![]() |
Creative® Inspire™ + nVidia Sound Storm = ????
Witam :) w abicie NF7-S(L) jest nVidia Sound Storm. Czy ten system zadziala z glosnikami Creative Inspire T7700 ?? czy tylko z 5.1 ??
Szukalem na innych forach i lipa;( |
A czy na subwoferze nie masz przełącznika 5.1>6.1>7.1? Jak tak to ustaw 5.1 i będize grało 7.1 :]
|
No jest tam cos takiego :) CreAtivE co sadzisz o glosnikach Creative Inspire T7700 ??
i czy ta funkcja 5.1>6.1>7.1 dziala ?? bo czytalem ze sa z nia problemy;/ |
Cytat:
Creative rlz :] |
no jeszcze ich nie kupilem ;/;) hihi tylko musze cos myslec o zmianie sprzetu audio bo stary juz mi sie "pali" te glosniczki na allegro sa za ok 350zł .Znasz sklepy co sa taniej ??aaa i poco ten DTS ??
|
Cytat:
A co do ceny to miało być 380 a nie 280.... 350zl to dobra cena, w komputroniku są za 374 chyba ;] |
A Wiesz moze jaka jest roznica miedzy T7900 a T7700 ?? Audiofilem nie jestem to takie glosniczki do 350zł stykna;)
|
Cytat:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8562 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14101 |
hmmmw przelacznik 7.1 z 5.1 nie wierze, pic na wode...
mysle, ze nie pyli sie kupowac 7.1 skoro odsetek gier i filmow maja glos 7.1 a mam pytanie, moze kto mi powie co na temat logitech model x530. no i jeszcze, czy p5800 rozni sie od p5900 kolorem i podstawkami i tym ze sa dwudrozne? czy jeszcze czym? |
Cytat:
|
a jak sie maja do creativa p5900?
|
hmm dobije posta...
a takie cusik jak GENIUS SW 5.1 HOME THEATER DELUXE ludzie pisza ze lepiej graja od creativa inspire i logitecha serii x bo kurcze sie napalilem na jakies glosniczki... i nie wiem co brac.. |
Cytat:
Co do 7.1 ;) ihihih duzo osob sie nad tym zastanwia ;) a jednak ludzie kupuja i sa z tego zadowolenie ;) jak ktos ma w miare duzy pokoj to 2 dodatkowe glosniki moga sie przydac;) |
na a ja chyba zdecyduje sie w najblizysz czasie na http://www.dzikie.net/?art=genius_sw51_ht ale jeszcze te logitechy zlookam
|
no i mi sprzecik stary siadl;( gral jak gral ;) teraz tylko pozostaje kupic nowego CrEaTiVa :)
|
mam pytanko. może ktoś wie skąd mogę pobrać jakieś nowe stery. kupiłem cretivy 5.1 mam płyte epoxa 8RDA+ na nfORCE2 i mam problemy z tymi głośnikami. może jakaś zła konfiguracja czy coś?
|
@Edwardo
Logitech x-530 są do bani :/ Jakośc dźwięku w skali 1-10 to 9 ale -mam zasiłke codegena 300wat :( i jakos tak dziwnie przebija że szum jest ogromny w głośnikach -nie maja pilota a wiec trzeba krecic gałką na głośnikach -czasem słychać "pyknięcie" które występuje u wielku urzytkownikow tego sprzętu (na tweaku mieli to samo co ja) najprawdopodobniej jest to wina prądu. Dziwie się temu zjawisku bo mieszkam w nowym bloku ale cóż, bywa... :D -kabel na przedniej-lewej satelicie czasem mi nie łączy... PS Zależy od szczęścia, jak te kłopoty u Ciebie nie wystąpią będziesz zadowolony ale jak będzie inaczej przezyjesz kryzys jak ja ;) |
A ja mam Creativy T5900 i razem z Audigy 2 ZS naprawdę fajnie grają :D (a jak się miło ogląda filmiki wieczorkiem w domku, hmmmmm)
|
Cytat:
walsnie zamowilem geniusy :) czekam na przesylke, jak dojda chyba w czwartek to napsize co sadze. co do pynkenic w logitechch wlasnie dzios bylem na miasteczku aghu i pozanlem to zjawisko. oni na szczescie maja dodatkowe gniazdka "data" fajna sprawa... no, a jak pojade do domu to potestuje tez je, tzn logitechy 530, bo brat sobie kupil. jak narazie mowi ze sa super. |
A ja jutro jade po moje Creative T7700 znalazlem (chyba najtaniej w polsce) za 328zł :)
@ CreAtivE kompa wymieniles ?? bo cos mi sie zdaje ze miales inne sprzety:P jak nie to sorki;) |
walsnie dostalem przesylke 22kg z glosniczkami moimi... napszie tyle, ze logitech x530 wymieka... nawet bardzo... creative 5900 tez idzie spac... 7700 tez pewnie... w koncu roznia sie tylko iloscia glosnikow...
ach te 45watt suba :D miodzio... i pilocik IR |
a ja jeszcze w pelni nie sprawdzilem sprzetu;( (czekam na Abita NF7-S 2.0) a pozniej tylko rozstawic po pokoju;) i bedzie spox;) Testowalem narazie w postaci 2.1;) i graja super!! dlatego tak bo podlaczajac go do discmana mamy tylko dzwiek stereo a nie 5.1<7.1 :). Sub ma 24w i gra spox;) satelity tez;) ogolnie polecam kazdemu T7700:) Co do wagi.... cos tak ok 15kg pudlo troszke wieksze jak od monitora
Pilocik kablowy;( ale tez niczego sobie;)regulacja glosnosci jest podswietlana na zielono;) CreAtivE naprawde robi dobre sprzety;) na samym poczatku jak uslyszalem moje glosiki to pomyslalem"jak tak graja te Inspire to jak graja MegaWorks`y??" ;) jak do PC to naprawde super;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |