![]() |
Pedofil
Ilość załączników: 2
Mało mnie szlag nie trafił jak wróciłem dziś ze szkoły i zobaczyłem z kim gada moja 6 letnia siostra na gg.
Koleś do niej zagadał i takie bzdury pisał, że mój Boże, potem napisałem mu treściwy ciąg wyzwisk i odrazu mnie zablokował na GG. Mam teraz do Was prośbę, jak ktoś ma inwigilator proszę sprawdźcie co to za IP albo coś w tym stylu bo takich ludzi nie znosze. Jego GG 5538380. Szkoda, że nie wiedziałem o tym, że siostra wpisała w katalogu GG swój rok urodzenia, dlatego ją zaczepił, bo ja bym daty nie wpisał. Nie róbcie tego u swojego rodzeństwa. Jak ktoś chce może mu też coś ciekawego napisac - a niech mu się odechce :bicz: Zabić to mało. |
jaki kolo!! niezłą rozmowa :) widać zę są ludzie i parapet :)
|
No kuzwa ale *****. Chyba zrobie maly manewr i wychacze mu kompa. Jesli cos znajde podejrzanego dam znac.
Ktos ogladal "Interwencje", to taki program reporterow na Polsacie. Przylapali pedofila z Grajewa. Mieszkal w bloku a nad nim moj kumpel. Mam nadzieje ze mu dupe zloja w tym wiezieniu. |
Cytat:
:boks: :boks: :boks: Może by się tak podszyć pod dzieciaka i delikatnie wybadać skąd jest ten s****iel *******ony w dupe. |
Ja wlasnie probuje to zrobic. Potem tylko jakis trojanik :) i bede miec kolesia jak na tacy.
|
Witam!
Moze wyslemy to na Policje? Ja moge np zalozyc konto na wp czy gdziekolwiek i wyslac im to mailem z dodatkowymi informacjami... oni przeciez scigaja pedofili i moga sie tym zainteresowac. Kolesia powinno sie osadzic w pierdlu to by go tam ostro przerobili... |
Cytat:
Z mojego GG bez pytania go zjechałem. |
Witam!
Moze ogolnie go zjedziemy wszyscy? sc0rpi0 moge na mojej stronce newsa zamiescic o tym pedofilu z uzyciem tych obrazkow? |
dodałem frajera niech się tylko pojawi
będzie ip i będzie donos. |
O ****a :blee: jakbym takiego spotkał na ulicy to ja *******e :blee: :\ :\
|
No już kilka osób znajomych tam go konkretnie przywitało. Obecnie jest niedostepny i nie wiem jak długo. Czekam tylko aż się pojawi.
Cytat:
|
A może dać znać tu http://www.hotline.org.pl/
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba było to po cichu rozegrać. |
Boże ile wy macie lat? 5? 7? Z takimi żeczami to sie wali na policje a nie na forum. Idz na komisariat a oni już zrobia reszte bo to jest czyste s****ysyństwo i karane z najwieksza surowością.
@Loczek nie bądz smieszny. Podam ci moje ip i wiez co mi mozesz? :-))) A jak mi cos jednak zrobisz to stawiam duuuze piwo. Namierzać jego ip to możesz. JAk gostek tak kombinuje długo w sieci i ma troche oleju w głowie to być może lączy się przez serwer proxy np na wyspach wniebowstąpienia i możesz mu naskoczyć. Swoją drogą to ch***wi bym jaja urwał!! |
Cwel chyba wylaczyl GG. Zrobilem sobie specjalnie nowe konto i jako dane wpisalem karolina lat 11. Ale sie nie odpisal. Pewnie zmienil numer. Takim ludziom to powinno sie spuszczac w*******!! :bicz:
|
Cytat:
Zresztą wiesz, poniosło mnie... |
Loczek - w dzialalnosci hakerskiej zycze powodzenia :)
Mozliwe, ze to jakies gnojki robia saobie jaja, ale sprawa powinna trafic na MO i to zanim zrobiliscie nagonke, bo teraz moze sie zawinac |
mam jeszcze 2 numerki frajera:
8064730 8066266 |
wg mnie robicie duzo szumu o nic... jak wygladala reszta rozmowy? moze gostek tez ma 6 lat?....... nie zebym go bronil bo jak pedofil to :bicz: ale...... skad wiecie?
|
To jest 80% rozmowy bez takich typu "cześć", potem wpadłem i wyłączyłem tego kolesia - screen 2 to koniec rozmowy.
A co do MO - to co oni moga zrobić?? Spisza coś na papierkach i pewnie nic sobie z tego nie zrobią. Mi chodzi tylko o to, żeby kolesia ponajeżdżać jak sie da, zdobyć ewentualnie IP żeby mu się odechciało. Bo walczyć z tym widze i tak nie wygram, chyba, że doszedłbym kto to. Post napisałem również jako ostrzeżenie by kontrolować czasem młodze rodzeństwo bawiące się na kompie. Teraz będę robił to częściej. |
Wiem ze sie czepiam, ale cos mi sie tu nie zgadza, jakim cudem 6-letnie dziecko potrafi obslugiwac i pisac na komputerze? Po drugie czy przypadkiem prawo nie zabrania dzieciom ponizej 13 roku samodzielnego korzystania z internetu (mam tu na mysli komunikatory, chaty, fora dyskusyjne itd, okreslone strony sieci web). Wiec sc0rpi0 nie mozesz zostawiac swojej siostry samej z komputerem a tym bardziej podlaczonej do internetu.
ps nie zebym bronil tego kolesia, ale wina jest rowniez po twojej stronie |
Witam!
Juz napisalem - kliknij na "Pozdrawiam..." |
zreszta...... jezeli to pedofil to schrzaniles sprawe niestety :| trzeba bylo za siostre siasc i z nim pisac, a najlepiej sie omowic i powiadomic policje... niestety dales sie poniesc emocjom i teraz....... szukaj wiatru w polu bo jak gosciu z modemu albo neo to ma dynamiczne ip i po ptokach....
edit: swoja droga... WLASNIE... ja w wieku 6 lat to sie uczylem pisac i czytac.... |
Wiem że wiele osób to dziwi bo moja siosta potrafi już dobrze pisać na kompie :) Nie była sama w domu tylko z siostrą 20 letnią i mamuską , tyle że akurat w tym momencie pichciły przy kuchni i nawet nie spodziewały się takiego obrotu sytuacji.
|
i tu się Predi mylisz - dynamiczne ip nic nie daje, bo wszystkie logi są zapisane.
|
Cytat:
|
Cytat:
Trudno....trochę zawaliłem, mam nadzieję że nie będę musiał już się tak nigdy denerwować. Idę spać :D |
Ja bym popisał za siostrę i się z kutargiem umówił. Dostałby taki wpier...ol, żeby trzy dni do domu celował. Ależ mnie podqrwiają takie mendy...
Na stos, do pieca, na gilotynę, łamanie kołem -> cokolwiek |
Witam!
Berion i co niby mialby jechac z Rzeszowa do Krakowa tylko po to, zeby sie okazalo, ze gosc nie przyszedl... ps. juz widze, jak dajesz mu wpier.ol ... ;) |
Ilość załączników: 1
O KUR.WA weszlem na czaterie z nickiem Karolina_13,5 i w ciagu 5 min mialem 8 zaproszen na prv i wszyscy pytali czy lubie sex :|
To jest problem na bardzo szeroka skale nic tylko takich :worek_tre |
Cytat:
ostatnimi czasy MO robi spora nagonke na pedofilie i zwraca bardzo uwage na net wiec moze o efekcie nie byl bys poinformowany, ale napewno ktos by sie tym zajal a co do tego, ze na chacie co chwile ktos zaczepia malolaty... to sprawa jest glosna, ciagle w TV pokazuja prowokacje i mysle, ze 50% ludzi zaczepiajacych dzieciaki robi to teraz dla jaj |
Ja to bym takich odrazu kastrowal!! I tematu by nie bylo bo wiekszosc by sie bala!!
|
Cytat:
Ewentualna perspaktywa kary (i jej formy) nie powoduje zmniejszenia ilosci przestepstw w stanach jest kara smierci, a mimo to setki morderstw pierwszego stopnia dziennie |
Cytat:
:'( |
jeżeli komunikował się przez gg, to są logi, z jakiego IP to było nadawane.
zgłoście to na policję. jest tam komórka, która zajmuje się przestępczością internetową. kto wie, co komu ten koleś zrobi... oczywiście, może to trochę potrwać, ale złapanie takiego kreta to dla gliniarzy prestiż i pochlebne opinie w prasie :) no i poza tym, jak go dopadną facet będzie miał przej...e w więzieniu :D |
Cytat:
Co do tematu... rzeczywiście trzeba było to rozegrać po cichu, bo teraz facet mógł się przestraszyć. Ale ciągle można zgłosić to na policję, to może naprawdę być niebezpieczna osoba i lepiej, żeby w takim wypadku nie pozostała bezkarna.. |
a jak pójdzie garować to będzie miał cwel tyle sexu, że przez okrężnicę gwiazdy zobaczy.
a jak mu się pofarci to go gity szybko na tygrysie wywieszą, podyga w powietrzu szkitami, dziurszlaki wyjdą mu z pacyny, wywinie orła i będzie tak ładnie wisiał na tle lipa póki go klawisze nie przyfilują. |
Cytat:
No to inaczej: Zaprosić tego śmiecia do Rzeszowa, niech się sam pofatyguje :] Cytat:
|
Cytat:
Garowałeś pod celą czy kupiłeś słownik? 8 ) 8 ) |
Heh, do mojej 11 siostry kiedys pisal 22 letni koles, ktory rzekomo "szukal przyjaciol", a moja siostra zamiast zablokowac takiego cwela, ktory sie nawet przedstawic nie chcial zadowolona z siebie prowadzila pogawedke. Jak wszedlem to sie przerazilem jak ona dawala mu sie nabierac. :\
|
Cytat:
|
Widze ze wiekszosc osob tu o tym zapomniala pedofilia to nie zboczenie tylko choroba!!! Pedofilów nie umieszcza sie w wiezieniu, jesli nie doszło do popelnienia postepstwa (np. zostali przylapani na goracym uczynku) tylko poddaje sie dlugotrwalemu leczeniu.
|
Cytat:
|
"albo Symetrie obejrzalem"
|
Cytat:
Do piachu z takimi !!! (( |
Cytat:
|
tak, podoba mi sie jak sie z takim jednym w 'Symetri' uporali.
ale z tego co kiedys czytalem to we wszystkich wiezieniach tacy maja przeje**ne. szkoda tylko ze dopiero tam... a wiec dopiero po zlapaniu. wtedy juz jest w wielu przypadkach za puzno. |
@shuma02 tak jest ale choć w tym pocieszenie.
edit: nie będę bluzgał błotem ;) |
ja tez nie znosze pedofili. A JE**AL BY ICH PIES! ;] pozdro Sc0rpi0
|
Cytat:
|
archeolog :P
a co powiecie o sytuacji, gdy koleś przeleaciał 13 latkę o wyglądzie 18 latki, nie wiedząc ile ona ma lat, a do pierdla poszedł z metką pedofila, bo mamusa odkryła "sekret kochanej córeczki"... albo koleś, który poszedł do więzienia, bo na imprezce przeleciał naćpaną 17 letnią kur...ę (która puszczała się na prawo i lewo) tylko dlatego, że gliniarze znaleźli ją na prochach w parku i laluni było wstyd? |
No wtedy to naprawdę przykro. A przypomniał mi się taki kawał, w Familiadzie koles opowiadał :D
Kocha się koleś z panienka, no wszystko pięknie ładnie, elegancko, ale w pewnym momencie mówi do niej: - No fajna jesteś, wszystko na swoim miejscu, tylko trochę masz pupe małą. A ona na to: - Tato, ja mam dopiero 6 lat Taki rodzinny dowcip :D |
To z filmiku Familiada By Wielki szu (podkladane glosy, min tak jak do klanu...)
|
hmmm, piszesz posta jako wojster6, podpisujesz sie jako Sc0rpi0, zeby za chwile pisac posta z konta Sc0rpi0...
podwojne konto? to sprawa dla admina |
Cytat:
zdectduj sie na jedno konto. |
Cytat:
trzymac co trzeba w spodniach i nie wyciagac.... ja np. za bardzo cenie siebie, swoja godnosc oraz innych |
Cytat:
Też nie miał bym co robić tylko sobie tworzyć konta :D I jeszcze sam ze sobą polemizować - dobry myk na nabijanie postów nie ma co. Bez jaj :blee: |
Cytat:
|
Hehe, ja kiesdys tak pisalem przez przypadek, bo brat lognal sie na forum i ja o tym zapomnialem i pisalem jako on, a dopiero po kilku minutach sie domyslilem co sie stalo ;p
|
Na takich KUT*****W to tylko STERYLIZACJA działa i wszystkim powinni to zafundować.
|
Cytat:
Ale mimotego @mr_spock wykazał się spostrzegawczością bo może nie każdy by skojarzył takie fakty :P |
Cytat:
Jesli jest tak jak piszesz, to sory... zle wnioski wyciagnalem :piwo: |
6 letnia siostra siedzi na GG, heh, coś nie tak troszke.
|
Teraz już 7 -letnia :D Uczy sie od brata :P
@Mr_spock nic nie szkodzi :D, wszak ilośc Twoich postów może świadczyc o tym, że jednak takie przypadki widziałeś, ja tu [na forum] jestem krótko także może dlatego nie spotkałem się dotychczas z takimi kombinatorami. Ciekawe po co komu nabijac sobie tak posty :P |
@sc0rpi0 nic to nieda bo takich *****i jest pelno na gg mozna go postraszyc i tym podobne ale zacznijmy od tego jak ty pozwalasz 6 letniej siostrze bawic sie na gg dla mnie to jest wielki lol ona wogole pisac potrafi :D.
A tak po za tym jest pelno zboczencow w siec ktorych z checia mozna by rostrzelac dla zasady :) ale zyjemy w czasach liberalizmu gdzie wszystko mozna i czasem szlak czlowieka trafia jak slyszy o takich rzeczach ten swiat juz na psy schodzi :( |
Cytat:
Zresztą temat już wałkowany, ktoś go teraz odkopał i tak sobie tu gadamy :piwo: |
Cytat:
pamietam rubina kolorowy szkoda ze pilota nie mial i ta galka do szukania kanalow :D oraz przelacznik 2 kanalow to bylo cos :piwo: |
Cytat:
|
moja siostra 8letnia tez na gygy zasuwa :) - od paru tygodni, heh... full ortow i bledow stylistycznych, ale jakos sobie daje rade...
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Był pierwszy czy drugi na liście ale telewizory nie przyjechały bo gdzieś po drodze sprzedali. Trzeba bylo czekać następny miesiąc na Heliosa ktory gra do dzisiejszego dnia. |
A co telewizory mają wspólnego z pedofilami? ???
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ostatnio na wykładzie z polityki regionalno - społecznej pewien doktor opowiedział nam o sprawie 11 letniej Szwedki, która wysłala ojca za kratki na 4 lata za to że rzekomo miał ja dotykać.
Okazało sie że kłamała. Szantażowała ojca, że jak nie kupi jej spodni to pójdzie na policje i powie im że ją stary dotykał. Koleś nie kupil spodni, a ona poszła i zlożyła fałszywe zeznania :) Po 3 latach przyznała się że kłamała ale... tata musiał kiblować jeszcze rok bo takie jest prawo w szwecji. I weź tu nie kup dziecku lizaka :) |
Cytat:
@Loczek - chyba nie widziales wiezienia w szwecji, sam bym tam chcetnie posiedzial. Kiedys polacy zsiadajacy z promu wybijali szybe w pierwszym lepszym sklepie i czekali na przyjazd policji, trafiali do pierdla na kilka miesiecy - a tam dach nad glowa, jedzonko i jeszcze masz prawo pracowac i odkladac kase. |
Cytat:
Moze i warunki sa ok, ale ... to jednak więzienie a ja niechciałbym tam trafic przez swoja coreczke :) ktorej nie kupiłem spodni :) |
Cytat:
|
jakie deby wojster6 to nie Scorpio haha jakie podejrzenia ;] POZDRO
|
Wspolczuje autorowi sam mam 2.5 letnia corke ktora jak na swoj wiek niezle wymiata, nie umie pisac ale myszka posluguje sie bezblednie, potrafi kliknac na wybrana ikone i uruchomic swoja gre a pozniej potrafi sie zajac przez jakis czas, ale nie o to tutaj chodzi.
Poczytalem sobie troche i takie wnioski mi sie nasunely: - ciezko upilnowac dziecko, do dzisiaj pamietam jak rodzice mi powtarzali zebym nie bral nic od obcych, niestety nie jestesmy w stanie upilnowac dziecka, byc przy nim w kazdej chwili i kontrolowac wszystko co robi, - druga sprawa to tak jak z ta pomylka ktora pojawila sie z pozdrowieniami czyt. posty powyzej, tak samo moglobyc z kolesiem, w gg latwo jest sie podszyc pod kogos, i odwalic za niego krecia robote, - pochopne oskarzenie moze miec potezne konsekwencje, jezeli ten gosciu o danym numerze gg udowdnilby teraz ze tego nie zrobil, moglby posadzic autora tego tematu o znieslawienie i zarzadac odszkodowania, - policja nic nie zrobi oprocz spisania protokolu, Wnioski: Wyjezdzam z tego kraju bezprawia. pozdrawiam wszystkich |
złapać pedofila i urwać mu ptaka, a najlepiej go powiesić za niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Powiesić i rozbujać. :>
|
Pedofile są wśród nas ;)
Sadyści również ;p |
Uwaga!
Głupi kawał (nie mój): Czym się różni pedofil od nauczyciela? Pedofil naprawdę kocha dzieci. :mruga: Edit: Co ja piszę? Chyba :piwo: za dużo. :| |
a swoja droga to co sie stalo z tym gosciem od ktorego to wszystko sie zaczelo ?? przestal wydzwaniac do Twojej corki na komorke ?? jak to sie zakonczylo, czy tez nie ?
|
Jeżeli chodzi o mnie to nie była moja córka tylko siostra. Po tym incydencie koleś oczywiście się już nie odzywa bo wie, że ktoś się o tym dowiedział. Napewno zmienił numer GG (a uważam, że kilka to ich miał). Teraz to tylko już nauczka dla mnie (i może innych) by kontrolować małe dzieci przy siedzeniu na internecie, tu była tylko chwila nieuwagi i już...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:57. |