![]() |
Nadchodzą 'polskie' komórki
Czytajcie:
http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=76723 Jestem ciekawy jak to sie dalej potoczy :) |
fajneee.. ciekawie wyglada i cena przystepna, tylko moze jakosc nie bardzo, ale to wyjdzie w ranu..
|
Ja nie wroze temu dobrego rozwoju. Ze wzgledu na firma ktora sie za to wziela. Manta kojarzy mi sie z tania, a wcale nie solidna firma. No ale poczekamy, zobaczymy...
|
fajna... tylko słaba bateria...
|
Manta? to napewno bedzie gowno :taktak: ale moge sie mylic (i to bardzo)
|
niekoniecznie.Tak samo powiedzialem jak kupil moj tatus DVD Manty (emperor2) a to czyta wszystkie plyty jakie sie wsadzi. Nie bylo narazie DivX`a ktorego nie przeczyta. Swietne jest
Co do telefonu to moze cos sie ruszy w swiecie GSM a nie ciagle NOKIA, SIEMENS, NOKIA, SIEMENS i SONY ERICSSON :D Wyglada telefonik ciekawie...podhcodzi troche pod samsunga...ale zobacyzmy.Dzieki epol za info, jak bedizesz wiedzial cos wiecej dopisz w tym temacie |
Dzisiaj w radiu słyszałem, że w Izraelu wydano pierwszy certyfikat koszerności telefonu komórkowego. Nie ma opcji wysyłania SMS, EMS, dostępu do netu i wbudowanego aparatu, żeby nie mieszać w głowach młodym żydom.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
miło :)
jeśli jakościowo będą to dobre telefony na pewno sobie taki kupie głównie ze względu na to, że to nasz produkt - polski :) |
Cytat:
|
Telefon już dostępny w sklepie manty za... 399 zł - myślałem, że będzie trochę tańszy ale jeśli będzie na nim napis 'made in Poland' to może się skusze :)
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2764 |
Cytat:
Dziwi mnie tylko to na stronie: Cytat:
Aha, i wg mnie, aby Manta jako producent telefonow zyskala popularnosc powinna podpisac umowe z operatorami i jakos swoj produkt rozleklamowac. Dobrym posunieciem bylaby tez sprzedaz tych fonow w zestawach pre-piad u danego operatora. |
Cytat:
|
osobiscie wolal bym dolozyc 100-150 zl i kupic cos sprawdzonego... firma nie budzi zaufania a jej produkty sa dosc kiepsko wykonane.
Mysle, ze napewo maja jakas drupe docelowa - 400zl, telefon w miare nowoczesny, bez locka... ktos sie skusi. a jak zaczna dodawac do atrakcyjnych promocji za 1zl to juz zupelnie |
Cytat:
|
Cytat:
Do firmy Manta nie jestem jakoś przekonany, ale chętnie obejrzę ten telefon i jeśli trochę by z ceną zeszli, to kto wie, czy bym sie nie skusił w niedalekiej przyszłości na zakup. W każdym bądź razie telefonikowi życzę jak najlepiej, bo na zdjęciu wygląda ładnie. Oby był solidnie wykonany, nie sprawiał problemów w użytkowaniu i znalazł sporo nabywców. |
Wygląda zupełnie jak jakiś SAMSUNG tylko moedlu nie pamiętam....
|
Cytat:
albo 90% podzespołów twojego kompa? |
Cytat:
|
telefon z manty...hmmm niekupiłbym przynajmniej jeszcze przez najbliższe lata pewnie bedzie niewypał [a moze sie myle i ludzie beda tabunami do sklepow sie pchac]z polskich rzeczy to dobra jest wódka no i sprawdzona przynajmnniej juz od paru pokolen.
pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
CZyli wszystko co polskie jest maran kopia czegos innego zza granicy:/
|
Ta Manta jest podobna do Samsunga SGH-T100, może to jakiś klon tego telefonu z okrojonymi funkcjami? Wg mnie cena jest zbyt wysoka jak na telefon producenta, którego jakości użytkownicy nie moga być pewni. Chociaż odtwarzacze DVD mają ok. Uważam, że jeżeli obniżą cenę tego telefonu do 299zł to mogliby liczyć na sukces, bo za 399zł to mogę kupić sobie też nowy, z gwarancją, bez simlocka telefon sprawdzonego producenta.
|
"Pierwsza komórka firmy Manta trafiła już do sprzedaży. MOB 60 to najnowszy produkt z nowej serii MANTA MOB."
http://www.telix.pl/article.php?sid=9374 |
Cytat:
Teraz czekamy juz tylko na testy jakosci. |
A mi sie coś zdaje, że to Samsung z okrojonymi funkcjami :|
Ma nawet siedmiokolorową diodę jak Samsung :> Przypadek? :> Może odkupili części od Samsunga i sprzedawają tylko pod marką Manta? :D |
Cytat:
jest full takich firm, ktore daja swoja nazwe/renome nie swoim produktom, chociaz w przypadku manty renoma to niezbyt trafne slowo :) |
W czasopismie Twoja Komorka z lipca tego roku mozna przeczytac recenzje tego telefonu. Recenzja ma objetosc dwoch stron A4.
|
http://www.pcworld.pl/news/78433.html
nawet jak za 400 zl to wolalbym kupic cos uzywanego |
to tak jak plextor-740...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |