytulow: Komórka, Crimson Rivers 2, Old Boy, Saw, Sky Captain itd. a zalegaja w 'kinie' dosc dlugo :D |
Reżyserem tego filmu jest Robert Rodriguez ktory rezyserowal Cztery Pokoje, Małych agentow 1,2,3 i Desperado 1,2, Oni
|
Mi się podoba :ja_chce:
|
Cytat:
P.S. Tu macie zwiastun jak ktos chce zobaczyc www.filmweb.pl/Miasto,grzechu,(2005),zwiastuny,Trailers,id=112584 |
Mac - imho resident evil 2 calkiem sprawnie zrobiony, taka lepsza sensacyjka (no dobra - sf) na wieczor ktora ogladasz z zapartym tchem (efekty, ujecia..) jesli nie zastanawiasz sie glebiej nad fabula :)
z Twojej listy paru filmow faktycznie czekam niecierpliwie || |
Cytat:
Film imo warty uwagi - chociażby ze względu na Izabelle Scorupco :) - choć do cz. I mu jednak brakuje. |
Cytat:
|
Ja tam czekam na Sin City, czyli miasto grzechu z plejada gwiazd tj.Bruce Willis, Elijah Wood, Jessica Alba, Brittany Murphy, Josh Hartnett, Mickey Rourke, Maria Bello, Clive Owen dużo ich jest mam nadzieje ze im wyjdze ten film premiera 2005-04-01 ale w Polsce bedzie pewnie poźniej....
|
A Hostage???
Chociażby dla samego Bruce'a Willisa.... A Indy??? BTW: Co sądzicie o Resident Evil 2: Apokalipsa (Ci co obejżeli) ??? ..::Update::.. Do listy dodałbym jeszcze: Ocean's Twelve - Dogrywka (Ocean's Twelve) |
Cytat:
Blade - jak blade widmo (wymoczek :)) bez ikry juz. Jeszcze mozna poczekac na Epoke lodowcowa 2 . Reszta to ......wiecie co :D chlam, shit, dno..... |
Cytat:
|
Trailer oglądałem juz miesiąc temu ;p
Co do fabuły: Cytat:
Ciekawe jake Keanu wypadnie.... BTW: Przydałby sie jeden wątek na filmy (przyklejony)??? ..::Update::.. Polecane filmy, które maja sie ukazac: * Blade mroczna trójca (Blade: Trinity) - 28 I * Poznaj moich rodziców (Meet the Fockers) - 2 II * Egzorcysta: Początek (Exorcist: The Beginning) 4 II * (Interpreter, The) 4 III * Płonąca Pułapka (Ladder 49) - 4 III * (Constantine) 11 III * The Ring 2 IV * Gwiezdne wojny: Epizod III - Zemsta Sithów (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) - 19 V * Batman: Początek (Batman Begins) 8 VII * (Hostage) * Pan i pani Smith (Mr. and Mrs. Smith) * X-Men 3 - 5 V 2006 * Epoka lodowcowa 2 (Ice Age 2, The) 2 VI 2006 * Indiana Jones 4 2006 * Bond 21 2006 * Mission Impossible 3 2006 :) |
Czyzby nowy matrix :D ala horror :)
http://constantinemovie.warnerbros.c...ts_constantine
polecam dzial video :D efekty kapitalne :D jak narazie zobaczymy fabule :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52. |