![]() |
Znowu straszą, czyli IE to jedyna bezpieczna !!
|
hehe...IE górą ^_^
|
Ta pewnie już zmieniam Mozille na IE :blee: i za 10 minut będę mial glupiego sercha zamiast strony startowej i tysiąc niechcianych dodatków w postaci XXX Toolbar. Zaryzukuję || i zostanę przy Mozilli. Też mi problem, trzeba po prostu uważać na co się klika.
|
To co ? wszyscy wracamy do IE :) :) :)
NIGDY 8 ) |
... po moim trupie.
|
"IE jest to aplikacja, która pozwala przeglądać internet z Twojego komputera i na odwrót"
A ja nie chce zeby ktos mi zagldal do kompa;) Wiec zostaje przy FF:) |
juz zmieniam na IE jak dobrze ze wujo bill tak o nas dba.....
ej co to za sexolatki, i sexserch, co robi blaster w moim koputerze.... co 200 nowych wirusow aaa.......... na szczesie to byl tylko zly sen ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
proba ratowania wizerunku MS.
Ale wlasciwie nie rozumiem czemu zalezy MS'owi zebysmy uzwali IE, przegladarka sprzedawana jest w windowsem i MS nie ponosi zednych strat finansowych, chyba jedynie moralne. |
hehe dieta Kwaśniewskiego, Radio Maryja i Internet (S)Explorer to jedyna bezpieczna prawda na tym świecie. Od dzisiaj jem tylko słoninę, szukam Żyda i pozwalam żeby M$ mnie inwigilował. ;)
a jakie fajne zrobili teraz w IE blokowanie wyskakujących okienek :haha: :haha: :haha: |
Cytat:
|
Opera gora:)
|
Ja używam od 3 miesięcy FireFox'a i już nie wrócę na IE :nie: :D
|
ie tez nie jest bezpieczne :)
w wersji podstawowej bez dodatków nie udostepnia IDN ale juz z poprawiaczami funkcjonalnosci to tak :) tak ze nie ma co się cieszyć z tego ze ie jest bezpieczne po prostu w nim nie zaimplementowano tego bo mosaic jest nierozwijany juz od paru lat a tylko z kazdym poprawkiem sa ograniczane jego mozliwości |
serialu brazylijskiego ciąg dalszy najświeższa multiple IE dziura HIGHLY CRITICAL ! ! !
dlaczego o tym nie przeczytamy na łonecie ??? |
artykuł sponsorowany czy co:\
e tam trzeba:bicz: ba wracać do IE:'( |
Ja tam zostaje przy FF, explorera nienawidzę ((
|
Ja bym nie zniósł braku paneli... a formata bym robił pewnie co dwa tygodnie... :|
|
e tam jest tylko jedna strona z ktora mam problem pod FF to www.crac......
z FF kozystam juz kilka dobrych miesiecy, pierwsza przesiadka zabolala, IE bylo 10X szybsze ale teraz .... gdy jest poprawnie skonfigurowalem nie ma porownania... FF is the best. A bezpieczenstwo w IE brzmi jak dowcip miesiaca |
Cytat:
U mnie pod opera idzie bardzo ladnie, zadnych toolbarow itp gow_na czyli jest super |
Cytat:
http://osiolki.net/osiolki - polskie strony uparcie nie działające pod FF |
Cytat:
tez zadnego swinstwa nie ma ale 50% klikniec na download file konczy sie ... niczym czasem trezba sie naklikac by zechcialo pobrac w koncu pliczek..... ale te niedogodnosc rozwiazalem zmieniajac strone z cks.am na and*.*** wszystko czego potrzebuje tam jest :), ale niestety sa wyjatki i te koncz sie ... wiadomo |
Ilość załączników: 1
Właśnie dostałem info z Windows Update, że są nowe aktualizacje krytyczne do pobrania (obrazek) w tym między innymi jedna dla IE. Zostaje przy operze i nawet nie ma, o czym mówić, a łatki oczywiście już zasysam.
pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
A co do bezpieczeństwa IE. Tylko dlatego jest bezpieczny bo nie ma obsługi adresów ze znakami narodowymi. Wpiszcie w Operze lub firefoksie adres http://żółć.pl i załaduje wam się stronka. A w IE będzie błąd bo jełop nie obsługuje takich adresów ^_^ |
jutro z rana wyrzucam z dysku FF, Operę i wracam do IE.
w końcu to najbezpieczniejsza przeglądarka na śiwecie. a do tego producent błyskawicznie reaguje na wszelkie luki i natychmiast wypuszcza stosowne łatki :smoczek: |
Cytat:
FF ale bardzoo rzadko tam wchodze wszystko znajduje na and*.***. cos z innej beczki ??!!?? http://newsroom.chip.pl/news_124518.html?b |
Nie wiem jak jest u Was z IE ale ja tam dzialam na IE od 3 lat i jakos powaznych bledow z nia nie mam. Jedyne co teraz z SPII nie wyskakuje okienka reklamowe.
|
Cytat:
|
Cytat:
Hehe kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
zrobili i dla mnie wystarczy. |
Ja narazie zostaje przy FF:D
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza... |
Cytat:
|
Cytat:
Oj.... :'(:'(:'(:'(:'(:'( Mojego xp'eka zjechałem nlitem i nie uwzględniłem w nim IE || Tak więc musze zrobić formacika bo mnie zawirusują przez tego wspaniałego FF :D Eh... :/ PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra.... :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) :) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma :)
|
Cytat:
|
czasy ie minely - za duzo zbyt wielkimi progsami trzeba bylo zmieniac zeby to byla przegladarka internetowa a nie mojego kompa ||
thomascamel - ta i wiele podobnych stron u mnie dziala - oczywscie nie instalowalem ichszych dodatkow ktore probuja, tylko ff je ladnie blokuje i rownie ladni sciaga te pliczki ktore chce :) opera- mialem ja, ale zbyt kobylasta jak na moj gust ff :D |
@ed hunter nazwa phoenix to wczesniejsza nazwa Firefox'a. Musieli zmienic nazwe bo firma Phoenix produkujaca BIOSy[ http://www.phoenix.com/en/Products/default.htm ] roscila sobie prawa do nazwy czy cus takiego.
|
tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$... jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko. gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach... :smoczek: ps. @ndy - co ty robisz w nocy... :> |
Cytat:
|
Cytat:
Nikt nie karze ci korzystać z M2 czy klienta IRC i wielu innych ficzerów... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17. |