![]() |
Wiem,wiem przecież pisze ,że "spuźnione ,ale sczere życzenia " ;)
|
Cytat:
Ej, ale DOOMSday się już skończył... :) |
Ilość załączników: 1
Spuźnione,ale sczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji "dnia kobiet" .
|
Cytat:
No nie wiem, nie wiem :idea: Wczoraj w jakichś wiadomościach podawali Że chyba w jakimś powiecie Kobiety obsadziły wszystkie kierownicze stanowiska Ostało się tylko dwóch: komendant Policji i proboszcz :O ^_^ BTW Czy Adminem byłaby wtedy Bartezka? :> :niepow: |
Cytat:
|
heh, spoznione ale szczere :)
wczoraj tylko Zonie, Mamie i Tesciowej zyczenia zlozylem :D coz, w kazdym razie ciekawe czy jakas kobieta to wogule przeczyta :D bo jakos malo zfeminizowane jest to forum ;) ale nie wazne! wazne: WSZYSTKIEGO DOBREGO :D |
I tym optymistycznym akcentem mr_spock zakończył aktualność tego tematu :taktak:
Życzeniodawcom gratulujemy udziału :jupi: A życzeniobiorcom gwarantujemy :czytaj: Że pamięć o nich na pewno nie wygaśnie :ognicho: Przynajmniej do kolejnego 8 marca Potem się pomyśli :idea: Jak to podsycać dalej :mruga: :kwiatek: |
Postanowilem uczcic to swieto i poszedlem dzis na manifestacje feministyczna.
Bylo bardzo fajnie, zrobilem troche fotek... i wszystko bylo by ok, gdyby nie wszech polaczki zucajace jajcami i sniegiem... na szczescie policja przebiegla po kilku z nich i juz nie mieli takich wesolych min "NIECH SIE SWIECI 8 MARCA" |
Cytat:
Ode mnie również najlepsze życzenia :) |
Witam!
No... uffff zdazylem jeszcze jest 8 :) Najlepszego pieknym paniom... no dobra tym brzydkim tez :P ale chyba zadna sie za brzydka nie uwaza :) Same piekne w tym kraju :) ps. nie ma brzydkich kobiet... czasami tylko wodki brak... |
Rowniez i ode mnie dla wszystkich pan i nie tylko tych odwiedzajacych nasze forum ;p
|
Ja rowniez sie dolacze do zyczen. No i je zloze - wszytskiego najlepszego :)
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=11365 |
Cytat:
:mruga: |
a ja skladam zyczenia wszystkiego co najlepsze Wszystkim Paniom ale nie z okazji 8 marca, a tak bez okazji, ot po prostu
http://www.kwiaty.pl/if2/img/pic/1/0...1049287571.jpg p.s. jezeli Ktorakolwiek Kobieta na tym forum to przeczyta to niech sie wpisze prosze, zeby ten topic nie wygladal jak nabijanie postow ;) |
Jeszcze sie zalapalem ;-D. Najlepszego dla plci pieknej na naszym forum. BTW : ciekawi mnie co sie dzieje z niebieska ;-D
|
Wszystkiego najlepszego :roza:
|
Ja takze skladam zyczenia wszystkim paniom :roza:
|
Ja również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim kobitką:)
|
Kodziu byl najlepszy-podoba mi sie to co napisal-tak od serca
|
Wszystkiego Dobrego dla Naszych kochanych Kobiet :roza:
|
Wszystkiego najlepsiejejszego dla kobiecej części forum
:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :sluze: |
Wszystkiego naj dla Kobiet z forum :roza:
|
:roza::roza::roza:Wszystkiego najlepszego dla Madzi, Niebieskiej i Koteczka oraz innych kobiet z forum :) :roza::roza::roza:
|
:roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
Oby im się płytki dobrze paliły A problemy nagrywania obce były :mruga: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: |
Wszystkiego NAJ* dla ludzi bez jaj ;)
PS Sorki ale nie mogłem sie powstrzymac, mam nadzieje że nie uraziłem zadnej forumowiczki, chociaz i tak pewnie nawet zadna tego nie przeczyta :D |
wszystkiego dobrego :roza:
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet :)
|
Cytat:
A mamy chyba aż ze dwie... ;) Ale Wszystkiego Dobrego im życzę... ;) |
glupie swieto ale wszystkiego najlepszego wszystkim paniom :)
|
Najlepszego :}
|
:kwiatek: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... :kwiatek: :roza: Nie tylko dzisiaj. :serdusz: |
:roza: :roza: Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) :roza: :roza:
|
Ode mnie również dla wszystkich pań wszystkiego co najlepsze...
|
Ja sie dołaczam, Dokladajac cos od siebie zycze naszym pieknym Paniom by wszystko co zaplanuja im sie udawalo, aby mogly zyc z dnia na dzien i niczym sie nie martwic, aby nigdy nie cierpiały, szczególnie z naszego powodu...
Jeszcze raz wszystkiego naj... naszym Pięknym Damom |
Chociaz ich mało wszystkiego naj, naj ;)
|
Dzisiaj Dzień Kobiet
Wszystkim naszym forumowiczkom życzę wszystkie najlepsze z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet! 8 )
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12. |