Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Street Racing Syndicate i STARFORCE (https://forum.cdrinfo.pl/f11/street-racing-syndicate-starforce-47790/)

dzik 07.02.2005 15:42

Street Racing Syndicate i STARFORCE

Posiadam obrazy Street racing syndicate (mdf) i starfuck 0.83 beta. Postepuje wg instrukcji i nic. Odłlaczyłem napedy i nadal nic. POMOCY!!!!!!!!!!

Maciej 07.02.2005 15:50

ten obraz to mini-image czy normalny obraz płyty?

dzik 07.02.2005 16:04

normalne obrazy. podobno mialo chodzic bez mini ale tak nie jest>

dzik 07.02.2005 16:08

normalne obrazy. Mialo chodzic bez mini ale tak nie jest.

Cyr4x 07.02.2005 18:57

Jak włączysz kompa daj na ten drugi starforce w starfucku, enable cdroms i unpatch blacklist. Tak jak pisze w instrukcji gry nie włączysz. Musisz dla tego starforce zrobić skrót (create shortcut). Wybierasz plik exe gry, obraz mdf pierwszej płyty, zostawiasz wszystkie te opcje co tam są na zaznaczone i robisz skrót. Zapisujesz go sobie np. na pulpicie i odpalasz. Jak wyjdziesz z gry, musisz zrobić restart, potem odpalić starfucka i enable cdroms. Dopiero możesz ponownie odpalić grę. Jest to mankament, ale najważniejsze, że gra działa.

dzik 07.02.2005 22:27

Probowalem i nic. U Ciebie daje rade?

dzik 09.02.2005 13:44

Czy ktos wie jak odpalic SRS i czy potrzebny jest mini-image??

loki7777 09.02.2005 14:04

Try this on
http://starf.bestmedia.kiev.ua/new2downeng.htm

dzik 09.02.2005 14:42

Dzieki loki7777. Niestety, probowalem i nic.

loki7777 09.02.2005 15:24

Szkoda:(

dzik 09.02.2005 16:04

Co z tym zrobic????????????????????????????

S4jm0n 10.02.2005 22:36

Cytat:

Napisany przez Cyr4x
Jak włączysz kompa daj na ten drugi starforce w starfucku, enable cdroms i unpatch blacklist. Tak jak pisze w instrukcji gry nie włączysz. Musisz dla tego starforce zrobić skrót (create shortcut). Wybierasz plik exe gry, obraz mdf pierwszej płyty, zostawiasz wszystkie te opcje co tam są na zaznaczone i robisz skrót. Zapisujesz go sobie np. na pulpicie i odpalasz. Jak wyjdziesz z gry, musisz zrobić restart, potem odpalić starfucka i enable cdroms. Dopiero możesz ponownie odpalić grę. Jest to mankament, ale najważniejsze, że gra działa.

Możesz mi to jeszcze nieco lepiej wyjaśnić ?? Zgubiłem się przy tym momencie odnośnie tworzenia skrótu ! Przecież skrótu do srs.exe moge se zrobić prawym-wyslij na pulpi i mam skrót. O co dokładnie chodzi ?? Jakie opcje mam zostawić ?

Bo mi właśnie też nie chce chodzić. Robię wszystko tak jak w instrukcji i lipa :( Próbowałem już z both channels (bo mam dwa cd-romy) ale to nic nie daje :( Mam najnowszego alcohola a w polu w starfuckerze "Deamon tools" podałem ścieżkę do starfuckera ale próbowałem też ze ścieżką do deamon tools i też nic :( Co zrobić żeby działało ?

S4jm0n 10.02.2005 22:58

Dobra już skapowałem o co chodzi z tym skrótem ale zrobiłem go dla tego Starforce ostatniego i tego drugiego i nic :/ Obraz odpalam z Alcohola 120. Próbowałem zarówno z disable cd roms jak i z enable tak jak Ty napisałeś ale nic .... :/

dzik 11.02.2005 14:01

Tez probowalem wielu opcji ze starfuckiem i nic (skroty itd). Wiem, ze gre da sie odpalic, bo robili to inni i to w ten sam sposob.

S4jm0n 11.02.2005 15:29

NO ja też wiem że da radę bo mój kumpel ma i mu działa z tym że jemu podziałało już po wykonaniu czynności z instrukcji.
A ja wciąż próbuję i do tej pory już dwarazy komp mi się wyłączył i nie chciał włączyć.... :(
Pierprzony StarForce !!

dzik 11.02.2005 16:53

Zapytaj kumpla o szczegoly instalacji, oprogramowanie itp.
Trzeba to razkminic!

dzik 11.02.2005 19:03

Czy ktos slyszal o mini-image do SRS????
Moze ktos ma??????

dzik 12.02.2005 12:57

Co powoduje, ze na te same obrazy ( i starfuck 0.83) na jednym kompie dzialaja a na innym nie?

dzik 12.02.2005 12:57

Co powoduje, ze te same obrazy ( i starfuck 0.83) na jednym kompie dzialaja a na innym nie?

tweaker 12.02.2005 16:52

Czesc.

Ja mam nieco inny problem z SRS. Po zrobieniu skrotu programem StarFuck i odpaleniu gry wychodzi mi do windowsa po czerwonym napisie NAMCO. Probowalem z StarForce 3.4.49.X i 3.4.63.2 i wciąż to samo...

Ktos miał już podobny problem ???

S4jm0n 12.02.2005 17:22

OK, u mnie już działa SRS :) (pomijam fakt, że nie warto było się tyle czasu meczyć - 3 godziny, gra dostanie ode mnie max 45/100)
Ale do rzeczy, sporo sposobów omijania tego StarForce i odpalenia tej gierki mozecie znaleźć tutaj - http://www.mgforums.com/forums/showt...673#post245673

Ja użyłem tego spsobu i działa:
Instalujemy normalnie gierkę z obrazów.
Po resecie kompa jak w każdej gierce SF3 zarzucamy StarFuck 0.83
Wybieramy Starforce 3.4.63.2.
W opcjach zaznaczamy "Method of Channels" na SuperAgressive.
Progz sie resetuje, odpalamy go i znowu wybieramy SF 3.4.63.2 i naciskamy Blacklist Patch.
Możemy zamknąć już StarFuckera i włączamy Starforce Nigthmare (link do pobrania był na poprzedniej stronie bodajże) i wybieramy Disable CDROM. (progza możemy zamknąć).
Odpalamy najnowszego Alcohola 120% i montujemy obraz pierwszej płyty i ...
Gramy ;)

U mnie ten sposób działa. Jak nie pomoże to przeszukajcie sobie tamten temat do którego podałem link i moze znajdziecie coś przydatnego.
Pozdrawiam.

puzio 12.02.2005 21:38

Gdzie znaleźć StarFucka 0.86

Hej czy ktos mogl by mi podac linka do starfucka 0.86 !!! bardzo byl bym wdzieczny

Maciej 12.02.2005 22:48

Cytat:

Napisany przez puzio
Hej czy ktos mogl by mi podac linka do starfucka 0.86 !!! bardzo byl bym wdzieczny

wydaje mi się albo i nie, że nie ma jeszcze wersji 0.86 ;)

puzio 12.02.2005 23:50

aha to do 0.83 linkaska prosilbym

Maciej 13.02.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez puzio
aha to do 0.83 linkaska prosilbym

z tym będzie trudno, bo program znikł ze wszystkich stron i stał się bardzo cenny ||

Ps. Podaj e-mail na priv.

puzio 13.02.2005 12:54

No juz mnie krew zalewa z tym SRS'em próbowałem go juz na tyle sposobów wlonczyc i nic czy ktos moze zna złoty srodek na te gre ?? Moze wina tego ze mam DVD-RW i CD-RW ( choc zawsze oba czytniki odpinam ) zostawiam Deamona z isem lece według instrukcji a tu nic czytałem ze zalezy tez to od kompa tzn jego czesci ja osobiscie posiadam AMD'ka i niemam juz pojecia jak wlaczyc gre POMOCY !!!!

dzik 13.02.2005 15:53

Wkoncu udało mi sie odpalic gre:
1. zamontowalem cd1 w alcoholu
2. disable cd w nightmare
3. w starfucku dla wszystkich wersji patch blacklist
zaszialalo po wylogowaniu.
Zagralem pierwszy wyscig skylinem i wyszedlem z gry.
Teraz znowu nie moge jej uruchomic.
Wyprobujcie i napiszcie!!!

puzio 13.02.2005 20:31

Zrobiłem twoim sposobem i nic :) niestety dalej to co zwykle niewidzi CD aha mam pytanie czy nigthmare po wlaczeniu disable cd wylacz oba ?? Gdyz posiadam dwa cd-romy + 1 wirtualnego

puzio 13.02.2005 20:32

Chyba tylko pozostało mi czekac na mini-image o ile taki wyjdzie :(

dzik 13.02.2005 22:33

Powinien wylaczyc wszystkie fizyczne.
Teraz tez nie moge odpalic.
Czasami nawet kompa nie moge wlaczyc przez te zabawy ze starforcem.
Nie wiem o co juz chodzi, raz odpalilem a teraz nie moge.

DjSn@kE 16.02.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez S4jm0n
OK, u mnie już działa SRS :) (pomijam fakt, że nie warto było się tyle czasu meczyć - 3 godziny, gra dostanie ode mnie max 45/100)
Ale do rzeczy, sporo sposobów omijania tego StarForce i odpalenia tej gierki mozecie znaleźć tutaj - http://www.mgforums.com/forums/showt...673#post245673

Ja użyłem tego spsobu i działa:
Instalujemy normalnie gierkę z obrazów.
Po resecie kompa jak w każdej gierce SF3 zarzucamy StarFuck 0.83
Wybieramy Starforce 3.4.63.2.
W opcjach zaznaczamy "Method of Channels" na SuperAgressive.
Progz sie resetuje, odpalamy go i znowu wybieramy SF 3.4.63.2 i naciskamy Blacklist Patch.
Możemy zamknąć już StarFuckera i włączamy Starforce Nigthmare (link do pobrania był na poprzedniej stronie bodajże) i wybieramy Disable CDROM. (progza możemy zamknąć).
Odpalamy najnowszego Alcohola 120% i montujemy obraz pierwszej płyty i ...
Gramy ;)

U mnie ten sposób działa. Jak nie pomoże to przeszukajcie sobie tamten temat do którego podałem link i moze znajdziecie coś przydatnego.
Pozdrawiam.

Działa jak najbardziej. Próbowałem ze trzy razy i działa 8 )

DjSn@kE 16.02.2005 23:03

Ludziska Soldiers Heroes of World War II też działają. Nie wiem czy Toca 2 ale jutro sprawdzę 8)

Ghost_mode 16.02.2005 23:17

http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11176
jest tutaj link do starfuck razem z SRS
ale jakoś nie lubię takich udziwnień - mogliby wreszcie zrobić soft do kopiowania tego ;)

Maciej 16.02.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez DjSn@kE
Ludziska Soldiers Heroes of World War II też działają. Nie wiem czy Toca 2 ale jutro sprawdzę 8)

Toca 2 też działa, było pisane klika Tematow niżej, tak samo jak Solders.. :)

chudy89 27.02.2005 20:32

Witam!!!
Pomóżcie mi z tą grą bo już nie mam siły tylko żeby opis był dokłądny mam starforce 0,83!i tego drugiego star fchudy8_9@op.pl orce Nightmare czy jakoś tak!Co mam zrobić mam też Alkochola 120%>moje gg to:5240393 a e-mail to:chudy8_9@op.pl

tom34 27.02.2005 21:09

Cytat:

Napisany przez DjSn@kE
Nie wiem czy Toca 2 ale jutro sprawdzę 8)

U mnie Toca 2 Race Driver PL nie działa ze StarFuck sprawdzalem. :(

komis 07.03.2005 17:10

Srs

Gdyby nie ten StarForce było by dobrze. Też próbowałem StarFuckiem i nic.Udało mi się jednak uruchomić gre jak nagrałem pierwszą płytę SRS i po włożeniu do napędu weryfikowało mi płyte (trwało to trochę i bardzo mi trzeszczało w napędzie) ale się uruchomiła. Grałem trochę i po wyłączeniu gry, gdy jeszcze raz chciałem ją włączyć to już nie działało. Napęd zachowywał sie jak by był zepsuty.

Neo 10.03.2005 13:47

http://www.project-starfuck.tk/ najnowsza wersja starfuck... toca dziala cacusnie :)

jacekFF 12.03.2005 22:59

spoko ale jak zainstalować tego srs

mam pytaknko bo mam mały problem jak zainstalowaćtego srs bo ja niebardzo rozumię mam obrazy na dysku i starforce i sie niechce zainstalować.Skączy się istalować1 cd i woła drugi a jak wcisne ok to mi wyskakuje jekiś komunikat i coś tam piszepo angielsku i niewiem oco hodzi morze mi ktos pomuc
POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY

jacekFF 13.03.2005 09:07

mam pytaknko bo mam mały problem jak zainstalowaćtego srs bo ja niebardzo rozumię mam obrazy na dysku i starforce i sie niechce zainstalować.Skączy się istalować1 cd i woła drugi a jak wcisne ok to mi wyskakuje jekiś komunikat i coś tam piszepo angielsku i niewiem oco hodzi morze mi ktos pomuc

Mich@ł 13.03.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez jacekFF

Sorry za mały OT, ale nie mogłem się powstrzymać:
1. Nie pisz posta pod postem, bo niektórzy tego nie lubią ;)
2. Napisz może co tam po angielsku pisze, bo tak to "zgaduj zgadula"... ;)

Pozdro...

jacekFF 13.03.2005 09:41

jak zamontuje 2 cd i daje ok to mi wyskakuje coś takiego :
Setup could not a file on the specified path or disk.Please check that proper disk is inserted or specify a new path. i niewiem oco chodzi z tym
morze mi ktos pomuc??????????????????????????????????

jacekFF 13.03.2005 10:19

prubowałem hyba ze 20 razy i to samo wyskakiwało.A trzeba coś w tum star fuck cos zrobić?????????

Cr@sh 13.03.2005 22:05

ja zrobiłem tak:
-przekopiowałem image płyt na dysk
-wyłączyłem kompa i odłączylem napędy i ich zasilanie
-wgrałem gre uzywając Deamon Tools 3.46
-po wgraniu gra działa z image płyty nr 1

gra działa mi bez żadnego Starfuck...poprostu odłączyłem fizycznie napedy ;)

loki7777 13.03.2005 22:50

NIo a starfuck to niby co robi??Tez je odlancza, tylko ze nie fizycznie:):)

Jerry from hell 14.03.2005 00:22

Jeeeezuuuuuuu! Nie musisz odłącząc zadnych napędów ani zadnego miniimage gry nie musisz miec do Street Racing Syndicate. JA to robie tak. Montuje obraz 1 płytki w napedzie wirtualnym ( w moim przypadku Daemon Tools) i instaluje, potem jak rząda drugiej to montuje druga i kończe instalke. Musisz zamontować pierwsza płyte z powrotem bo gierka jej wymaga. Nie możesz mieć na płytce tej gry bo cdromy bedziesz miał odłączone przez starfuck Potem odpalam starfucka zaznaczam STARFORCE 3.4.63.2 i naciskam DISABLE CDROMS nie zamykam starfucka tylko odpalam gre ze skrótu na pulpicie i wszystko ładnie chodzi. Aha może najpierw sprawdzcie ustawienia w PREFERENCES w starfucku. Ma byc tak:

CDRoms located ----- on both
Method of Channels patch --- Aggressive
Folder of Daemon tools ------ c:\program files\D-tools
Folder of alcohol 120% ---- c:\program files\alcohol soft\alcohol 120%
Language --- Hehehe englisz :-)
Waiting for mount in msec ----- 1000
i pacnij w SAVE PREFERENCES

i dajcie znać czy cos pomogło

Co do toca to tez dałem opis jak zrobić bo mi też nie chodziło ale teraz chodzi. Pozdroofka

jacekFF 14.03.2005 11:49

:) :) :) działa działa jak najbardziej dzięki za pomoc :) :) :)
:pisze: :pisze: :pisze: :pisze: :pisze: :pisze: :pisze: :pisze:

Pancio 14.03.2005 20:23

A ja mam takie pytanie na stronce http://fileforums.com/ znalazlem cos takiego ze mozna ta gre zrobic na 1 DVD z etykieta drugiej CD czyli SRS2 ale na innym forum przeczytalem ze ta gra chodzi z pierwsza plyta (SRS1) wiec jak to ma dzialac :blee: :| Ktos testowal to z DVD ?

Marek_Maro 15.03.2005 02:15

DOKŁADNY OPIS DZIAŁA NA 100% by MARO
1. Montujemy używając najnowszego Alcohola 120%,lub Deamona ja użyłem Alcohola 120%
obraz cd1 a następnie już w momencie instalacji jak program poprosi to cd2

2 Czekamy aż gra się zainstaluje.

3. Po zainstalowaniu klikamy w ikone gry, tak jak byśmy chcieli ją włączyć.

4. Gra poprosi nas o restart kompa.

5. Restarujemy kompa a po restarcie otwieramy folder z programem Starfuck

6. Klikamy 2x w plik StarFuck.exe.

7. Po odpaleniu programu zaznaczamy ostatnie zabezpieczenie na liście (StarForce 3.4.63.2), naciskamy Preferences-może być w innym języku - jest to 2 wyraz pod wyborem zabezpieczenia.

8.Następnie zmieniamy jezyk na ANGIELSKI.

9. W ustawieniach(PREFERENCES) mamy opcje "Method of Channels patch" klikamy i wybieramy w niej opcje"SuperAggressive", w okienku "Folder of Alcohol 120%" Lub Folder of Daemon Tools podajemy całą scieżke gdzie mamy zainstalowany program alcohol 120% lu Daemon.

10. Naciskamy SAVE PREFERENCES.

11. Włączamy program jeszcze raz, wybieramy rodzaj zabezpieczenia taki jak poprzednio i NACISKAMY NA PATCH BACKLIST NASTEPNIE OK

12. TERAZ NACISKAMY NA "LINKS GENERATOR" W ZASADZIE NIC TAM NIE ZMIENIAMY NO CHYBA ZE KTOS UZYWA ALKOHOL120% TO WTEDY W "VIRTUAL PROGRAM ..." ZMIENIA NA ALKOHOL I ODWROTNIE, PONIZEJ MAMY "SPECIFY EXE" NACISKAMY NA TO I SZUKAMY PLIKU URUCHAMIAJACEGO GRE I WYBIERAMY GO NA KONCU KLIKAMY NA "CREATE A LINK" - CHYBA NAJWAZNIEJSZE BO ROBI NAM LINK DO GRY PRZEZ KTORY URUCHAMIAMY GRE (WPISUJEMY SOBIE JAK MA SIE NAZYWAC I MOZEMY GO SOBIE WRZUCIC GDZIE CHCEMY NP PULPIT)

13. Następnie klikamy close window i na DISABLE CDROMS.

14. Montujemy cd1 w Alkoholu 120% lub DEAMON

15. Kupujemy oryginała

16.GRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHA

Pancio 16.03.2005 13:38

Ktos wie o co tu chodzi robie to wedlug instrukcji ale jest problem bo po odpaleniu ze skrotu zrobionego przez starfuck'a wyskakuje okienko i prosi o serial, wiec podaje gra akceptuje serial ale wyskakuje cos w tym stylu: wloz plyte do innego napedu CDROM :| :blee: (( O co chodzi. Dzieki za pomoc z gory.

mateusz_se 16.03.2005 18:50

A ja to odpaliłem nie bawiąc się w żadne ceregiele :cool: Użyłem SFNightmare i chyba usunąłem z rejestru CloneCD i Alcohol 120% i działa

krawpaw 18.03.2005 08:31

Witam. Gierka odpala mi sie bez problemu, ale po napisie NAMCO wywala mnie do windowsa, mam radeona 9800PRO, najnowsze sterowniki. Co z tym zrobić?

DjSn@kE 18.03.2005 08:38

A ja to robie tak.
Odpalam StarForce Nightmare robię DISABLECD. Jak powyłącza napędy montuje w alcoholu obraz płyty pierwszej bo chyba on jest zabezpieczony (już tego nie pamiętam) i odpalam giere. DZIAŁA BEZ ZADNYCH OPORÓW.

ALCOHOL MUSI BYĆ ZAINSTALOWANY Z JEDNYM NAPĘDEDM WIRTUALNYM. NA DEMONIE U MNIE NIE DZIAŁA.

Jerry from hell 24.03.2005 22:00

Cytat:

Napisany przez Marek_Maro
DOKŁADNY OPIS DZIAŁA NA 100% by MARO
1. Montujemy używając najnowszego Alcohola 120%,lub Deamona ja użyłem Alcohola 120%
obraz cd1 a następnie już w momencie instalacji jak program poprosi to cd2

2 Czekamy aż gra się zainstaluje.

3. Po zainstalowaniu klikamy w ikone gry, tak jak byśmy chcieli ją włączyć.

4. Gra poprosi nas o restart kompa.

5. Restarujemy kompa a po restarcie otwieramy folder z programem Starfuck

6. Klikamy 2x w plik StarFuck.exe.

7. Po odpaleniu programu zaznaczamy ostatnie zabezpieczenie na liście (StarForce 3.4.63.2), naciskamy Preferences-może być w innym języku - jest to 2 wyraz pod wyborem zabezpieczenia.

8.Następnie zmieniamy jezyk na ANGIELSKI.

9. W ustawieniach(PREFERENCES) mamy opcje "Method of Channels patch" klikamy i wybieramy w niej opcje"SuperAggressive", w okienku "Folder of Alcohol 120%" Lub Folder of Daemon Tools podajemy całą scieżke gdzie mamy zainstalowany program alcohol 120% lu Daemon.

10. Naciskamy SAVE PREFERENCES.

11. Włączamy program jeszcze raz, wybieramy rodzaj zabezpieczenia taki jak poprzednio i NACISKAMY NA PATCH BACKLIST NASTEPNIE OK

12. TERAZ NACISKAMY NA "LINKS GENERATOR" W ZASADZIE NIC TAM NIE ZMIENIAMY NO CHYBA ZE KTOS UZYWA ALKOHOL120% TO WTEDY W "VIRTUAL PROGRAM ..." ZMIENIA NA ALKOHOL I ODWROTNIE, PONIZEJ MAMY "SPECIFY EXE" NACISKAMY NA TO I SZUKAMY PLIKU URUCHAMIAJACEGO GRE I WYBIERAMY GO NA KONCU KLIKAMY NA "CREATE A LINK" - CHYBA NAJWAZNIEJSZE BO ROBI NAM LINK DO GRY PRZEZ KTORY URUCHAMIAMY GRE (WPISUJEMY SOBIE JAK MA SIE NAZYWAC I MOZEMY GO SOBIE WRZUCIC GDZIE CHCEMY NP PULPIT)

13. Następnie klikamy close window i na DISABLE CDROMS.

14. Montujemy cd1 w Alkoholu 120% lub DEAMON

15. Kupujemy oryginała

16.GRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHA

Po pierwsze nie napisałeś że to jest tylko pierwszorazowe uruchamianie gry a potem już za każdym bez odpalenia starfucka i innych ceregieli odpalamy gierke ze skrótu który zrobiliśmy, a po drugie w OPCJACH opcje CDROM LOCATED musisz mieć na ON BOTH bo oryginalnie jest na ON PRIMARY CHANNEL i giera ci nie odpali (przynajmiej u mnie tak było i kilku innych osób też)

bakupl 24.03.2005 22:12

Cytat:

Napisany przez Jerry from hell
Po pierwsze nie napisałeś że to jest tylko pierwszorazowe uruchamianie gry a potem już za każdym bez odpalenia starfucka i innych ceregieli odpalamy gierke ze skrótu który zrobiliśmy, a po drugie w OPCJACH opcje CDROM LOCATED musisz mieć na ON BOTH bo oryginalnie jest na ON PRIMARY CHANNEL i giera ci nie odpali (przynajmiej u mnie tak było i kilku innych osób też)

...ludzie... już jest odpowiedni exe... lekarstwo działa... tak jak taki exe do fify 2k1 tak samo do srs go używamy :)

Jerry from hell 24.03.2005 23:14

Cytat:

Napisany przez bakupl
...ludzie... już jest odpowiedni exe... lekarstwo działa... tak jak taki exe do fify 2k1 tak samo do srs go używamy :)

Linka plissssssss......

garfield15 25.03.2005 07:15

Savy

Cze. mam wielki problem ;/ wlaczam gre jade 1 wyscig no i wygrywam go :) a potem jak jest loading to wywala mnie na pulpit. moze ktos moglby mi przeslac save ze zrobionym 1 wyscigiem tylko?? bo samochod to sam sonbie chce wybrac ;) plz pomozcie!!!

bartek24 08.04.2005 01:38

www.crackmanworld.com-zalogujcie sie jest działajacy ***** na 100%.dajcie znac czy wam poszło

bartek24 08.04.2005 13:08

albo zostawice mi maila na gg(5890156) to wam wysle.
pozdro all(poza Jerry-wiesz za co)

TuszU 08.04.2005 15:42

Wysłałby mi ktoś samego STARFUCKa bo nie mogę z nikąd ściągnąć mail: tushu@interia.pl Z gory THX !

Jerry from hell 09.04.2005 22:56

Cytat:

Napisany przez bartek24
...................(poza Jerry-wiesz za co)

Dziecinada................ Już sie tne......

Grzechu1993 12.04.2006 17:27

Program StarFuck 0.83

Cytat:

Napisany przez dzik
Posiadam obrazy Street racing syndicate (mdf) i starfuck 0.83 beta. Postepuje wg instrukcji i nic. Odłlaczyłem napedy i nadal nic. POMOCY!!!!!!!!!!

Jestem początkujący (mój pierwszy post) i mam pytanie!! CZY wiecie może z jakiej stronki można ściągnąć program StarFuck 0.83 ?? Bo cały czas szukam i nici proszę o odpowiedź niezależnie od kogo!! mój nr. GG 1824951 a mail to greg1993@interia.pl Piszcie

PS. Z góry wielkie thx i proszę o szybką odpowiedź!!!!!!:sciana:

loki7777 12.04.2006 17:45

gamecopyworld.com

Dr4goNPL 13.04.2006 14:05

Po co komu Starfuck? Nie lepiej odpi***261;***263; nap***281;d?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20.