![]() |
Jak oddzyskac utracone pliki 25gb?
Witam wszystkich uzytkownikow forum.
W piatek 2005.01.28 niechcaco skasowalem w Total Comanderze bardzo wazne pliki - 25GB ANIME (japonskie bajki) za pomoca Shift+Delete. Niestety nie wiem jak to oddzyskac? Probowalem juz roznymi programi i d.upa. Za pomoca PC Inspector File Recovery oddzyskalem tylko 50% z tych danych. Pozostale oddzyskalem, ale filmy nie chce dzialac czyli pliki sa do bani. Zaznaczam, ze te pliki musialem szukac w Utracone dane, a nie Usuniete dane. Nie wiem czemu, moze dlatego ze skasowalem za pomoca shift+del. Prosze o pomoc jak oddzyskac pozostale 50%. |
jesli Ontrack EasyRecovery nie pomoze to pozostaje Ci chyba tylko profesjonalna firma zajmujaca sie odzyskiwaniem danych, ale to sie raczej nie oplaca jesli dane nie byly naprawde wazne.
|
Cytat:
Moze masz full wersje lub 'cos' ;) co mi pomoze przywrocic te pliki? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aha chcialem dodac, ze normalne "Oddzyskaj skasowane pliki" nic nie daje. Nie znajduje mi tych plikow. Zas jak klikne w PC Inspector File Recovery "Znajdz utracone dane" i po ok. 45-60min pokazuje mi mnostwo sektorow, a w nich anime, mp3 itp. Niestety czesc z tych oddzyskanych anime da sie odtworzyc, a czesc sie nie odpala. CO ROBIC? |
Ja uzylem Get Back Data for FAT (jest tez dla NTFS) i odzyskalem 98% z prawie 8GB.
Reszte naprawilem torrentem :) |
Directory Snoop - ok. 90% skutecznosci!
|
Cytat:
|
Cytat:
Aha masz do niego moze c.racka? |
Cytat:
na priv z takimi pytaniami albo do odpowiedniej wyszukiwarki |
Cytat:
|
czesc wszystkim, potrzebuje cos niecos do odzyskania danych z pomieszanych partycji ... jak by ktos mial moze cos (typu ACTIVE UNDELETE) bylbym wdzieczny za kontakt, stracilem ok 60 gb muzyki i niektorych kawalkow nie da sie odtworzyc sciagajac z netu ... :|
|
Moim zdaniem najlepszy progs do odzyskiwania danych to EasyRecovery Professional :)
Niezastąpiony :D |
Witam wszystkich Mam nastepujacy problem usunołem przez przypadek folder emule i utraciłem wszystkie dane wiekszosc pliki video udało mi sie za pomocą Recover4All odzyskac wszystko ale 40% z nich nie działa poprawnie przycina sie albo są połaczone ze soba dwa teledyski czy mozna temu zaradzic jakis program czy coś :'( pomocy
|
Cytat:
|
Mozecie probowac naprawic je (te aviki) czyms w stylu avifix czy avimedic, szanse pol na pol ale probowac mozna. Inaczej pozostaje sciaganie od nowa.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |