![]() |
Pewien Allegrowicz...
...no ten koleś iS tHe bEsT ;)
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2877310 Dodatkowo zerknijcie co wylicytował hehe PS CO z prowizją za aukcje ?? |
Lol... ;)
A prowizje to chyba allegro sobie odpuści jak sie do niego zgłoszą sprzedający i powiedzą co zaszło :D |
No cóż komuś się nudziło i denerwuje ludzi :) :)
|
ja takiemu kary bym nie odpuścił...
to głównie przez nich takie zamieszanie.... |
imho
to wina allegro kogo dopuszcza do udziału w aukcjach |
NO jajko niezle, a prowizja od 89000 to troche duzo bedzie:)
|
Koleś miał swoje 5 minut :)
|
gosc wypelni formularz zwrotu i nic nie zaplaci ...
|
powinna byc jakas blokada liczb wygranych aukcji na godzine/dzien bo to nie pierwszy raz ktos tak hurtowo licytuje zeby sie "pobawic" znane sa juz przypadki gdzie lole wykupywali np. cala aukcje wieloprzedmiotowa, wszystkie 99 przedmiotow i potem kamien w wode
|
Nio cio? Może interesuje się samochodami ;)
|
Może to zdesperowany Bill Gates z damskim nickiem? :D
|
zawsze mnie zastaniawialo - co kolesie w tym widza? co za frajda kliknac tak sobie
tak samo nie rozumie "frajdy" przestawiania znakow drogowych, podpalania koszy na smieci czy pobicia kogos... chyba nie jestem polakiem? :> |
Gościu rzeczywiście niezły...
Ale w tych "wygranych" przez niego aukcjach zainteresowało mnie coś innego - konkretnie ta aukcja: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39602961 Czy to jakaś okazja, czy te samochody rzeczywiście po tyle chodzą? Za tak myślę dwa - trzy miesiące będę się rozglądał za nowym samochodem. Na starcie powinienem mieć jakieś 12 tys. i cały czas myślałem w perspektywach jakiegoś seichento (bardzo niechętnie), punto (mniej niechętnie, ale niechętnie ;) ) czy Matiza (najchętniej :) ). A tu wychodzi, że za tyle mógłbym od ręki kupić Jaguara :cool: Fajnie :) A tak w ogóle - co prawda to temat na osobny topic, ale co można kupić (niech już będzie też z używanych) za jakieś 10 - 15 tys. złotych? |
Cytat:
A wracjąc do tematu - nie rozumiem takich ludzi... Kliknąć, narobić sobie problemów i mieć frajde:ysz: |
Cytat:
|
Moze koles kolekcjonuje samochody :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gość zarejestrował się na Allegro 6.01, więc na pewno nie odbyła się weryfikacja jego konta. Zawsze można nie dopuścić nowych osób do kupna przez opcję "kup teraz" (a jak się zorientowałem gość w ten właśnie sposób kupował). Zawsze wydaje mi się, że niektórzy ludzie na allegro zachowują się trochę jak duże dzieci. Handluję na allegro już kilka lat i nigdy jeszcze się nie naciąłem. Naprawdę wystarczy odrobina rozsądku.
|
Cytat:
śmiech na sali, jak widzę niektórcy łosiów kupujących kota w worku albo cuda na kiju za 10% ich wartości. myślenie naprawdę nie boli - tyle, że niektórzy chyba o tym nie wiedzą :D |
Sam mam jednago takiego skur*iela, ktory mnie zdenerwowal bez podstawnie wystawil negatywa i naklamal w komentarzach
musze mu wykrecic taki number - jeszcze negatywa wpierdzielic |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |