![]() |
LiteOn nie oddaje p³yty
Podczas nagrywania p³yty CD-R (film) dosz³o do dziwnego zjawiska a mianowicie LiteOn SOHW-1633S nie koñczy³ pracy mimo ze Nero sygnalizowa³ na pasku 100% nagrania nie reagowa³ na anuluj nie reagowa³ na próbê wysuniecia tacki dopiero reset komputera zakoñczy³ prace nagrywarki ? Prosze o radê
|
Cytat:
:D |
to bandyta kradnie p³yty!
ja bym go drucikiem w dziurkê drucikiem i na si³ê niech oddaje :P |
To wcale nie jest takie smieszne.
Te¿ mia³em taki problem tylko raz, a po resecie napêd nie czyta³ ju¿ p³ytek cd... |
Ja mialem tak dwa razy...na soniaku dw-d22a i dwa razy ta sama sytuacja sie powtórzy³a ale tylko przy wypalaniu p³ytek Hawk z prêdko¶ci± 40x, bo jak zmniejszy³em to ju¿ pojecha³o normalnie
|
chyba ka¿dy kto ma palarkê d³u¿ej mia³ to.
panika nie wskazana, a jak padaka to bios wgraæ. padniêcie biosu mia³em 2 dni temu. przyczyna? brak, nie mam pojêcia, ¿adnego zwisu, winy elektrowni, nic po prostu nic a bios pad³. |
A co powiecie na to ze po wy³aczeniu funkcji Lead Out w Nero problem znik³
|
co powiemy? pytanie: czy sie cieszysz?
|
Cytat:
Czy ca³kowicie bez LeadOutu palisz? :> :D |
Cytat:
:> |
Cytat:
:jem: :jem: :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
@klops--------- jaka wersja nero? bo jak masz 6.3... to nic dziwnego.
|
Cytat:
|
|
@VIZZARD niepotrzebnie siê wysilasz. klops ma z³y system (w g³owie). lub dla jaj to robi.
|
Cytat:
|
@ed hunter ----- "koles nie pij" :-) hahaha..... a jak wytrze¼wiejesz to powiedz co¶ "sêsownego" hihihehehehehahahahahaha
@klops a jakie masz firmware? Moze powiniene¶ uaktualniæ? ja na starym firmware'u na 50 p³ytek HAWK uwali³em 8 w podobny sposób. |
Cytat:
|
Cytat:
fajnie :> trzeba zaczac od biosu i wiedziec jak go sprawdzic :tak!: |
2-3 dni i bêdzie wiadomo jaki to bios. :>
@klops Cytat:
sensownego to ja mogê co¶ napisaæ: nie pisz, ¿e masz dysleksjê. ;) a na temat picia, to przeczyta³em wszystkie twoje posty i dawno takiego be³kotu nie widzia³em. :P |
Cytat:
|
odpowied¼ pada³a ju¿ kilka razy.
trzeba zacz±æ od biosu. http://www.liteonit.com/ODD/English/...del=SHOW-1633S jak to nie pomo¿e radzê serwis - czêsto dostaje siê now± nagrywarkê i po sprawie. edit: w czasie wgrywania biosu w napêdzie nie mo¿e byæ p³yty. jak nie oddaje po dobroci to ju¿ pisa³em - drucik || |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |