![]() |
Aż mnie oczy nie zaczną boleć... czyli tak około 4 - 5 h
|
no dobra, ja oszukiwalem :P
|
Ups... to ja tez jednak za dlugo siedze 6-9 zaznaczylem, a moj rekord ciaglego siedzenia przed kompem to chyba 13-14 godzin :| z przerwa na obiad oczywiscie ;p
|
to moze teraz ankieta ile godzin dziennie spedzasz na forum? ;)
|
fajnie wyniki w sondzie sie ułożyły ;) :D
|
rekord to 3doby non stop nad DIABLO !!!!!! :>
|
dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i za dłuuuuuuuuuuuugo ale takie życie :)
|
Ja siędzę gdzieś max. 2,5h :taktak:
Ale mój rekord to 7h :D |
hmm ja od 10h zaczynam swoj min poziom srednio wychodzi 15h a jeszcze tyle ciekawych rzeczy mozna wykopac on-line zapuszczajac potezna przeszukiwarke "google" tylko trzeba wiedziec jak i co pytac :) jak pisalem prace dyplomowa to rekordy kolo 20h non stop bo cos "w necie" a to bylo np potrzebne i znowu do swojej pracy dyplomowej upgrade wszystko na pc'cie czasem na wakacjach no udawalo sie "przezyc bez pecenta moze 3-y dni" i juz braklo dostepu do inf. ;( siec to dobra sprawa najswiezsze inf. w ciagu 15-u minut zostana udostepnione "globalnie" a tradycyjna komunikacja w tym momencie jest "beznadziejna" wszystko "przeszukuje co mnie interesuje a najczesciej najnowsze nowinki technologiczne struktura sprzetowa programowa :)
|
No to teraz przydałaby się ankieta "Do czego zazwyczaj używasz kompa" ;)
|
chyba każdy wie że "Komputer do pożeracz czasu" :D :D :D :D
|
Pamiętam ja rok temu (w zimie) razem ze znajomymi wynajeliśmy całe CafeNet na noc. Było nas chyba 5 osób + własciciel (też znajomy). Gralismy od 1500 do 0400 nad ranem. Więcej już takich maratonów nie robię :)
|
wybrałem ..."sam nie wiem" .
czas spędzony w pracy, też liczyć? |
Ciekawe ... moze ktos da wiecej :)8 ):pisze:
|
Własnie sobie przeliczyłem...
zima: 12h (max) Lato: do 5-6h Cytat:
Cytat:
|
w UP bylo 7dni 01min i 28s :)ahaha :)
|
jak wszyscy :) "za dlugo" :( od 1 do 9h ale bywalo wiecej:)ihihih
|
@Predi LoL :)
|
teraz? 16h na dobe :D nawet jak nie stukam to sie ucze na biurku na ktorym stoi komp wiec tez wtedy tez przed nim siedze :D
|
Sumując moje czasy siedzenia na komputerze wynosi on gdzieś przeciętnie około
5 godzin ;) |
u mnie to wygląda tak. wracam do domu ok 15 włączam kompa jem obiadek (przed kompem) i tak do 22 (lekcje też odrabiam przed kompem np w czsie gdy się mapka w COD ładuje) .Niedawno sobie kupiłem karte tv to juz wogule do 24 a w wakacje to cały dzien, no chyba że gdzieś z kumplami się pójdzie albo wyjedzie w góry :marzyciel: :)
A propos klawiatur moja to masakra w czasie świąt w padło pełno takich cukiereczków co są przyklejone do pierników. raz odwróciłem klawę do góry nogami to miałem na biurku WIELKA kupę syfu :D Chciałem sonie kupic nową bezprzewodową ale w każdym sklepie w jakim byłem to w zestawie z mychą za 200zł sic! |
A ciekawe jak rachunki za prąd na tym u was wychodzą ??
Dostałem ostanio 185 zł, a wy ?? :D Moja odp. 3-5 w tygodniu, w weekend 6-9 albo i więcej :) |
Roznie bywa, ale i tak za dlugo siedze.
|
standardowo.....
czyli zdecydowanie za duzo... w zcasie sesji (jak teraz) to ok 1-2 max dziennie. weekend 4-5 a jak mam wolne....to czasem i po 6-7.... tak, jestem uzalezniony od netu.... nie bede sie leczyl!!! :) a powaznie to nie ejst toprawda,bo jak sa wakacje,to mozna spokojnie miesiac bez kompa zyc i nic sie nie dzieje... ale jak juz sie pojawi na horyzoncie, to masakra!!! |
Duzo za duzo. LAe czasem mozna sobie na to pozwolic :P
|
...jak większość = za dużo ;p
|
Cytat:
ja lubię ludzi odważnych ale nie samobójców:podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
a moje klawisze są radiowe i leżą byle gdzie byle pod ręką:worek_tre |
Cytat:
Jego już nie da się odkleić. ;) :piwo: |
a to co skapnie to recyklowac :>
|
Cytat:
moj logitech nie tylko takie płyny przeżył:pisze: |
a po zalaniu klawiatury piwem to tylko ...
ale i tak :piwo: for @ll |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Proponuję, żeby każdy kto wybrał 10-24h poczytał książkę, poszedł na spacer, do kina, zjadł coś, umył się etc. :) ;) |
tak tak - za duzo czasu nie jestes przy kompie :P
|
60-80% czasu... ooo w morde... to zdecydowanie za dużo!
|
praca, dom... wlasciwie non stop...
|
ja niewiele, przynajmniej sie mi tak wydaje ;)
|
Ostatnio długo - kolega pożyczył mi orginał Nocy Kruka (sam już skończył) i teraz ja "zwiedzam" okolice Khorinis
|
8h w pracy i około 6 h w domu
|
Stanowczo za długo... niemalże nałogowo :podbite:
|
u mnie caly czas kom chodzi :))
|
Cytat:
|
Za długo, zdeydowanie za długo, tak ok 12 h/dzien, a bywaja dni jak mam wolne na uczlni to około 18h,
i nie, nie jestem uzależniony ;) Pozdro |
Nie mniej, niż 10.:)
|
Cytat:
ja mam podobnie 8h w robocie + jakies moviesy w domku :D |
Ja różnie, ale najczęściej dłuugo :D
|
malo bo dziewczyna skutecznie odciaga od monitora :P
|
8 h w robocie + kilka h w domu
|
Chyba jak wszyscy - za długo, dziśiaj ponad połewe dnia przesiedziałem nad CS:S
6-9 h :| |
Ostatnio miałem przerwę, to siedziałem niewiele, tyle co nic.
A tak normalnie to około 4-6 h. Lecz czasami dłużej, np. jak kiedyś robiłem katalog frezów , wierteł i innych dupereli to przez 1.5 mies po 18-20 h . Po jakimś czasie jak siadałem do kompa to miałem uczucie że monitor mnie parzy w twarz, no ale wtedy nie było monitorów LR. :) |
Jakby spytać mojej żony ile siedze przed kompem to cały dzień 8 )
i pół nocy |
Siedze różnie, zależy od dni tygodnia, ile mam lekcji w szkole, dochodzą do tego lekcje w szkole muzycznej, zależy ile mam zadania, jakies sprawdziany, czy brat jest w domu, czy mam duzo nauki, czy mama jest w domu ;) :) i kilka innych rzeczy. Są dni w które nie włączam kompa i sa dni (jakies wolne od szkoly) gdzie spedzam przed kompem pol dnia, tak ze juz oczy bolą i wylaczam dopiero wtedy komputer.
Ogólnie to siedze za dużo, zwlaszcza ze w tym roku matura, no ale wiecie jak jest ;) |
przez ferie sie zdazalo siedziec i po 11h na dobe, ale to z nudow. A tak na roku szkolnym jest miedzy 6-9h;)
Pora by ten czas skrocic:) Pozdro dla wszystkich uzaleznionych hehe. :P |
Ok. 5h ;).
|
za długo, a od dziś będzie jeszcze dłużej
life sux i nic więcej mi nie zostaje ps. rosol... skorygowałem wynik |
Sumujac wszystkie czasy przed wszystkimi komputerami, to bedzie razem ok. 26 godzin na dobe.
(Liczac Mac`i podwojnie nawet wiecej :D ) |
Cytat:
Ale jak się sesja skończy to znów się będzie wozić dupę furką po mieście i wyrywać panienki ! Wtedy tradycyjnie, całe noce w klubach zamiast na forum. Dlatego 'ghost' - pojawiam się i znikam ... |
kurna ktoś to wywali do śmietnika? odp. trochę ;)
|
Witam!
Za dlugo.... |
Ile czasu spędzacie przed kompem?
To moze mala sonda?
No właśnie ... ile siedzicie przed komputerem godzin dziennie?? PS. Źle kliknalem ... mialo byc 6-9 ... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36. |