![]() |
Wałęsa vs Radio Maryja
Być może to widzieliście (ja w panoramie) i było to piękne. W końcu ktoś publicznie powiedział co sadzi o tym radiu.
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...38vWvQ%2FaB%2B |
"Grupa psycholi od Rydzyka" <---dobre :spoko:
|
Cytat:
zamiast do Redemptorystów powinien był wstąpić do Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. Zakon ten bardziej znany jest pod nazwą Krzyżaków. "Ja mu w imieniu swoim przebaczam ale on znieważył Zakon, a znieważając Zakon, znieważył Chrystusa Pana, a tego wybaczyć nie mogę" - cytat z Sienkiewicza pasuje jak ulał do wielu wypowiedzi Rydzyka. A mi się wydaje że to wszystko jest celowe i planowe. Najpierw zaatakowano bastion prałata Jankowskiego, teraz przyszła kolej na Rydzyka. Kto to robi? Trudno powiedzieć ale ja od tego nawet przez internet czuję czosnek. Importowany z Brukseli oczywiście. A co do całej tej historii to nie wiem. Ani Jankowskiego ani Rydzyka nie lubię ale w tym przypadku zastanawiam się czy stosowane lekarstwo nie jest gorsze od choroby. |
czytalem ten list w GW i sadze, ze nie napisal go prosty Lechu.
|
na wp jest sonda kto uwaza podobnie jak Walesa - 80% na "tak" :D
|
Brawo Lechu !!!
|
Lechu zaszala sobie:)
|
Lesiu wreszcie powiedział coś sensownego :)
|
Prawde gada...
|
Lechu sie do wyborow prezydenckich szykuje :> no choc raz cos mu wyszlo (mowie oczyscie o okresie pokomunistycznym - wczesniej byl potrzebny taki jaki byl :) )
|
Ja tam nie jestem za Rydzykiem ale powiem od siebie tyle że Wałęsa to niewiele więcej jest wart od Rydzyka :bicz: :worek_tre Nie bede pisał więcej bo wg mnie nie warto zasmiecac forum dyskusjami politycznymi
Pzdr. |
i bardzo dobrze mowia!!!!
to cale radio czasem pzresadza,pokazuja prawde taka jaka oni hcca pokazywac a nie taka jaka jest w rzeczywistosci. wiem co mowie, bo moja babcia jest wierna sluchaczka i czasem wole siedziec cicho niz sie z nia klocic na pewne tematy, bo to jest bez sensu. ale ejdno ejst pewne... dla mnie to oni tam wciskaja po prostu ciemnote! |
Ja na "tak"... Choc Walesa nie jest blyskotliwym politykiem, tak co do Rydzyka ma racje...
|
W końcu ktoś odważył się powiedzieć publicznie co sądzi na temat psychola Rydzyka i chwła mu za to. Tak trzymac Lesiu ;)
POzdro |
to powinno byc w temacie z dowcipami, ale zamieszcze tutaj:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...uPS7hHlAKwdq3y :D rydzykowi malo juz forsy i slawy :D chce byc premierem :D ps. swoja droga....... jezeli ta partia wejdzie do sejmu to czego nam jeszcze trzeba do totalnej kompromitacji politycznej? :podbite: |
Cytat:
|
"Przez te audycje można zwątpić w wiarę i w człowieka!" || <=== dobrze Lechu gada ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: :) |
choć raz coś mu wyszło?
smutni jesteście pisząc takie rzeczy. Mimo, że czasy Solidarności oraz tych wszystkich przewrotów są mi obce bo wtedy byłem małym chłopcem wiem, że Lechowi możemy wiele zawdzięczać nie tylko to, że pojechał po Radiu Maryni ;) |
Lechu gorą :) Ma u mnie wielkiego :piwo:
|
niestety radio matyja w duzej czesci miala racje
walesa zbratal sie z komunistami i nierozliczyl ich skutki odczuwamy do dzis niestety prawda w oczy kole i stad taka reakcja |
Witam
Z poglądami wyrażanymi w audycjach RM można się zgadzać lub nie, lecz poziom tego listu jest żenujący, niektóre określenia typu "Psychole od Rydzyka" najzwyczajniej nie przystoją byłemu prezydentowi. Tak się akurat składa że również słuchałem sobotniej audycji na którą powołuje się pan Wałęsa nie ze wyszystkimi opiniami wyrażanymi przez gościa się zgadzam,ale nie słyszałem też złego słowa o Nim - napewno nie w takim tonie jak odpowiedź. Moim zdaniem,celem tego listu jest wykorzystanie nośnego tematu RM dla promowania własnej osoby. Myślę że, takie podejście jest niegodne człowieka publicznie obnoszącego się jako katolik - pan Wałęsa sam się zlustrował Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |