![]() |
Cytat:
Teraz sesja na glowie wiec pomyslimy po sesji:spoko: |
Cytat:
|
No oferta przyznam szczerze bardzo kusz***261;ca tylko jest jeden problem... Nie zawsze jest wolny czas;/ A to jest chyba podstawowy wymog... Studia pochlaniaja straszna ilosc czasu, i niestety pod tym wzgledem nie sprostam wymaganiom. Pozostale wymogi jako ze studiuje informatyke to bym chyba spelnil :P Czy to praca na umowe? Hehe no i podstawowe pytanie ile mozna zarobic bo to chyba wszystkich zainteresowanych najbardziej interesuje:)
|
Cytat:
|
Odswiezam temacik:D
Panowie (i Panie:D). Minal juz jakis czas od ostatniego posta. Moze sie cos zmienilo ? W jaki sposob biedny student moze dorobic na piwko ?:D |
Cytat:
Ale jak powiedziałem na początku - stronki odpadają. Chociaż od roku nic nie zrobiłem ;) BTW. Właśnie mi się trafił interesik, sąsiad mnie polecił jakiejś koleżance ;] W piątek wyciągne może jakieś 30-50zł ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaklady bukmacherskie na necie - calkiem dobry interes, tylko trzeba miec nosa... :)
ja mam 17 lat, sam sobie od roku oplacam neta i starcza mi na drobne wydatki :) a co ja robie? od 2 lat siedze w stronkach :) najpierw sprzedaz reklamy na niej, potem sprzedaz 1 strony... potem 2 strona (tez juz sprzedana)... obecnie pozycjonuje witryny w google - zarobek calkiem niezly :) no i robie kolejne 2 serwisy, ktore, wg mnie, beda trzymaly wysoki poziom :) net ma nieograniczone mozliwosci zarobku, trzeba je tylko odkryc... ;) |
Mozecie np. zaczac grac w zakladach bukmacherkisch, albo na gieldzie. Jak sie ma szczescie to mozna troche zarobic (albo stracic :P).
|
No ja tez jestem bardzo zainteresowany mozliwoscia zarobku jakichkolwiek pieniedzy w tym niby rozwijajacym sie panstwie...
|
Osobiście również (jak prawie każdy ;p) mam problem z pieniędzmy, chodzi o własne kieszonkowe :). U mnie nieraz trafi się jakieś instalowanie systemu, tutaj coś zrobić, tutaj Cie polecą etc.
Ja biore za szybką instalke 30zł, za dłuższe borykanie 50zł ;). W sumie średnio za miesiąc wyjdzie koło stówki, ale czasami są takie miesiące, że nic nie ma. Wiecie jak LiTE zrobi kompa i pokaże co to jest alternatywna przeglądarka, antywirus, firewall i da nauczke, aby nie instalować dem to komputer chodzi długo długo :P |
Bo ja wiem ;) Sąsiad raz polecił mnie drugiuemu sąsiadowi - dostałem skaner(który działa :P ). Raz robiłem u kolegi(instalacja WinXP) - jego mama dawała mi 20zł - nie wziąłem ;) No bo od kumpli bede bral? ;)
Zobaczy się jeszcze ;] Póki co intensywnie myśle co by na allegro sprzedawać(mam Durona 700 i starego lexmarka Z32 ;) A poza tym moze ksiazki na wyprzedazach kupowac i sprzedawac na allegro... hmmm...) |
Cytat:
|
Korepetycje, hm. Raczej nie ;] Jako 16 latek mógłbym dawać korki góra w 1 klasie gimnazjum chyba ;). Była opcja zrobienia "serwisu" czyli żebym chodził po ludziach kompy naprawiać ;) Ale póki co skłaniałbym się ku allegro ale wciąż pomysłów szukam ;)
Wezmę to pod uwagę - dzięki ;) |
@Posłany, rob to w czym jestes dobry :) A moze zacznij dawac korepetycje :idea:
|
Postanowiłem odświeżyć temat ;)
Wiadomość wtedy do Kizia chyba nie doszła(czy jakoś tak) w każdym razie nevermind ;) Kase jakoś naskładałem z "darowizn" i sobie kupiłem sprzęt na zimę(deska SNB) ;) Ostatnio jednak znalazłem kolejny obiekt westchnień - laptop ;) Chciałbym wydać na laptopa jakieś max 3000zł. I bardzo fajne są za tą cenę nawet(a do czasu jak zarobie/uzbieram będą jeszcze lepsze ;)). No i powrócił pomysł zarobku. W tej chwili widzę jedyną drogę jaką jest Allegro. I mam w związku z tym problem - co sprzedawać? Moglibyście się pochwalić jakie towary mniej-więcej sprzedajecie i ile wyciągacie za to... Bo może też bym jakiś interesik otworzył ;) |
Cytat:
@kizio: Jutro, bleh, dzisiaj, tylko że w dzień napisze PW ;) |
Cytat:
zapomnij - albo kasy nei zobaczysz albo beda to sumy 10 zl / pol roku |
Cytat:
ej - rzad nie lubi konkurencji :) |
Cytat:
Otóż jeśli coś licytujecie i osoba X próbuje was przelicytować (albo już przelicytowała), wystarczy wysłać maila do allegro ze odoba X nie ma 18 lat. Konto jest chilowo zawieszane aż do przesłania kopi dowodu osobistego. A wiadomo osoby z zawieszonym kontem nie moga licytować. hehehehheheh |
Cytat:
Podziwiam takich, którzy - chociaż niepełnoletni - wykazują się większym profesjonalizmem i odpowiedzialnością niż niejeden "stary" allegrowicz. Niestety prawda pokazuje, że większość młodych na Allegro to nie porządni sprzedawcy, tylko zwykli gówniarze. |
a wie ktos moze co z firmami ktore placa za czas spedzony w sieci z ich banerami? np. spedia
|
Cytat:
|
Cytat:
I ile tam siedzisz? |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz za pocięcia więcje niż dyche nie weźmiesz - konkurencja jest duża, jak chcesz to mozemy zalozyc spółke i bedziemy robic skorki. Jak co to PW |
Cytat:
dobrze ze sobie i najblizszym sam skladam wszytko od podstaw... lepiej nie zdradzaj nazyw sklepu :P hyhy :P |
Cytat:
|
Jak na razie to te skórki dosyć pasowały by mi... Ooo jeszcze z rzeczy które umiem robić zdałoby się zaliczyć cięcie layoutów i robienie do nich HTMLa :) To robiłem kilka razy, ale to dla kolegi było i kasy nie wziąłem a takie pocięcie to 20-30zł/lay ...
|
Cytat:
Musi to być sklep takjakby prywatny, tzn... nie może to być Vobis, Sferis czy Komputronik... Bo to jes togólno Polskie i wogóle Od 16 skonczonych lat mozna miec praktyki czy cos, a ja jeszcze nie skończyłem 16... no i jest tak że codziennie po szkole tam przyjeźdzam, kompy składam, instaluje windki itepe...ale nie obsługuje ludzi za ladą, tzn nie sprzedaje sprzetu czy płytek czy cuś.. |
no ja w 2 tygodnie zarbilem.... hmm 1.50 zl :DDDD zarobek jak **** ze tak sie wyraze za przeproszeniem....
A ja mam pytanie odnoscnie tego co napisal bakupl, jak to jest z pracowaniem w komputerowym na xzano, ktos probowal? pozdro ;) |
Ja po 3 latach zarobiłem 1,77 zł - więc chyba sie "opłaca" ;)
|
wy mi powiedzcie jak zarabiec +18 :)
|
zapomnij, wiekszosc firm ktore za to placa nic nie wysylaja, albo bardzo malo przynajmniej tak kiedys bylo, zarobki rzedu kilkudziesieciu groszy/miesiac
|
A odbieranie maili??
czy to jest oplacalne?! |
Cytat:
|
Cytat:
jest masa ludzi niepelnoletnich i allegro doskonale sobie z tego zdaje sprawe.... ale utarg to utarg |
Cytat:
Hmm... nie jesteś zły proste skórki mógłbyś robić, ogranicza się to do pociecia na 8 czesci jakies ramki i zmienieniu romziwrów w pliku. 15 minut roboty a zarobek od 5 - 30zł od 1 skorki, 10 miesiecznie - do 300zł |
co do punktu pierwszego, jak chcesz robic na legala to wystarczy Ci NIP
ptem umowa o dzielo i tyle... wszystko legalnie... |
Ja tam sprzedaję na allegro i wychodzę 300zł na miecha :D
W wakacje było lepiej bo ok. 500zł na miecha :) Czasami (średnio raz na dwa miesiące albo częściej) jeżdzę z ojcem do Niemiec bo tam ma swoją firmę, która zajmuje się budowaniem stanowisk na tragach (wiecie Cebit, samochodowe...) i zarabiam 10 Euro za godzinę :) |
Tworzenie skórek odpada ;( Ja + grafika = ROTFL [punkt 1 pierwszego posta]
"Alegro od 18" - etam... |
Albo na czarno w komputerowym || Nawet za 700zl na miech! :D Polecam :D
|
Allegro jest od 18 lat....
|
ja zarabiam na tworzniu skórek do polskiego CMS'a jPortal. Tylko znajmość HTML jest potrzebna.
|
@Predi: buehehehe - dobre! ;) Ale nie....
|
badz patriota, kradnij :| ;)
|
[-18] Zarabianie?
Witam!
Poruszyłem sobie taki temat: jak niepełnoletni może zarabiać kase? Oczywiście odpadają tu rodzice, babcie, dziadkowie, rodzina, imieniny, urodziny :P 1)Grafika, robienie stron www [u mnie odpada - to co robie jest bleh fuj i wogole, przyklad http://dhost.info/sid, www.freebsd.o7.pl ] 2)ulotki - nieoplacalne raczej (ok 1gr/szt.) 3)allegro - dosyć dobre :) tylko trzeba mieć pomysł co sprzedawać a Wy jakie macie pomysły? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |