![]() |
Cytat:
Ale zadzwonie do ciebie jeszcze ;) :piwo: |
Cytat:
Ale od lutego jest za free :D :) Mogę to konto szczerze polecić, bo mam je od stycznia 2004r. i nie zamierzam rezygnować :nie: :D Jak będę miał już 18 lat to przechodzę na eKonto :taktak: |
@Bartek1989 z tego co sie orientuje, to chyba za karte jest jakas drobna oplata miesieczna, lub jednorazowa ;p
|
@bakupl
Wchodzisz tu: https://form.mbank.com.pl/cgi-bin/iz...=witryna:mbank a dalej to sobie poradisz :D |
Cytat:
|
Cytat:
Mogę ja (nie pełnoletni) to założyć? Musze tam iść z rodzicami czy wystarczy jak sam pujde? |
Cytat:
|
Cytat:
Załóż sobie konto IZZY w mBanku :taktak: Nic za prowadzenie nie płacisz a masz konto + kartę :D |
Ja chyba sobie wezme za pobraniem, bo nie posiadam konta bankowego, wiec bym musial isc na poczte, a to dopiero bym mogl uczynic we wtorek i na poczcie i tak zaplacil bym 3,5 zl. za przelew bankowy, wiec chyba mniej, wiecej na to samo wyjdzie cenowo ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko jak to dostaniesz to się nie przeraź, że ci nie wychodzi :nie: Ja wiedziałem jak to rokręcać po 10 minutach :D |
No i zamowilem sobie to cos || teraz tylko musze zobaczyc co to bedzie i wlaczyc to do mojego harmongramu cwiczeni ;p
|
Dobre na rozgrzewke jak ktos w pilke reczna gra ;)
pozdro ;) |
Cytat:
@woitas, siłka to co innego :taktak: To działa na nadgarstek i przedramiona :D P.S. Widzę, że rozkręciłem temacik :) |
Cytat:
To wpadnij jutro :taktak: |
Cytat:
|
^_^ żartujecie sobie?
wierzycie w to? powiem wam jedno: tak sie sklada, że swojego czasu dość długo pykałem i wiem, że mięśnie trzeba rozwijać równomiernie (biceps, triceps etc), a tego typu wynalazki tego nie gwarantują. co najwyżej możecie nabawić się kontuzji. |
Hehe, qrde kiedys tez mialem dylemat czy to sobie zamowic, ale teraz sobie chyba zamowie, a o co chodzi z tym wycieraniem sie osiek czy czegos ;p
|
no cena całkiem niezła. Chyba też sobie zamówię :)
|
Cytat:
Wpadne do ciebie i lukne sobie jak to wyglada... moze sobie tez zamowie ;) :piwo: |
Cytat:
Nie o to chodzi ;) Własnie myśle czy sobie tego nie zamówić :D |
Kiedyś to do Kurki Wodnej 2 dawali :)
|
@Kodziu dzisiaj to dostałem to odrazu ci biceps nie urośnie o 3cm ;)
Ale jednak czuć ten ciężar jak to się mocno rokręci, chce wyleciceć z ręki :D Zamów sobie :taktak: |
Widzisz jakies efekty??
|
A więc kupiłem tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42994573 To działa :D W 10 minut już wiedziałem jak to rozkręcać :) Teraz zwiększam szybkości :D |
To warto?? Bo 20zł piechotą nie chodzi ;/
|
moj byl na metalowych osiach i nic sie nie wycieralo. btw ja tez zgubilem linke i musialem rozkrecac to na podlodze...
|
Czyli opłaca się kupić? :D
|
mi to działało przez pare tygodni dopuki "linki" nie zgubiłem
|
Miałem to... działa fajnie przez pierwsze pare dni. Potem wyciera sie plastik i nie idzie tego rozkręcić tak aby utrzymac to w ciągłum ruchu.
|
Chłopaki ale ja chce wiedzieć czy to daje jakieś efekty czy nie :taktak:
@pppnet nie chcę komentarzy :nie: Ale masz rację tak to wygląda ;) |
Wygląda jak zabawka ze "sklepów" wszystko po 4,50 ;)
|
mialem cos takiego (dopoki ktos mi nie zepsul) i moge powiedziec pare slow:
- TO DZIALA - bardzo fajne urzadzenie. chyba sobie kupie drugie. nie wiem jak opisac dzialanie ale sily dzialajace na reke sa dosc duze -(kilka kg na pewno ale nie mam jak zmierzyc). urzadzenie "probuje" wyrwac sie z dloni trzymajacego. po rozkreceniu wydaje odglos jak nagrywarka 52x lub DVD 16x (tylko glosniej) wiec kreci sie "dosc" szybko. a jeszcze jedno - trzeba nabrac wprawy w rozkrecaniu. troche to zajmuje. |
Ciekawy opis (chyba wzięty z kosmosu).
Bardziej mi to przypomina połączenie żyrokompasu z linką do odpalania malucha |
MAGICAL WRIST BALL - Allegro
Witam.
Mam pytanie czy używa ktoś tego? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42396131 Co o tym sądzicie? :help: P.S. Juz nie kupuje takich wynalazków ale może ten działa :D :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |