![]() |
Ostatnio nabyłem Tangerine Dream - Loreley 2008 .
http://www.youtube.com/watch?v=rWNJqhyoFtk http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=86431199 Zaskakująco dobry koncert tej elektronicznej kapeli, choć nie przypomina on słynnego Poland czy Livemiles. Zresztą z lat 80-tych tak naprawdę zachowało się tylko nagranie programu Telewizji Polskiej z koncertu w Warszawie z 1983 roku (skład orginalny : Froese, Franke,Schmoelling - czyli Trzech Magów analogowych klawiatur). Obecnie instrumenty są już cyfrowe , w składzie z dawnego TD jest tylko lider Edgar Froese, poza nim na miano "prawdziwego członka zespołu" zasługuje już tylko Linda Spa, grająca z grupą od lat 90-tych. Grają juz też inaczej, choć ciekawie - bardzo motorycznie i dynamicznie. Oczywiscie pojawiły się kawałki sprzed lat - Warsaw in the Sun, Hyperborea... |
Marillion - Recital Of The Script
Marillion - Brave Live `02 Marillion - Marbles On the Road Porcupine Tree - Arriving Somewhere Roger Waters - In The Flash Dawid Gilmur - Live At the Royal Albert Hall ...ostatnio dodane. |
Linkin.Park.Road.To.Revolution.Live.At.Milton.Keyn es
polecam |
a ja polecam Billy Idol - VH 1 Storytellers
niesamowita atmosfera małego klubu oraz iście mistrzowski performance :taktak: , jeden z najlepszych koncertów Live jakie widziałem ... tylko wygodny fotel, piwko i dobry telewizor potrzebne do pełni szczęścia :) próbka : White Wedding Rebel Yell pozdrawiam |
Cytat:
GARBAGE ***8211; ABSOLUTE GARBAGE <--- trzeba lubić ten zespół KING CRIMSON - DEJA VROOOM <--- chyba nie muszę przedstawiać |
Pink Floyd - P.U.L.S.E - DVD.
|
Cytat:
Saxon Greatest Hits Live 1990 -2002 Pink.Floyd.Welcome.To.The.Machine.Inside.Story |
Niech mi ktos poleci cos ciekawego :)
byle nie dance/hh/techno |
Juno Reactor - Live Audio Visual Experience - POLECAM je***347;li kto***347; jeszcze nie ma
|
polecam ..nie tylko dla fan***243;w
Schiller Day And Night Live 2007 |
szukam FAITH NO MORE - WHO CARES A LOT? DVD czyli dorobek teledysk***243;w w/w grupy wydany na dvd
|
Jeśli mowa o koncertach to ja gdzieś miałem koncert Ich Troje na dvd:dancing: :dancing:
|
Cytat:
faktycznie powala na kolana, show jak i madonna |
Witam. Poszukuje koncertów DVD z fonią DD 5.1 lub DTS. Proponuje wymiane /posiadam około 15 tytułów/ lub inne propozycje. Propozycje prosze na PRIVA
|
yep Madonna the best
|
Madonna The Confessions Tour.2007
REWELACJA ... nawet nie dla fanow warto ogladnoc dla samego SHOW.. :spoko: |
Koncert***243;w Genesis poszukuje :)
prosz***281; o info tutaj lub PM. |
Cytat:
:) |
Cytat:
We are very sorry! At the moment, there are at least 100,000 registered users at www.dimeadozen.org :: EzTorrent v0.5.3, the maximum allowed under DIME's current configuration. |
ja poki co troszke sie osmiesze ale:
Queen - Live At Wembley Deep Purple - Live in Australia: Total Abandon, 1999 a interesuja mnie AC/DC, Iron Maiden, Pink Floyd, Guns 'n Roses wiec jakby ktos mogl a pewnie moga tylko niechca to prosze o info ;) ja juz do paru z was sie odezwalem :] |
Czas odgrza***263; temat - znakomita jako***347;***263;, na dok***322;adk***281; legalnie i za darmo!
http://www.dimeadozen.org/torrents-d....php?id=117887 Cytat:
http://img228.imageshack.us/img228/4...0294ca7.th.jpghttp://img228.imageshack.us/img228/1...0295mh4.th.jpg http://img228.imageshack.us/img228/6...0298dk0.th.jpghttp://img228.imageshack.us/img228/6...0317wv1.th.jpg Wi***281;cej screen***243;w: http://z10.invisionfree.com/Maiden_f...pic=9804&st=15 Na dole+nast***281;pna strona. :D |
Na ebayu jest po oko***322;o 18 euro+przesy***322;ka, mog***281; zam***243;wic dla Ciebie je***347;li chcesz... :)
|
odkopie troche temat:)
zamowilem sobie dwa koncerty Queen - Live At Wembley Stadium 2xdvd http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/330484 chyba najwieksze show w historii koncertow jesli to koncert o ktorym mysle i drugi The Freddie Mercury Tribute Concert 2xdvd http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/299993 koncert odbyl sie w rocznice smierci Freddiego i na jego czesc. wystapilo wiele gwiazd Slash, Roger Daltrey, Tony Iommi, Zucchero, Robert Plant, Paul Young, Seal, Lisa Stansfield, David Bowie, Annie Lennox, Ian Hunter, George Michael, Elton John, Axl Rose i Liza Minnelli. a poszukuje Live Aid byly to dwa koncerty odbywajace sie naraz na wembley i filadelfi (jesli ktos ma to poprosze PM) http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/382979 Live Aid to filmowo-muzyczna dokumentacja jednego z najwi***281;kszych koncert***243;w w historii muzyki rozrywkowej. Dok***322;adnie 13 lipca 1985 roku na scenie zbudowanej na londy***324;skim stadionie Wembley oraz na JFK Stadium w Filadelfii ca***322;a plejada gwiazd rocka i pop-u zagra***322;a olbrzymi koncert po***347;wi***281;cony g***322;oduj***261;cej Etiopii. Na obu scenach wyst***261;pili w***243;wczas m.in. U2, Sting, David Bowie, Elton John, George Michael, The Who, Madonna, Queen, Paul McCartney, Phil Collins, Mick Jagger, Tina Turner, Eric Clapton, Duran Duran, Ozzy Osbourne, Dire Straits, Sade, Paul Young, The Boomtown Rats, The Cars, Bryan Ferry, Bryan Adams, The Beach Boys, Judas Priest, Simple Minds i The Pretenders. Obecne wydanie to premiera tego wydarzenia na czterech p***322;ytach DVD. Znajdziemy tutaj zar***243;wno filmow***261; rejestracj***281; koncert***243;w, jak r***243;wnie***380; takie pere***322;ki jak dokument Food, Trucks & Rock 'n' Roll oraz poruszaj***261;ce koncerty Live Aid z innych cz***281;***347;ci globu. Ca***322;o***347;***263; trwa ponad dziesi***281;***263; godzin, a wszystkie fragmenty koncert***243;w zosta***322;y zremasterowane i nagrane w wielokana***322;owym systemie surround, ze wszelkimi opcjami stereo audio. niestety tam gdzie zamowilem poprzednie dwa tego nie ma (za poprzednie zaplace 80zl juz z przesylka z UK :) ) |
Cytat:
|
Moze ktos cos ma AC/DC
interesuje mnie AC/DC - No Bull (Live Plaza De Toros De Las Ventas, Madrid) :) |
Cytat:
:) |
widzial ktos moze dvd
Bruce Dickinson - Anthology jak tak to prosze o pw |
Witam!
Szukam ,mo***380;e by***263; namiar na torrenta = Ministry - Sphinctour Ministry - Tapes of Wrath |
hej. Czy ma ktos na wymiane iron maiden'a rock in rio na dvd ??:):)
Zaczely sie wakacje wiec mam troszke wiecej czasu. Zapraszam Do wymian www.metbootlegs.republika.pl :):):) |
Cytat:
http://www.thetradersden.org/forums/...ad.php?t=22554 :D Oczywiście pełny set jest dostępny. :taktak: :zespol: |
www.metbootlegs.republika.pl
Tu macie Spis wszystkiego co posiadam :):):) |
Cytat:
|
ja mam troche bootlegow dvd metallicy i oficjalnych np led zeppelin JM jarre in china itd
|
joujoujou ja bym byl zainteresowany ta metallca jezeli to jest DVD i pelny koncert:) czy dalo by rade jakosc go dostac od ciebie ?
|
a ja dodam cos w zupe***322;nie innych klimatach
sensation black & white 2004 i 2005 |
Te***380; mam co***347; ciekawego.
METALLICA 2006-06-03 ROCK AM RING 2006 - Master of Puppets 20th Anniversary Oczywi***347;cie ***347;ci***261;gni***281;te, i to jak najbardziej legalnie! :tak!: Koncert zabija, oto setlista: Kod:
00. Intro |
Odkopuj***281; temat. Jestem zainteresowany koncertami na dvd... Od razu po kilka(na***347;cie p***322;yt). Moja strona w sigu, kontakt najlepiej na maila.
|
mam
Dire Straits, sting mam pisac na gg 2055725
|
Cytat:
ps. wysłałem PW ;) |
Cytat:
|
Panowie poszukuję jakiegokolwiek koncertu na DVD Tori Amos!!! Może ma ktos i chce sie pozbyć??
ps. i Michael Jackson - Live in Bucharest też bym obejrzał :) a poniżj lista tego co mam w swoich zbiorach: Depeche Mode - Devotional Depeche Mode - One Night In Paris Dire Straits - On The Night Dire Straits - The Very Best Of Sultans Of Swing Eric Clapton and Friends in Concert G3 - Live In Concert Guns 'n Roses - Use Your Illusion World Tour Tokyo 1992 Jimmy Page Robert Plant - No Quarter Untedded Kitaro - Best of Led Zeppelin Mike Oldfield - The Millennium Bell Live in Berlin Mike Oldfield - Tubular Bells III (Premiere Live Performance London) Moody Blues - The Lost Performance Live In Paris 70 Phil Collins - Live And Loose In Paris Pink Floyd - Pulse Pink Floyd - The Wall Queen - Live at Wembely Rammstein - The Video Collecion Sting - The brand new day LIVE at universal amphitheatre Supernatural Live Santana The Cure - Trylogy U2 - Go Home Vangelis - Mythodea |
Cytat:
mozesz mi napisac jakie dlugosci maja te koncerty : Celine Dion- Au Coeur Du Stade Sarah Connor - A Night To Remember Alizee - Alizee En Concert Gregorian - Gold Edition ?? pozdrawiam |
a ja szukam koncertu : ZUCCHERO - "ZU & CO"
Posiada ktoś? |
Cytat:
Polecam Rammstein Live aus Berlin || |
ja mam okolo 200 dvd koncertow.
piszcie na maila r.wos@poczta.fm lub gg.2662111 |
To są moje koncerty
Alizee - Alizee En Concert Anna Maria Jopek - Farat ATB - Addicent To Music Avril Lavinge - My World Budka Suflera - 25 lat Koncert Spodek 1999 Celine Dion - Au Coeur Du Stade Cher - Farewell tour Christina Aquilera - My Reflection DJ Bobo - Celebration DJ Bobo - Vision Elton John - One Night Only Enigma - MCMXC AD1 Europe - Rock The Night Eurythmics - Peacetour Evanescence - Anywhere But Home Garou - Live At Berly Genesis - Live At Wembley Stadium Gregorian - Gold Gregorian - Master Of Chant Chapter : Moments Of Peace In Ireland Gregorian - Master Of Chant Chapter III Jay-Z & Linkin Park - Collision Course Jean Michel Jarre - Aero Jean Michel Jarre - Live In Beijing Jean Michel Jarre - Oxygen Moscow Jean Michel Jarre - Solidarność Jenifer Lopez Kylie Minoque - Live In Sydney Mike Oldfield - Tubular Bells III Moe Kitaro - Thinking Of Sou NightWish - From Wishes To Eternity - Live No Doubt - Rock Steady Live Pet Shop Boys - Popart The Videos Phill Collins - Live And Loose In Paris Qlimax Roger Waters - The Wall Sarah Conor - A Night To Remember Scorpions - Acoustic 2DVD Shania Twain - Up Toto - Greatest Hits Love U2 - Slane Castle Szukam takich koncertów Ac/Dc - High Voltage 1974-1980 Accept - Metal blast from the past Iron Maiden - The legacy of the beast Iron Maiden - Vision of the best 2003 Metalica - Cliff em all Metalica - Live shit binge pure Rammstein - Rosenrot bonus dvd Rammstein Links 2 3 4 Scorpions - Moment of glory |
Ojjj fajny, ale brakuje mi "W moich kregach" rymowanego pod podkladz "Lose Yourself" Eminema - jedyne takie wykonanie padlo wlasnie na tym koncercie! Potem pamietam sciagalem z eMule ta pisoenke ktora miala jednego seed'a - sciagalo sie 3 MB ponad 4 miesiace ;-D...
|
Cytat:
ogladalem kilkanascie razy.. pozdro ;) |
Ja mam pozegnalny koncert Paktofoniki ze spodka - pociety strasznie (niecala godzina z o ile pamietam ponad szesciu), ale lepsze to niz nic...
|
Witam ja mam koncerty na dvd
Celine Dion - koncert w Paryżu Celine Dion - The Colour of My Love Carlos Santana - Supernatural evening Eurythmics - Greatest Hits (teledyski) Depeche Mode - One night in Paris Genesis - Invisible Touch (Wembley) Gregorian - Moment of pece in Irleand Guns 'n Roses - Use Your Illusion World Tour Tokyo 1992 J.M.Jarre - Areo J.M.Jarre - In China J.M.Jaree - In Moscow Metallica - S&M - 2 płyty Michael Jackson - Number Ones Mike Oldfield - Tubular Bells 2 Mike Oldefield - Millenium Bell - In Berlin Phil Collins - The First Farewell Tour - 2 płyty Pink Floyd - Live at Pompeii Queen - Live at Wembely Tina Turner - Simply The Best (teledyski) U2 - Go Home i seriali kilka mam Czarne chmury Czterej pancerni i pies Kompania Braci + dodatki Rodzina Soprano 5 sezonow Stawka większa niż życie Jesli ktos bylby zainteresowany zapraszam na maila excalibur1@vp.pl Pozdrawiam |
Cytat:
tutaj masz dokladne info (PS jeszcze w piatek kosztowalo 43,5 :) ) |
ktoś kiedys szukał
Jean Michel Jarre in China - Forbidden City DVD5, wersji 2 płytowej. Jest na tdt. |
Cytat:
|
a ja mam ATB.Seven.Years.2005.COMPLETE.PAL jakby ktos chcial:) zrobilem sobie backup z orginalu:) cd+dvd 43 zl kosztuje:)
|
Moze juz ktos ;) ogladal :piwo:
tez bym popatrzyl ACCEPT METAL BLAST FROM THE PAST |
Ma ktoś płytkę DVD Soulfly z teledyskami i urywkami koncertów?
Interesuje mnie również DVD Marilyn Manson. Pytam z czystej ciekawości ;) |
dzieki za info a tak swoja droga to widzialem juz te pliczki zdaje sie na sharemanija kiedys w hdtv !! ale to bylo prawie 10GB zalamka :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Trosze temat zaniedbany ;)
Ogladnolem dzis plytke ---APREFECT CIRCLE----- POZdrawiam |
a czy ktoś ma może chucka mangione :)
|
Ktoś chętny na wymiankę ?
Doszło mi kilka tytułów - www.met.of.pl |
Dokładam
Anna Maria Jopek - Farat Avril Lavigne ***8211; My World Cher - Farewell Tour Enigma - MCMXC AD 1 ATB - Addicent To Music No Doubt - Rock Steady live ToTo - and More - gratest hits Live Moe Kitaro - Thinking of sou |
a przecież Maciej pisał na pierwszej stronie że ma, musiałeś przeoczyć :) wiedział byś już wcześniej
|
Cytat:
|
APOCALIPTYCA LIVE X2
BLACK SABBATH DAVID GILMOUR DEAD CAN DANCE DEEP PURPLE DEPECHE MODE X2 DIRE STRAITS G3 JARRE - LIVE IN MOSCOW JARRE - LIVE IN BEIJING JARRE - AREO JOPEK składane MAANAM - składane MIKE OLDFIELD - TABULAR BELLS II MIKE OLDFIELD - TABULAR BELLS III MIKE OLDFIELD - THE MILLENNIUM BELL MYLENE FARMER 0 MYLENIUM TOUR NICK KAVE PETER GABRIEL PETER GABRIEL'S SECRET WORLD PINK FLOYD - LIVE AT POMPEII PINK FLOYD THE WALL RAMMSTEIN ROGER WATERS THE WALL - SPECIAL EDITION ROY ORBISON SCORPIONS - MOMENT OF GLORY SCORPIONS ACOUSTIC THE CURE - TRILOGY |
Update :
Jarre ***8211; Live In Beijing Jarre - Aero Type O Negative ***8211; After Dark G3 ***8211; Live In Concert Pantera ***8211; Reinventing Hell [teledyski] Slayer ***8211; War At The Warfield Metallica ***8211; S&M Life of Agony ***8211; River Runs Again Audioslave ***8211; Audioslave Black Sabbath - The Last Supper Judas Priest - Electric Eye Kreator - Live Kreation/Revisited Glory 2003 Rammstein - Live Aus Berlin poszukuje: The Cure Trilogy Sepultura Ministry - Sphinctour Ministry - Tapes of Wrath AC/DC Laibach |
Dokładam
Celine Dion- Au Coeur Du Stade Evanescence - Anywhere But Home - Live In Paris Garou - Live At Bercy (Francja) Elton John - One Night Only Sarah Connor - A Night To Remember DJ Bobo - Celebration Alizee - Alizee En Concert J.M. JARRE - Oxygene Moscov Shania.Twain - Up.Live.In.Chicago Gregorian - Gold Edition Europe |
@Air - wlasnie, co to za koncert z takim dzwiekiem.. :(
pozdro ;) |
UPDATE
Peter Gabriel "Play" Depeche Mode "Devotional" W Media widziałem Pink Floyd "Live in Pompey" ale tylko stereo. Cena atrakcyjna (29 zł) ale dźwięk do bani. |
Cytat:
G3 - Live In Concert [1996] Slayer - War At The Warfield :) |
polecam
Queen - Live At Wembley´86 |
@mikas - mam Dj Bobo Vision i Phil Collins Live in Paris chyba :)
pozdro ;) |
@Mikas PW
a ja poszukuje Cypress Hill - the ultimate DVD collection ;) |
Szukam koncertów
Jay-Z & Linkin Park - collision course Phil Collins DJ Bobo - Vision |
Chętnie się wymienię za jakieś rockowe koncerty... Jacyś chętni ?
www.met.of.pl Pytania na maila/komunikator raczej ... :) |
Gregorian - Masters of Chant Chapter III
Gregorian - Master of Chant U2 - slane Castle U2 - Rattle and Hum U2 - Live in Boston Jean Michel Jarre - Aero Pink Floyd - Pulse Roger Walters - The Wall Sting - ... All This Time Nightwish - From Wishes To Eternity - Live Mike Oldfield - Tubular Bells III |
Depeche Mode - 101 (2xDVD)
Depeche Mode - Devotional (2xDVD) Depeche Mode - One Night in Paris "The Exciter Tour 2001" (2xDVD) Dave Gahan - Live Monsters Nine Inch Nails - and all that could have been (2 DVD) Marilyn Manson - Guns God and Government world tour |
dokladam:
Life Of Agony - River Runs Red live 2003 Pantera - Reinventing Hell Type O Negative - After Dark[dokument] J.M.Jarre - niewiem gdzie [ale to ten znany] edit: J.M.Jarre - Live In Beijing |
Ostatnio nabyłem drogą zakupu Judas Priest "Angel Of Retribution",
Limited Edition z dodatkową plytką DVD-koncercik :spoko: :jem: :piwo: |
właśnie znalazłem w sklepie torrent super koncert TOOL'a na DVD. potrafią grać, a koncerty mają bardzo dobre.
|
A ja wcale nie tak dawno nabyłem Sarah Brightman - Harem. I tak, jak album o tym tytule jest jedną z najlepszych płyt jakiej kiedykolwiek słuchałem w życiu, tak również DVD stoi na bardzo wysokim poziomie. Polecam wszystkim lubiącym tego typu gatunek :)
|
Kupiłem sobie ostatnio Depeche Mode 101, ale dopiero dzisiaj zobaczyłem kocert w całości. Jak dla mnie, osoby która uwielbia twórczość DM, REWELACJA. Teraz tylko pozostaje One night in Paris :)
|
Chętnie powymieniam się koncertami dvd, posiadam sporą kolekcję. Liste przesyłam na maila.
Marek markuss15@wp.pl |
Judas Priest "Electric Eye"
live from Dallas. |
Cytat:
Ale nie tylko :), to fakt I jaka to reklama po prostu mój spis, nic więcej. Co miałem tutaj wklejać wszystko ??? mowie patrzcie co mam i czekam na propozycje :): www.met.of.pl |
Cytat:
Hmmm to jest chyba reklama:)Poza tym wg mnie drogo masz;) |
moje www: www.met.of.pl
Oblookajcie co i jak, a może i jakiś fan Metalliki się znajdzie :) Albo jakichś takich brzmień w tym klimacie |
Cytat:
A na tej plycie glownie utwory PINK FLOYD |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ci co znają temat widzą kim jest/był Roger Waters i co za muzę tworzy. Ja Czekam na nową płytę. |
Tez mam troche tego ... bardziej moj tatus :)
ale polecam Roger Waters - In The Flesh - live - swietny koncert |
ja tam mam tylko Linkin Park z Jay-z "collision course"
no i szukam cypressa hilla "still smoki'n" |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to byłby dobry pomysł:)tylko,że ja narazie nie mam nic na wymianę z koncertów:(
|
To ja mogę jeszcze dołożyć Enigmę i Roxette.. Ale jaki jest tak naprawdę cel tego topicu? Będziemy się wymieniać?
|
Dokładam:
KANSAS |
GUNS N' ROSES USE YOUR ILLUSION WORLD TOUR - 1992 IN TOKYO chyba nie było wymieniane a mam podobnie jak wiele innych wymienianych :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:09. |