![]() |
W tym tygodniu powinien być u nas (Wałbrzych) w sklepie (obiecali), jeśli jesteś jeszcze zainteresowany to jak się pojawią to mogę Cię z nimi skontaktować. Ten sklep nie sprzedaje na codzień wysyłkowo ale nigdy nie robili problemów przy wysyłkach.
|
Tez chcialem poczekac i kupic wersje BOX ze wzgledu na czarny kolor, ale jak uslyszalem cene to zrezygnowalem :D
|
Cytat:
@mckalyka nie kazdy lubi białe || 8 ) |
Cytat:
Raz się żyje! :taktak: Jak szaleć - to na maxa! :slonik: || |
Ludzie czy wyście som nie poważni ? Płacić 100 zł za zwykłe kolorowe pudełko!!!
|
Chcesz placic 60zl wiecej za pudelko i dwie plytki z programami, ktorych i tak nie bedziesz uzywal :|
W jakim sklepie w Gliwicach ? W Gliwicach te nagrywarke znalazlem tylko w sklepie GigaMike w Starych Gliwicach, oczywiscie w wersji OEM :) |
Cytat:
|
Dzisiaj (wlasciwie to juz wczoraj) szukalem tej nagrywareczki po Slasku i wszedzie mieli OEMy, a BOXow nie mozna bylo zamowic nawet w hurtowni (Pronox Katowice) :|
Ostatecznie kupilem wersje OEM za 250zl w sklepie LIS w Zabrzu ( www.lis.com.pl ) :D |
Bialy czy czarny.. Bedziesz zadowolony. Jak cos to ja kupilem na www.bino.com.pl Benio + soft.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Jesli Cie na to stac..
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Ja kupilem OEM'a i tez mialem soft.. A co do tego, ze jak ktos nie lubi sie bawic w flashowanie to nie ma co kupowac nagrywarki, bo soft sie zmienia i trzeba go uaktualniac. Powiem tak : skoro to to samo, to po co przeplacac?
Pozdrawiam |
Cytat:
BOX to DW1620PRO, a OEM to DW1620-0F1. |
a dlaczego koniecznie musi BENQ i jeszcze BOX ???
|
Cytat:
|
BOX od OEM-a różni się przedewszystki tym ze BOX ma Soft, a OEM - NIE!!!
Nie spotkałem sie zeby BOX np miał inny BIOS, a OEM inny. Po co Ci soft i płacic za niego prawie 100 drozej. |
teraz sa juz po 243. Konkurencja robi swoje :)
|
Kup na Aleegro, ja tam kupowałem i miałem naped po 2 dniach w domu. Cena 279 zł.
|
Różni sie wygladem i biosem
@andreg 350 to juz przegięcie |
gdzieś to było ale czym ten box od oema się różni?
no wiem, że pudełkiem :> |
Cytat:
|
Box zawsze kosztuje więcej. ;)
|
jak juz sie człowiek zdecydował to neima gdzie kupic
znacie może jakieś sklepy w Katowichach lub Gliwicach gdzie by mieli BENQ 1620 BOX!!! Niemoge niegdzie trafic same wersje oem w jednym sklepie w Sosnowcu powiedzieli ze mogą sprowadzić za 321 zł czy to dużo ja kza BENQ BOX??? oemy mozna dostac w Katowicach po 245 zł wiec różnica spora :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |