![]() |
Najlepsza nagrywarka DVD do zabezpieczeń
zastanawiałem się czy umieścic ten temat tu czy wdziale DVD ale zdecydowałem się tu - w razie czego moderatorzy do roboty ;)
Pytanie która z nagrywarek DVD najlepiej radzi sobie z zabezpieczeniami, to główny priorytet :cool: jeżeli inne propozycje niż w sondzie (np. Gigabyte) piszcie...Mile widziane uzasadnienie oprócz oddanego głosu :piwo: |
Witam.
Ja zagłosuję na LITEON (832s) oraz także na Samsung TS-H 552B.Oby dwie pykają u mnie SD 3.2. Giena |
Ja stawiam na Toshibe SD - R5372. Jest naprawde super.
|
Dzięki za głosy, ale brak uzasadnień :(
Obawiam sie że oddane głosy są ot tak, "bo mam nagrywarkę LiteOn, nie wiem jak kopiuje zabezpieczenia ale jest fajna to oddam głos" PS zna kotoś link z testem do NEC'a ? |
ja mam Liteona 812S i wiem jak kopiuje zabezpieczenia, ale lepsza jest 52327S, którą też mam.
|
Cytat:
a nie tych, którym się nudzi i oddają głos na "swój" sprzęt... PS możecie pisać na jakich zabezpieczeniach testowaliscie ? ;) |
Być może to już było wiele razy, ale odświeżę ten temat :)
Która nagrywarka DVD najlepiej spisuje się pod kątem przegrywanych zabezpieczeń? Wiem, że każdy ma swojego faworyta, ale może gdy napiszecie jakie zabezpieczenie udało się Wam złamać :) Zastanawiam się nad kupnem nagrywarki DVD, zależy mi na tym, żeby kopiowała ona nowsze zabezpieczenia, a na nagrywarkach DVD kompletnie się nie znam :D |
gdze benq?
|
a ja stawiam na kupowanie orginalow
|
Cytat:
Nie pytam, kto na co stawia, tylko jaka nagrywarka jest najlepsza do kopiowania zabezpieczeń :-o |
bylem nietrzezwy:P chcialem dogadac tylko:)
|
Do zabezpieczeń
Mam NEC ND 3520AW firmware najnowszy od Liggiego, i jest ok, ale nie do zabezpieczeń, po prostu kapa.
CD czytam na liteonie LTR 48125W, flashowany z 32125W i on robi cuda z zabezpieczeniami i z Audio CD no ale co z grami na DVD? czym tu czytać? Toshiba odpada bo sie jej pozbyłem... Radźcie. pozdrawiam.:help: |
Mam LiteOn 401s przerobioną na 811s. Bardzo ładnie radzi sobie z Securomami (testowałem na 5 i 7) i Safediscami :) . Niestety głupieje przy LaserLocku, 5 godzin płytę czytać próbowałem, wreszcie anulowałem :sciana: .
|
Nie ma to jak Pioneer DVR-109b - z Empire at War nie może dać sobie rady. Ale Safedisc 4.6 odpala aż miło :)
Na co dzień używam Lite-On LTR-52327S(CD-RW) i działa wszystko... |
|
ja tam wole Lg GSA-4167B
|
chodzi widac po ten stronei ze tka nie jest ale ja daje rade tylko trzeba to umiec zrobic
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |