![]() |
Ilość załączników: 1
ok. mam super program do katalogowania cd. nazywa sie: :serdusz: Advanced Disk Catalog :serdusz: jest poprostu the best!! Jak ktos by go chcial to niech pisze na prive. Ma ok 1,5 MB i jest PL. Na dole macie gl. interface
|
Wtyczka DISCDIR.wcx do total commandera !! Super sprawa!!
|
a ten Broken cross disk manager to na czym polega???
|
Broken cross disk manager
|
kiedys był taki polski program KatCD poszukaj
|
NIe wkurzajcie mnie tylko jak nie wiecie to nie piszcie i prosze cos innego nie Whereitis bo to kiedys mialem.
|
Cytat:
alt+Prt Scr przykład |
WhereIsIt - program do katalogowania danych - uważaj na słodziki bo niektóre wywołują "zawał"
|
paint...
|
I nie piszcie ze mam pisac na kartce ;)
|
moze rzeczywiscie troche za szeroko chccialem te programy. ale chcialbym taki ktory jest baza daych do katalogowania plyt tzn. np nagralem plyte zsavami do gier i nazwalem SAVE. teraz w tym programie tworze tak jak by katalog save a tam pliki jakie sie w nim znajduja ( ale nie on tylko ich nazwy!!! ). :pisze:
|
Ja polecam:
Notatnik - bardzo duze zastosowanie :P Kalkulator - niezastapionie narzedzie :D explorer.exe - w windowsie go musisz miec :P Ano zapomnialem spytac pod jaki system? |
Cytat:
|
ProceXP [kiedyś procxpnt] to za***isty program, z rzeczy których sam używam:
WinHTTrack - do ściągania WWW - darmowy, świetny, po obczajeniu filtrów pozwala robić rzeczy o których zawsze się marzyło a nigdy nie było czasu JEdit - edytor tekstu [raczej - kodu] działający pod JAVĄ - niezbędny każdemu programiście czy www-dłubaczowi - ten program MA MOC, im dalej idziesz tym bardziej widzisz jaki jest niesamowity NetTransport - klon flashgeta, jedyny program jaki znam potrafiący wyciągać pliki przesyłane po rms i innych kodowanych protokołach strumieniowych - filmik reklamowy z www? nie ma problemu - odrobina wysiłku i KAŻDY jest twój, nie spotkałem takiego który się oparł Filter.ini w operze - zajefajne blokowanie stron [a w realu: reklam i swf'ów na stronach] - polecam lekturę w googlu o filtrowaniu Picasa - zarządzanie obrazkami na kompie - nie zastępuje XnView a jest niesamowicie przydatna jeśli ma się obrazków MASĘ - trochę potafi przyciąć, ale bywa NetMeter - darmowa inkrarnacja DuMetera |
ok wszystko fajnie ale ja poszukuje programow uzytkowych ,tkore s a dostepne w niecie!!! narazie najlepiej sie spisal (moze nie napisal programow ale wie o co chidzi ;) ) CIAPEK. piszcie!!! :pisze:
|
Cytat:
|
najlepsza jest klawiatura ekranowa - standardowo w win xp, oblukac koniecznie :)
pozdro ;) |
No dobra tak na serio:
Utility CD For 8cm, 210 MB, v1.6 Final (jest juz wersja 2.1 ale jeszcze nie sprawdzona) Cytat:
Cytat:
|
Jest jeszcze:
DELFI, Konnekt(zaj multi komunikator), DimonTools3.47, ProgramTIVI, InnoSetup5.. P.S. Temat tego topic'u jest bez sensu!! |
fajny jest
OpenOffice.org 1.1.2 bo za darmo:kasa: i PL:polska: |
adobe premier koniecznie w wersji japonskiej dla lubiacych skadac filmiki :P
|
Cain - fajny snnifer o ogromnych mozliwosciach.
AtomixMp3 - fajna zabawka dla lubiacych bawic sie mzuyka :) polecam WinBar - podaje ionformacje o systemie na gorze pulpitu, CrackSearch - wyszukuje cukierki (skutecznie) do wszytkiego !! polecam, maly i ogromne mozliwosci, Brenning's - bombowa przegladarka do grafiki, nastepca slowview-a extra |
paint - obrobka grafiki
kalkulator -liczy i oprzelicza, polecam tryb naukowy :P |
Cytat:
|
jak tak dalej ten temat będzie się toczył niestety na niekorzyść autora wyląduje on w śmietniku.
Fajne programy nieznaczy wszystkie programy właściwie standardow - IE, NERO :P I ta spolszczona pisownia, ehh Zdaje mi się ciekawe programy w sensie niespotykalne, inne od wszystkich. Pamiętam np. takie do obniżania temp. procka. Ja podaje ProceXP - bardzo fajny programik z usługami monitujący prace systemu i procesów. |
Cytat:
|
no nie mów że nie wiesz! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :rotfl:
|
Cytat:
wszystko super. tylko co jest do czego??? piszcie co do czego :pisze: |
plus: łindołs dwa tysiace trzy enterprajs edyszyn, serw ju, sub edtit, beemel, ejsidisi, getrajt, łin rar...
Więcej programów już nie pamietam ale obięcuje je wymienić jak sobie przypomne... |
Edytor tras w MSTS :)
|
Łinamp, fubar, tlen, ie, fajer foks, flasz get, azurełus, emuł, fotoszop, nero burnink rom, flasz fxp, ad aware, best plajer, sidi ex, ewerst, skajp, spajbot sercz end destroj, torrents spaj, total komander, ultra iso, łin htttrak - więcej nie pamiętam
PS jeszcze alkochol sto dwadzieścia procent, połer dividi |
Fajne programy
poszukuje roznych , fajnych programow. byle jakich ale ktory so ciekawe. (troche skomplikowane co?? ;) )no. ale piszcie ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41. |