![]() |
Chyba nie zdążyłem się dołączyć :smutny:
|
Ilość załączników: 1
a pamietacie PEDROS'a
chyba mnie nie zabije... to autentyk :) |
wszystkiego dobrego !
|
Ja też się do życzeń dołanczam :)
|
;)
|
Panowie !!! i Panie oczywiście ;)
Dziękując za życzenia chciałbym i ja też złożyć wszystkim wszystkiego najlepszego z tej okazji oraz (jak ktoś już tu pisał) mokrego ubrania w dniu wielkiego lania. Nie wiem czy zauważyliście, przed świętami chodziłem po sklepach, no i zauważyłem że coraz mniej (nawet bardzo mało) jest baranków wielkanocnych, natomiast pełno zajączków które niby co mają symbolizować?? Baranek - symbol chyba dla wszystkich zrozumiały, ale zając ?? - co to ma być?? to coś jest nie tak chyba, i nie wiem czy nie jest to działanie celowe, ktoś specjalnie podejmuje takie działanie, hmm... zastanawiające (przynajmniej dla mnie) |
Z okazji Swiat Wielkanocnych skladam najserdeczniejsze zyczenia: duzo zdrowia, radosci, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnostwo wiosennego slonca oraz samych sukcesow.
|
:d
|
Wielkie serdeczne dzięki!!!
Oby płyty broń Boże jajowate się tylko nie stały ^_^ http://heksa.mine.nu/barany/b1kolor.swf |
Wielkie dzięki i nawzajem
|
nimal.. zdolna masz zone... bo jakos mi sie wydaje ze Ona(znaczy zonka) ma wiecej talentu niz Ty.... ;) tak to juz z kobietami bywa
a jesli sie pomylilem-przepraszam |
Na te Wielkanoc zyczyc Wam wypada ciepla domowego, milosci bliźniego, placka wybornego, spokoju swietego.
Dla wszystkich najlepsze życzenia Wielkanocne :piwo: |
Cytat:
Very nice... :piwo: :piwo: |
Ja również dołącze się do życzeń. Wszystkiego dobrego dziewczyny i chłopaki z okazji świąt.
|
Sprzedaj na Allegro... :>
|
wesolych
a to dzielo moje i Zony :D z Zyczeniami 4all oczywiscie zrobione markerami do plyt :D |
Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego, jaja bogatego i .... w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! |
Dziekuje za zyczenia :piwo:
zycze wszystkim wielkanocnej nadziei, by bylo na lepiej, uczciwiej i madrzej. |
Dzięki ...
Ja również Wam życze Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, Smacznego jajka i mokrego dyngusa ...:) |
|
Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego. Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości, życzy DJ HACKER :)
|
wszystkiego najlepszego zycze forumowicza z okazi swiat i twardego jajka :D :fala: :uklon:
|
Cieplych Rodzinnych Pogodnych Szczesliwych z duza doza Usmiechu tego WAM zycze !!!!
|
Zdrowia, pomyslnosci z jajek i zajaczkow :) Duzo kielbasy, bigosu welkanocnego oraz wspanialej swiatecznej atmosfery zyczy Ormianin :piwo: :)
|
dzięki za życzenia.
Również składam wielkanocne życzonka, żegnając się z Wami na kilka dni. Zaraz wyjeżdżam ;) :piwo: |
Niechaj śmieją się baranki uśmiechają się pisanki, mokry dyngus skrapia skronie, dużo szczęścia sypie w dłonie.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich czytelników forum Cdrinfo |
Takze sie dolaczam wszystkiego najlepszego smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszsystkich
|
dzeki. za zyczenia !
rowniez zycze milych wsiat i goracego wypalania !!!! ps. w sumie to ja juz swietuje od dzisiaj |
:) dolaczam sie do zyczen :) i jeszcze mokrego dyngusa :spoko:
|
Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kielbasy swieconej, duzo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! ;)
|
a tak wlasciwie
... po swietach :D:D:D
|
Skladalem juz na smietniku, ale...
Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa Everybody !!! |
Witam !
Przyłączam się do życzeń ! Życzę wszystkim użytkownikom Forum, całej jego obsłudze oraz wszystkim gościom: Zdrowych, radosnych, oraz pełnych pokoju i radości Świąt Wielkanocnych ! ro29 |
JA również zycze wam :
Wszystkiego najlepszego na te Święta, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa ;) |
Cytat:
....i urodziny w "Lany Poniedziałek" |
Hehe, nie wiem kto to wymyslil, ale ja dostalem dzisiaj takie cos i tego wam zycze ;) :
Kolorowych jajeczek, seksownych owieczek, zboczonych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim mokrego ubrania, w dniu wielkiego lania ;p |
:piwo: WESOŁYCH ŚWIĄT :piwo:
DUŻO ZDRÓWKA , PYSZNEGO JEDZONKA , MIŁYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ ORAZ POPRAWNIE WYPALONYCH PŁYT CD ;) :jupi:ALE NAJWAZNIEJSZE ZE WIEKSZOSC MA WOLNE :jupi: I to na poczatku to nie pifko tylko soczek ;) |
........./)/)......./)/).........WeSoŁeGo ZaJąCa
......=(';')=...=(';')=...... Co ŚmIeJe SiĘ bEz KoŃcA ......,,("),("),..,("),("),,......sZcZeRbAtEgO bArAnA ........................................cO bEcZy Od RaNa ...........................................PrZyPlE śNiAłEj SzYnKi ..............................................I pIwA pÓł sKrZyNkI .................................................. ....rAdOśCi BeZ lIkU .................................................. ........I pIsAnEk W kOsZyKu . Zdrowych pogodnych Świąt dla wszystkich. :) |
Ja oczywiście też dołączam się do życzeń
Niech zajaczek szczodry bedzie I z jajeczkiem do was przybedzie Niech swieconka smaczna bedzie A w Dyngusa woda wszedzie. ;););) |
tia :)
dziekujem i dolaczam sie do zyczen :) mokrego jajka i smacznego eeeeee..... no wiecie :D |
THX, Wesołych....:)
http://kartki.onet.pl/_i/d/wesolekurczaki.swf |
Uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku,
przyjaciół wielu i EURO w portfelu, Dyngusa mokrego życzę WSZYSTKIM FORUMOWICZOM |
Cytat:
Ehh... nie będzie oryginalnie: "Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych" for all |
Wesołego jajka :)
Wszystkiego dobrego no i smacznego jedzonka na święta :spoko: |
Dziękuję również.
Wszytkim także życzę Wesołych Świąt a przede wszyskim zdrowych - nie takich jak ja co sobie w wtorek obojczyk połamałem i 6 tygodni sklejony będe :( Ale lewusem moge śmigać po klawiaturze :P Happy Easter!!!! |
Dzięki :)
Również dołączam się do życzeń... Wszystkiego najlepszego na te Święta, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa :) |
Dziekuje i dolaczam sie do zyczen.
|
|
Święta Święta i...
jako że coraz bliżej już ten czas, kiedy można zasiąść do jojka :D święconego tudzież innych tłustości typu kiełbasa chciałem życzyć wszystkim Forumowiczom zdrowych, wesołych, mokrych ale przede wszystkim spokojnych Świąt, obyście znaleźli w te parę dni chwilę czasu, który pozwoli uciec przynajmniej na moment od codzienności i zgiełku wielkiego świata http://i152.exs.cx/img152/617/easterchicklarge0ur.gif (czego i sobie serdecznie życzę) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |