![]() |
Cytat:
|
u mnie startowa to onet.pl i tak musi zostac a zmiany wp.pl oceniam pozytywnie i tak tez musi zostac. To wszystko co mam na temat. Stop
|
poza tym ja probowalem dodac opinie do wiadomosci na wp 3 razy - 1 raz sie nie udalo bo mimo ze bylem zalogowany to caly czas mnie prosilo o zalogowanie (cookies, cache - nic z tych rzeczy, wszystko bylo ok), 2)raz pisalo ze maja jakis blad i w tej chwili nie moge dac komenta ale zebym poczekal i napisal go pozniej 3)tym razem juz naprawde niepamietam o co chodzilo ale tez sie nie udalo
i wtedy dalem sobie spokoj :) wp sucks i tyle |
Cytat:
Jak byśmy nie mieli własnego domu. |
Nowa odsłona jest zarąbista... a jak chceiliście ponarzekać to trzeba było się wypowiedzieć na wp...
|
Cytat:
|
Teraz to wp jest po prostu kopia onetu.
Ja juz od dluzszego czasu jako strone startowa mam onet.pl. Troszke nie rozumiem was jak piszecie, ze nie macie stron startowych. Ja np. zawsze przegladanie neta zaczynam od poczytania widomosci, czy to sportowych czy innych a potem dopiero przechodze na stony tematyczne i forum oczywiscie :). Bo w tv wiadomosci nie ogladam ;). |
jak narazie google wydaja sie naj ciekawsza pozycja na strone startowa wraz z poczta gmail :D
|
ze strony startowej korzystam rzadko, a ustrawioną mam taką: www.start24.pl - polecam
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
@rycho, maj3 - najpewniej lokalizacja... bo na podkarpaciu dzialala (pol roku temu), na slasku 100% userow dziala okazyjnie (przez ostatnie pol roku), kolegom z wawy chodzi, z krakowa roznie, ale lepiej niz u mnie.....
w kazdym razie i tak syf bo jakos wszystko inne chodzi :| @nimal - owszem... za baaardzo duzym opoznieniem albo wcale, zwlaszcza jak i ch zwyprzeklinasz :D |
imho kijowa bo:
- mala pojemnosci i wrecz zenujace ograniczenie wiekosci przesylki wchodzacej/wychodzacej (to zdaje sie poprawili, ale jak zakladalem uzywane przezemni do dzis skrzynki wp byla po prostu smieszna, a i dzis pozostaje w tyle za innymi chocby i darmowymi skrzynkami) - ponoc (nie uzywam skrzynki wiec nie mialem z tym bezposrednio do czynienie) pomoc techniczna odpowiada z duzym opoznieniem na zapytania - wyglad programu do obslugi skrzynki przez net jest zenujacy - wiecej ozdobnikow niz miejsca na podglad maila :| - dodawanie reklamy... ale to imho - kazdy uzywa to co lubi i to do czego ma dostep ;) |
@Predi
Chyba masz kiepską lokalizację. WP ma co prawda niepiękną stronę, ale poczta działa mniej zawodnie niż na Onet.pl czy Web.de gdzie też mam konto. |
Cytat:
widac nie wazne jak szybkie łacze ale gdzie je sie ma^_^ ^_^ |
Cytat:
narazie max co wyciagnalem na laczu to bylo 0,5mb/s, a jak stawialem serwer ET dla forumowiczow to gralo nas 16-stu z pingami 80-120 wiec lacze jest raczej gicior.... zrob tak na neostradzie a problem jest i przegladarka i progsami, na moim i na cudzym kompie, moja i nie moja skrzynka, moj, nie moj system itd. |
Cytat:
ja spamu nie dostaje chyba ,że od wp:) zreszta jak ktos mi podpadnie dodaje go do czarnej listy i z głowy ich nie można aha może nie mam problemów bo przegladam ją przez przeglądarke |
maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%
prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka |
Cytat:
ja mam tam pocztę od kilku lat i zero problemów a na dodatek jest darmo tak więc o co chodzi??? |
poczta na wp? porazka :D
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie :) mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto |
Cytat:
about :blank a taka opcja jest chyba w każdej |
Cytat:
edit: Właściwie masz rację. Jest mniej paskudna, niż była poprzednio. :) |
poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...
a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter? |
Cytat:
|
Cytat:
ehh Patrix mi sie podoba, zreszta zawsze WP jako portal i poczta jest dla mnie numer 1. :> |
Google.pl na startowej ze względu na prędkość ładowania :)
Chociaż wp i onet też uruchamiają się w sekunde :) |
ja chyba naleze do ludzi ktorzy nie lubia zmian :P stronka startowa to juz od paru ladnych lat onet !! i jak ostatnio zmienili rozmieszczenie na stronie to myslalem ze sie zaplacze bo nie mogem znalezc scrabbli :PP co do wp wczesniejsza wersja mi sie bardziej podobala !!
|
only google.pl :D
A startowej nie posiadam :) |
ja podobnie jak niektorzy...nie uzywam wp.pl jako startowej. Google.pl to podstawa, ktorej sie trzymam od dawna...
Swoja droga...mi sie podoba :) |
Cytat:
|
raczej tak srednio mi sie podoba.. moze to kwestia przyzwyczajenia, zreszta i tak rzadko kiedy tam wchodze.
strony startowej nie uzywam, a do szukania tylko google. |
Wrescie zmienili wyglad wirtualnej polski, poprzedni chyba był od 1999r jesli nie od samego poczatku istnienia wp. Od pewnego czasu jako strone startowa uzywam gazeta.pl - dla nie wtajemniczonych Gazeta Wyborcza.
|
Niezbyt ciekawie to wygląda ale mnie to rybka bo i tak nie korzystam.
|
Nigdy nie korzystalem z WP.
Strony startowej tez nie uzywam. |
Witam!
Mi sie podoba, ale to dlatego, ze nie uzywam wp.pl :) A strona startowa... od dawna jest nia www.google.pl :) i tak juz zostanie :) |
Cytat:
a ze jest mniej naćpane to ok szybciej sie ładuje|| |
Cytat:
Jutro będzie inaczej. ;) |
mi sie podoba8 )
|
pewnie zaraz i tak serwis pojdzie na dno ;)
|
ja juz sie przyzwyczailem, aczkolwiek wali na odleglosc onetem
|
Mi też niebardzo się podoba ale to pewnie dlatego, że byłem przyzwyczajony do starego desingu...zobaczymy jak to będzie z funkcionalnością....
|
mi sie teraz nie podoba idealnie było jeszcze przed miesiącem :/
|
Bardziej 'ala' yahoo
I tak jest lepiej w porównaniu z poprzednią wersją beta. Przynajmniej dopracowali do innych przeglądarek (ramki pod firefoxem teraz normalnie wyglądają) |
co za totalne bezguscie :|
stary uklad byl duzo lepszy. |
Nie jest tak zle. Przynajmniej wyglada lepiej niz wczesniej :P
@Patrix ja nie uzywam strony startowej;) |
[wp.pl] - kitowa zmiana :((
czas zmienić strone startową...
żałośnie to wygląda, coś 'ala' onet blee :\ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |