![]() |
Gra Przez Neo
mam neostrade 128kb z limitem 5GB na miesiac :bicz: i mam pytanie czy jak bym gral w necie to sciagaly by mi sie pliki i zabieraly limit??? :piwo: :pisze:
Licze gl. na uzytkownikow neostrady ;) |
Cytat:
|
powiem ci tak... po miesiacu ostrago grania z team speakiem + normalne uzywanie neta na koncie mam 4,4GB
Nie mam wprawdzie neo, ale lacze z limitem |
W neo dziwnie naliczają limit gdy grasz, mi starczał na granie na jakieś 2 tygodnie,między innymi dlatego też z neo zrezygnowałem.zadzwoń do nich to Ci powiedzą na ile starcza limit przy grach,muwili nmi ale dokładnie nie pamiętam i nie będę wprowadzał Cię w błąd.
|
A tak w ogóle to teraz na neo 128 jest limit 7GB a nie 5... 8 )
Pozdro |
Zainstaluj Du meter i sam sprawdzaj ile limitu ci zostało ;)
|
Cytat:
ale faktycznie, TP pisala, ze limit starcza na iles tam godzin grania |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwne mam kolegów z którymi gram i oni mają neo 128. Gramy koło 2-4 godziny dziennie i nieraz ktoś postawi serwer. Do tego eMule, TS i wszystko działa pięknie.
Po miesiącu jest limit niewykorzystany jeszcze. Raport DU Meter ;) |
Cytat:
Czy w tym neo nie ma jakiegos licznika na ktorym mozna sprawdzic co i jak?? |
jest na ich stronie ale jakis dziki bo od polowy miesiaca mam DU meter i on pokazal ze sciagnalem prawie 1GB a na ich stronece ze ok 600MB. co moze byc tego przyczyna??? bo jak n-p. uzywam p2p to mi automatycznie sciaga ok 1KB/s i to tez wchodzi w limit???
|
moj qmpel tez ma 128 i gra non-stop w mohaa :)... nie mam pojecia, jakies te liczniki dziwne sa... [jak cala tepsa zreszta..]
pozdro ;) |
Cytat:
|
Ja neo miałem w maju wtedy oni naliczali limit na grach jakoś dziwnie http://neostrada.info/forum/viewtopi...9e5df7b271df6e teraz może się to zmieniło,na stronie http://www.neostrada.pl/ masz licznik transferu możesz sobie obliczyć,na grę średnio wychodzi około 36MB na godzinę,ale musisz doliczyć team speka jeżeli będziesz go używał.
|
co to jest ten tean speak??? a moze ten limit to tylko taki pic na wode???
|
wiec jak jest z tym???
|
Program do komunikacji głosowej jak grasz w klanie.
|
ok ale chodzi mi o ten limit. ile bym mogl w ciagu miesiac pograc w Q3 i tylko on i ja i moze 2 kolego + boty i przeznaczajac na to tylko 3,5GB (1,5GB dla innych osob z rodziny :D ). wiec na ile ok??? nie uzywam ZADNYCH programow do rozmow!!! tylko wewnetrzny czat w Q3. wiec na ile??? :pisze: :pisze:
|
Z licznika transferu wychodzi 1-3 godzin dziennie lecz nie wiem czy można mu wieżyć.
|
ok 1-3 godzin dziennie przez ok 30 dni. ale ile to jest ogolnie godzin. raz bym gral a raz nie :)
|
a jezeli zalozylem neostrade we wrzesniu z limitem 5GB to teraz mam limit 7 GB???
|
NO ludzi napiszcie!!! Zalezy mi na tym!!!
|
Cytat:
Chodzi Ci o konsole czy ja o czymś nie wiem? || EDIT Miałeś 5GB teraz masz 7 GB :D |
Cytat:
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=h...ekst&p1=1421#3 |
Cytat:
nie mam konsoli tylko w grze sa rozmowki. i o to mi chodzi :) |
Ilość załączników: 1
Co do grania to zalezy jaka gra ... przeciez mozna tez grac w kierki :) Ale np Quake3 ciagnie mi caly czas ok 5-7kB/s ... teraz przelicz sobie .... w ile czasu sciagniesz te 7GB.
Co do limitu to mozna sobie zawsze zobaczyc ile aktualnie sciagnelismy danych przez NeoT (zalacznik) po wspisaniu swoich kodow ID i PIN. POLECAM TEN PROGRAMIK !! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |