![]() |
a ja sie zastanawiam po jaka cholere w ogole tu pisze tyle osob ja nawet nie zagladnalbym tutaj gdyby nie bylo tyle odpowiedzi
pelno ostatnio durnych tematow osob ktore chyba testuja rozne funkcje forum w tym ostatnio czesto sondy - i to coraz glupsze ja to chyba zaraz zaloze czy usuwac durne posty od razu po ich zauwazeniu - kiedys takie podejscie oczyscilo sytuacje na forum - ale to bylo dawno a na forum teraz mnostwo nowych ave zaczynam miec wrazenie ze poza forum ktos sie zalozyl ze wymysli tak glupi temat ze az dostanie bana - jezeli tak to moge ulatwic wygrana - wystarczy pm do mnie i bananek szybciutko zakonczy |
Jestem za pozostawieniem dzialu. Na kazdym forum takowy jest.
A i wydaje mi sie, ze jestes za krotko na forum, aby decydowac o tym. |
Cytat:
taak tu go juz nikt nie zobaczy ;) |
Przegladajac osoby ktore glosowaly, widze ze stali uzytkownicy (wieloletni) sa za pozostawieniem tego dzialu, ja osobiscie rowniez jestem za pozostawieniem. Nawet przez mysl mi nigdy nie przeszlo ze mozna go usunac.
Przenosze temacik w odpowiednie miejsce. |
Nie... bo nie...
|
heh, i pomyslec ze sczypta ironicznego humoru jaki staram sie wnoscic do bawiacych mnie temtow soczyla sie sonda... na szczescie zdanie Szanownej Administarcji juz namu i sonda w tym momencie jest o kant d ||
|
Parówkowym skrytorzercom mówimy zdecydowane NIE !!!
|
Czy Ty przypakiem nie za nowy jestes na takie ingerowanie w sprawy forum loki777? co? ja np pierwszy raz widze Ciebie na forum :)
pozdro :) PS. 3xNIE, no ale tylko rz mozna ;) |
Nie usuwać!
|
Ja do tego działu wogule nie zaglądam to mnie nie przeszkadza.
Zawsze lepszy jest taki dział gdzie każdy może się wypowiedzieć. (lepsze niż na allegro) |
Cytat:
|
Dla wyjaśnienia nia mam wolnego, studiuję:)
|
bo te nie to Ci co sie pewnie w ogole nie udzielaja :|
przyznawac sie :D |
najbardziej interesujace jest te 7 glosow ZA i same posty na NIE :|
pozdro ;) |
bez przesady ...Jak ci przeszkadza nie zaglądaj wogóle na ten dział ...nie jest to obowiązkowe.
|
kto nie chce nie musi zaglądać :D
|
jak sama nazwa dzialu wskazuje jest od ofert kupna/sprzedazy...
to jak?Jakbym chcial sprzedac kompa to pislabym w offtopic, a nagryware cdr w dziale cdr? lol... Jak najbardziej za pozostawieniem! Ja dzieki temu proca,plyte i pamiec sprzedalem... |
Bez jaj. Taki dział zawsze się może sprzydać. Jestem przeciw zliwkidowaniu tego działu.
|
Bez sensu topic!
Jestem na NIE! |
Cytat:
jesteśmy w unii:blee: czyli pracuje się 8 h dziennie czyli od 8-16:piwo: :) :fiu: |
Cytat:
CZYNNE OD 9 - 19 |
Cytat:
usuną wszystkie działy i zostawić tylko ten |
Cytat:
Z mojej strony EOT, a dział oczywiście zostaje. |
moze w ogole pousuwajmy wszystkie dzialy? po co nam np. offtopic? :|
ehh... ja ferie mam dopiero 14. lutego :) pozdro ;) |
Będąc na fali usuwania konfliktujących działow proponuję usunąć dział " Ogólnie o DVD'
dopóki jeszcze nie doszło w nim do rozlewu krwi. |
... oj tak, ferie to szkodliwy czas , głupie myśli do głowy przychodzą :| :blee:
|
Niektorym to ferie sie rzucily na mozg i nie maja co robic :|
Dzial niech zostanie jak ktos z tego korzysta to po co usuwac?? |
ja proponuje w takim razie sonde czy ma odejsc loki7777 bo wprowadzasz tym tematem wiecej zamieszania niz pozutku, co Ci przeszkada ten dzial
|
Cytat:
|
Bez przesady. Ten dział ma czemuś i komuś służyć. Jestem za pozostawieniem.
|
no co Ty ? jasne ze NIE !!!
|
Lol?
No jasne.................... że nie ;) |
NIE!! - ma być i już :D
|
Cytat:
jak to forum czytają feministki to będzie krucjata || |
Cytat:
|
Niech ludzi osadza:).Po to ta sonda, dla jaj tego nie dalem.
|
jestem za usunięciem tego tematu. :blee:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46757 <-- bardzo rozsądna cena i wogóle... http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46742 <-- tyż dobre http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46699 <-- good http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46690 <-- v. good :) I inne aukcje też. Raczej Ty masz takie problemy. Powinienes dawać 60% wartości w danym czasie nagrywarki, bo jak tak nie będziesz robił to ja mogę Ci zaoferować za 700zł HP CDWriter+ 9310i ... a wiesz co Ci powiem? To mniej niż 50% ... Bo kupiłem ja za 1499zł.... A więc za 700zł to możesz sobie kupić nagrywarke DVD Plexotra na SATA... a więc się zastanów! |
Czy jesteś za usunięciem działu Kupię/Sprzedam/Zamienię
Moim zdaniem umieszczenie tego dzialu na forum wprowadza wiecej zamieszania niz pozytku, prowadzi do sporow
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |