![]() |
Nie wiem, nie analizowałem :szczerb:
|
ładne fake k***a
|
No to mają swoje cool story :| http://kwejk.pl/obrazek/137670
|
|
A wy się przypadkiem nie znacie?
|
Eddi, z pewnością tak jak wszystkie inne przepowiednie można ją jedynie traktować z humorem ;)
|
Ciekawe czy ta internetowa data śmierci się jakoś sprawdzi?
|
Cytat:
|
poniedziałek 6 stycznia 2178 :D chyba będe najdłużej żyjącym Polakiem na świecie... :haha: :haha: :haha:
|
Cytat:
|
ja umre 24 kwietnia 2084r w poniedzialek
a moj facet 29 wrzesnia 2063 r w sobote czyli bede wdowa w wieku 83 lat. edit: co oznacza ze bede zyla 104 lata??? |
Wreszcie jakieś optymistyczne linki :)
|
|
data smierci
jak mozesz to wyslij mi na moj nr. gg 6921987 adres stronki na ktorej sprawdza sie date smierci z gory thx:spoko: :spoko: :spoko:
|
@mr_spock to ty jeszcze nie zginąłes w medalu? ;) ;) już pewnie nei żyjesz ale nie wiesz :D
|
a ja mam symbol zolnierza. czyli zgine podczas gry w medal of honor ;)
|
bylo, ale zawsze mozna kliknac
mam jakis niezydentywfikowany symbol, pociag (chyba) i kolesia z ubranku pchem, wiec pewnie katastrofa kolejowa z udzialem jakiejs broni chemicznej albo konserwantow do zywnosci || moze zuce palenie? 8 ) edit: wiem, to pierwwsze to chyba statek. czyli: plynac mym jachtem || udeze w transport cocacoli ktora mnie rozpusci || w sumie niezla smierc - zawsze lepiej niz wpasc pod malucha |
Mój starszy ma dociągnąc 97 lat hahahahaha
|
8 czerwca 2062. Zgine chyba na wojnie bo samolot, broń i ogień. Jutro się wieszam i się nie sprawdzi :D
|
2120 ? poje ... ich ? ! Pesymistyczny !
2175 realistyczny ! jeszcze bardziej skretyniałe! To co,k .. u.. r.. w..a przeszło 150 lat pod tlenem ? ? bedę żył ? Brakuje dla mnie symbolu ! Śmierć z rąk Blondynek z Macrovision ! A swoja drogą ciekawe jaka w roku 2120 bedzie wersja SD ? Może 199788 ?? |
Cytat:
|
A ja w 2033. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
W 2056 roku spadnie na nas bomba atomowa... Połowa zginie od wybuchu... A druga połowa zginie przez następne 2 lata w skutek promieniowania :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie to jest stare :|
A zauważyliście, że dużo osób ma rok 2056 -2057 - 2058? :> Bajki i tyle :D |
CYKL REALISTYCZNY
Przewidywana data śmierci: 21 września 2057 Hehe ciekawe kto mnie otruje albo spali ;) |
Przewidywana data śmierci:
17 lutego 2056- koncepcja realistyczna :D a optymistycznie 26 listopada 2077 - fajna data, a ciekwe jest, że moge zginąć przez zabójstwo :D Tak na serio to nie wierzę w takie bajki.... |
O jej!! Umrę za 56 lat :(
CYKL REALISTYCZNY Przewidywana data śmierci: 14 sierpnia 2061 Ale jeszcze mam trochę czasu ;) Chyba, że wcześniej będzie ZAGŁADA nuklearna, przecholuję z alkoholem albo zginę w pożarze ;) |
optymistyczna 22 kwietnia 2078
dzień przed urodzinami brata :D |
Pesymistycznie jeszcze 29 lat:)PRACA+Alkohol+Nowotwór:) To mi nie grozi, bo jestem bezrobotny:):)Realistycznie za 44 lata.
|
18 maja 2055 .... myslę, że niezły wynik ! :piwo:
|
może zrobimy jakąś zbiórkę na wiązanki na nasze groby :P, tak codziennie każdy rzuci 1gr. i będzie niezła kasa.
A ja mam jeszcze przed sobą niecałe 73 lat i umrę z pwodu alkoholu hehe |
8 marca 2042 :]
|
symbole śmierci masz w osobnym dziale (legende do nich)
|
19 czerwca 2058 53 lata zycia pozostaly ;). |
A te symbole smierci. Ciekawe co moga oznaczac ;)
|
hmm... pisze, ze rok tamu powinienem wyciagnac nogi ;)
|
Fakt, dziwno-głupie to :ysz:
Czego to nie wymyślą... |
Kiedyś była taka stronka co jeszcze sie ustawialo czy ma sie kontakty z mafia itp :D i mi wyszło ze w 2007 roku ;D Ja obstawiam na 2005 ;p Jutro mnie metro trzepnie;D
|
4 czerwca 2040 Nastąpi to za: Co w sekundach równa się: fajnie |
Ja w takie przesądy nie wierze :)
Jak by tak karzdy zaczoł wierzyc w takie "przesądy" to nic by nie robił tylko by czekał na śmierć :cool: |
http://www.deathclock.com/ w sumie o tej samej tematyce stronka ;)
|
Widzałem.
|
20 maja 2078 Fakt głupie to :/ |
Nawet ciekawe wytłumaczenie tego algorytmu śmierci(czytaliście?) A tak wogule to to nawet śmieszne jest
|
Cytat:
|
Ja umre 24 lipca 2079 roku... jakoś mi sie nie chce w to wierzyć...
|
znałem to ...ale dobrze sobie przypomnieć ile żywota mi pozostało ;)
|
zostało mi 49 lat :P
PS a mój ojciec żyje już o 154 dni za długo :rotfl: |
było, nie chce mi sie otwierac :)
PS głupie to |
Data śmierci
http://www.zegarsmierci.com/index.php?z=1
Ja umre 23 lipca 2060roku |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:50. |