![]() |
Dostalem prezent, nie wiem czemu - Veracomp
hejka
wstalem sobie, zszedlem po buleczki na sniadanie, patrze, w skrzynce na listy zawaidomienie ze na poczcie przesylka do odebrania. no to myk na poczte, odebralem, wracam do domu, rozpakowywuje a tu zegarek taki smiszny fajny stojacy, niezbyt duzy z przezroczytym wyswietlaczem z logiem Abit'a. no ja mysle sobie, niezle, moze jakas nagroda pocieszenia w konkursie cdrinfo.pl patrze na komperte na nadawce a tu Veracomp Krakow itd... wchodze na stronke a tu najprostrsza firma komputerowa w swiecie. sie zdziwilem, skad maja moj adres i po co wysylaaj gadzety? maja w tym jakis cel? a potem przyjdzie rachunek pewnie zebym zaplacil ;) poslalem meila z zapytaniem co i jak do nich, teraz czekam na remeila. a moze Wy tez mieliscie juz taka sytuacje? edit: http://img15.exs.cx/img15/686/obraz0774zy.th.jpg |
a ja juz myslaem ze ci dziecko podrzucili :mruga:
jak daja to brac a jak bija to uciekac - stare przyslowie ludowe :spoko: trzeba cieszyc sie z prezentow i gratulacje |
Cytat:
jak to stare polskie przyslowie glosi: "za darmo to wpierd** mozna dostac" wiec boje sie ze jakis haczyk w tym jest |
N emaila to i tak pewnie Ci nie odpowiedzą :ysz:
Ja bym zadzwonił i sie zapytał o co im biega i skąd mają mój adres... |
Cytat:
ale powinni ci napisac za co to dostales, jak na poczcie nic nie zaplaciles to juz nie moga cie scigac P.S. ode mnie repute za caloksztalt ::tak!: |
no nie wiem czy za darmo... chyba ze wtedy nie masz kasy przy sobie moze być za free :P
|
ciekawe z opisu wynika ,że masz płytę jakiej firmy
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=19193 |
Cytat:
szczena mi opadla, Tobie Mac tez zaraz opadnie... pisalem posta o filmach a tu dzowni mi telefon komorkowy. "dzien dobry. Marek jakis tam przedstawiciel handlowy Veracomp. dzwonie w sprawie otrzymanaje przez pana przesylki..." ludzie! oni zadzwonili do mnie na kompa po 10 minutach od wsyalania do nich meila? o kur** ja pierd*** :D okazalo sie ze wygralem ten zegarek w konkursie Abita ktory byl jakos w listopad/pazdziernik i ze oni sa dystrybutorem abita, to od nich paczka przyszla. powiedzial jeszcze mi ze przyjdzie mi wyjasnienie w meilu od nich oraz powinno przyjsc od abita bo wyslali im mojego meila... kurde, a jak sobie przypominam jak np do komputronika pisalem meila z zapytaniem o gwaracje, odpowiedz dostawalem po tygodniu albo wogole... wielkie hello dla Veracomp ;) |
Cytat:
heh, krakow - siemaszki - powiedzmy ze to odpowiednik pragi w wawie. wracamy z imprezy kolo 2 w nocy, podchodzi koles pyta i od razu w ryj wali "skad jestescie"? |
Dobrze, ze nie przedazylo Ci sie cos takiego jak mojemu koledze...
Przyszla do niego przesylka za pobraniem (40zl z tego co pamietam), akurat w domu byla tylko babcia i oczywiscie zaplacila ;) Kolega wraca do domu, a babcia "oddawaj kase, przyszla paczka" Gosc otwiera, a tam koszulka Big Brother ktorej oczywiscie nigdy nie zamawial :) |
Cytat:
|
fajnie :) gratulacje :D
a zegarek ladny :) jak go nie chesz to ... || /joke ;) bedzie Ci sie ladnie komponowal z kompem :D |
w sumie to zamaist tego zegarka to wolabym wygrac ta plytke nowa abita...
no ale lepsze to niz rydz. |
heh, tez chce taki zegarek! :P
kurcze, veracomp rox, jak wysylalem do nich kiss'a na gwarancji - szybka i rzetelna odpowiedz i odsylka... wraz z wyjasnieniem, zdjeciem itd. pozdro ;) |
Edwardo... to nie wszystko co wygrałeś, dziś doszły do tego płytki DDD ;)
Gratulacje :) |
o kurde, ale dzien
najchetniej to wyklabym sie...fuck a te wygrane pozamienial na zdanego kolosa z fizyki... kurde.... aaa brak mi slow, normalnie ogrania mnie rozpacz... laborki z fizyki, caly sesmetr, frekwencja 100%, wszytkie kartkowki zaliczone za pierwszym razem, wszystki sprawozdania zaliczone i oddane w terminie. i tylko ten jeden ***a** kolosik z jedego cwiczenia pod koniec ma zawazyc o tym czy ktos bedzie mial zaliczenie czy nie... no i pech chcial, rano wygrana, w poludnie przegrany kolosik, wieczorem plytki... bedz tu madry! a ja myslalem ze jak pech to pech. a jak szczescie to szczescie. dziwny ten swiat jest! kurde... zaraz sie zalame... shit happenz... ide gotowac spaghetti. |
Cytat:
|
a ja tam nic nie wygrywam, ale i tak się ciesze, wczoraj obroniłem prace dyplomowa i macie teraz w szeregach forum świeżego Technika Informatyka, hehe :)
może nic spejalnego ale zawsze coś ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ps. gratuluje... ja w zeszłym roku obroniłem na 6 z elektroniki ;P |
Cytat:
Mimo upływu czasu od faktu. |
Gratuluje!
|
MacGyver, gratuluje cdr-kolorkow!
wiesz, jakbys chcial pare nie-kolorkow, to mozesz u mnie szukac. mozna dac plisa do redakcji co by przed wyslaniem przesylki zaminila pare ode mnie do Ciebie i na odwrot :) |
Cytat:
jaki miales temat? @Edwardo : nie przejmuj sie, dasz rade...a co do prezentu to elegancko sie prezentuje ten zegarek...ja nigdy nie dostalem niczego za darmo - nie mam do tego szczescia |
Dzięki panowie :piwo:
a temat pracy... związany był z czymś czego nie lubie i nie znam - Linux "Zestaw ćwiczeń z Linuksa w trybie tekstowym" obronione na 5 ;p |
Cytat:
z 355... niezly fart... ...albo ustawiona sprawa :P;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
:szczena:polski standard afera:fiu: raz dwa trzy komisje śledczą powołujesz:klotnia::zongluje::na_ucho: |
heh, nie zapominajmy ze MacGyver tez maczal w tym palce :P
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Ziele: to teraz wez opatentuj zgodnie z ostatnia moda i na sprzedasz!
a moze za pare lat bedziesz majbachem jedzil =D |
Cytat:
|
Może....ale to raczej sporo kosztuje :D Planowałem to na allegro wystawić po dopracowaniu jeszcze programu pod firmy. Programu nikt mi nie ukradnie bo się nie da go odczytać z mikroprocesora a więc nie da się skopiować urządzenia.
|
no, to co z tym allegro? tylko na planach sie skonczylo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co wiesz o KGB? :fiu: |
Cytat:
A co do tej Holandii...to tam jeszcze oftopików nie robiliśmy :) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
gratuluję wszystkim i zapraszam do następnych konkursów |
Bartek:
chyba zapraszac nie musisz, towarzystwo juz tak napalone jest po ostanim konkursie, ze udzial na pewno wezmie, w szczegolnosci ja i Mac, przez wizje Holandii :D PS. a ile jest miejsc do tej Holandii? to moze inni by sie zalapali? mr_spock... ooo byloby w holandii miedzynarodowe forum :) kiedys z MacGyverem i mr_spock cos takiego planowalismy, nie? |
Cytat:
|
nom
pod warunkiem, ze zapomnienie bedzie obejmowala obydwie strony ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |