![]() |
Konkurs DDD
Hej, mam pytanie odnosnie wygranej w konkursie DDD :)
Kiedy bedzie moza sie spodziewac przesylki (tak na oko) ?:) Bo wyjezdzam na dluzej, a nie chcial bym przegapic, wiec musial bym zawiadomic sasiadke, kiedy ma byc u mnie :) |
Cytat:
|
ten co ja MacGyver i pare innych osob wygralo kompakty z holandi :)
Bartek pisal ze w ciagu 14 dni dostaniesz, wiec jeszcze jest czas. |
Cytat:
|
A kiedy będzie następny konkurs?? ;)
|
Cytat:
|
szczesliwi ktorzy wygrali :tak!:
|
Kurcze parę dni mnie nie bylo a tu takie nagrody można było zdobyć. chyba muszę kupić laptopa :)
|
Cytat:
|
hmm, a moze taniej wyjdzie komorke z przegladarka :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Canzura nie popuszcza :\ :haha: ^_^
|
Cytat:
Swoją drogą w następnym konkursie każdy będzie musiał podać adres, bo więcej z tego problemów, niż pożytku. Od niektórych użytkowników dostałem kilka maili, bo nie pamiętali, który adres podali w zgłoszeniu :) A następne konkursy wkrótce. |
hmm.... dostal juz ktos moze ? :)
|
niet
|
cos chyba jednak nasza "kochana" PP sie nie popisala i paczki zaginely :) bo od 28ego juz troche czasu minelo :)
|
c r a c k _ us - dobrze kojarze, Ty z jakiegos boardu warezowego?
pozdro ;) |
smartek - "wrong number" ;)
|
A ja już się obawiałem że jestem jedyny który jeszcze nie dostał płytek, a tu widzę że to dosyć powszechna przypadłość wszystkich zwycięzców w tym konkursie. Poczekamy - napewno dostaniemy.
|
A ja to zaczne wchodzic na główną strone cdrinfo.pl bo znów przegapie jakiś konkurs :D
|
hmmm, to moze chociaz jakies zdjecia jak te plytki wygladaly ?
Bo w sumie to mnie najbardziej ciekawi, bo w sklepach nie widzialem ich :( |
Własnie przed momentem odebrałem płytki :)
Płytki :spoko: Zajefajnie opracowane opakowania na CD :spoko: ale jednak mimo tego dziwnie się płytki wyjmuje ??? Wieczorem trzeba cos wypalić ;) |
ooo, czyli jednak PP nie zgubila paczek :)
|
Ja dzisiaj dostałem płyty, ale mogę się na razie do nich dostać. Czemu? Już odpowiadam, mianowicie płyty znajdują się w skrzynce na listy ale nie mogę ich z tamtąd wyciągnąć. Listonoszka w swojej niewyobrażalnej głupocie wcisnęła płyty do skrzynki a że mieszkam w bloku to moje drzwiczki są za wąskie i trzeba całą skrzynkę otwierać żeby je wyciągnąć.
|
Cytat:
u mnie to samo!!! poszedlem na poczte i powiedzialem co mysle o tej sprawie, panienki zadzwonili do poczty skad przesyki dochodza i od razu z kierownikiem. jutro mam isc sie zgloscic do nich po ta przesylke. glupota ludzka nie zna granic jednak.... |
Płyty DDD
Nareszcie!!!
Dzisiaj dotarły do mnie pwygrane w konkursie płyty DDD. Mają fajne opakowanie :) Może ktoś już na nich nagrywał, testował je. Proszę o podzielenie się wrażeniami. Edi |
|
Sorry!!
Z radości zaćmiło mnie :( Edi :bicz: :bicz: :bicz: |
Byłem na poczcie, przyjechała pewna pani i przyniosła mi płytki i zaatakowała abym więcej nie zamawiał takich przesyłek, odpowiedź na pytanie: dlaczego wciskają rzeczy do skrzynek na siłę skoro wiadomo że ich nie będzie wstanie z tamtąd wyciągnąć? pozostała bez odpowiedzi.
http://img.photobucket.com/albums/v2...n/9f501411.jpg |
@Peet, takie same jak moje :)
|
Cytat:
tzn zamawiasz model, idzie w kopercie a na koniec pan listonosz zgina koperte w pol i wklada do skrzynki.... model zniszczony bo wycinanka ma zgiete strony...... wymyslono na to patent.... z obu stron okladki wycunanki umieszcza sie cos twardego i sztywnego..... moj guru umieszcza w kopercie wycinanke miedzy dwoma arkuszami blachy 1mm - listonosz moze probowac zginac :D |
Cytat:
mnie też szag trafia ze skrzynką na poczte... |
Cytat:
|
No u mnie tez juz jest paczka od 3 dni w skrzynce lezy :)
Ktos kto wysylal te przesylki troche przekombinowal wysylajac je jako list a nie paczke :) Teraz zacznie sie polowanie na listonosza... ;) |
II część Konkursu DDD
Mam pytanie Bartez obiecywał II część Konkursu DDD i jak do tej pory cicho.Czyżby kłopoty.Sponsor na walił. ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i nie ma :D
moze ktos juz siedzi na lezaku tam gdzie ktos inny powinien :> |
No niewiem jak Wy ale mi jakis anonim przysłał BMW M5 ??? :D
|
Mac: yyyyy... bo glupio mi :/
to nie jedziesz z nami do holandii? ops.. |
@Mac ale prawdziwe czy w mailu :>