![]() |
Szukamy graczy do gry w klanie wolfET
Witam.
Razem z kumplem hinks'em, którego może znacie z forum, zakładamy klan wolfET. Jest nas narazie trzech. Ja jestem medykiem, a hinks inżynierem, gra także jego sąsiad. I teraz szukamy jeszcze 3-4 osób :taktak: Min. wymagania to: średnio-zawaansowany gracz. Potrzebujemy jeszcze: medyka, field ops'a, a reszta może być kim chce, chociaż to się jeszcze uzgodni :> Normalnie klan rusza od 1 maja 2005r. Pytania dlaczego nie wczesniej? Otóż w kwietniu mamy testy kompetencji, więc za dużo czasu teraz nie mamy :nie: Kto byłby chętny niech pisze na: bartek.sz[at]gmail.com lub hinks[at]vp.pl Osoby, które chcą być w klanie zostaną przez nas sprawdzone w czasie gry na 5 mapach x 2, czyli podczas 10 gier :taktak: Pozdrawiam |
A może mógłby ktoś załatwić nam serwerek pod ET???
Byśmy byli bardzo wdzięczni :D Pozdro :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
Naj ważniejsze pytanie kiedy byłby treningi clanu?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli tak to wpiszę cię już na listę :D @Hinks kim są te 2 tajemnicze osoby? :D :> Chyba nie mówisz o Oleju i Rafale? :> |
Cytat:
Pytałem się ich czy chcą i się zgodzili :D :piwo: |
Ja zawsze pogrywam pancerem i z tego co wiem to całkiem nieźle mi idze. Lecz na gierki klanowe nie mam czasu. Ale kiedys bym z Wami pograł tak dla rozrywki napiszcie tylko gdzie i kiedy..
pozdrawiam |
@misz_masz przecież nie musisz być na każdej grze :nie: :D
|
To chociaż pomóżcie nam wybrać jakąś fajną nazwe dla naszego klanu :D
Liczymy na jakieś fajne pomysły ;) Pozdro i czekamy... :piwo: |
Ludzie pomóżcie wybrać nazwę klanu :taktak:
:help: P.S. Na zachętę dla 3 najlepszych reputki odemnie :D :> |
Ja byłem kiedys w klanie ET GB sie zwał tylko sie rozpadł bo przestali ludzie na trening chodzic a zabardzo na treningi na necie nie mam czasu bo mam od cholery zajęć poza szkolnych i jeszcze treningi 3 razy w tygodniu...:/
|
@Tribunal a kiedy masz wolny czas?
|
nazwy klanu, ktore polecam:
fear factory, mindhunters, estrellas, GROM, Allied-Clan, Centurions, Veni Vidi Vici [v3 w skrocie], Evil Fighters, Night Soldiers itd. itd. :) pozdro ;) |
Wolny czas czekaj.... W poniedziałek baardzo po południu.... w środe 0d 16 fo wieczora... i soota i niedziela:/
|
Cytat:
szkoda, bo to też moja ulubina pukawka :) |
Cytat:
|
wiem, ale teraz naprawdę ładuje się strasznie powoli.
wydaje mi się, że jakieś 2x dłużej niż kiedyś. może to ustawienie admina, bo zwykle gram na serwerach DoD. |
@Tribunal no to fajnie :D
Mniej więcej w te dni będą treningi i to zawsze późnym popłudniem :taktak: |
To jakby cos to napisz na GG albo maila w każdym razie jestem chętny:D
|
@tribunal jak coś będę wiedział dokładnie to pogadamy na gadu :taktak:
|
Dawno nie gralem, kiedys za czasow RTCW w [BSM] wystepowalem w ET nie bardzo mialem czas. Jesli popoludniami grywacie to moglbym wpasc, popatrzec, a jesli znajde czas zeby wpierw pocwiczyc to, pograc z wami??
|
Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej załawtić jakiś pusty serwer :taktak: Ostatnio gdzie wejde to mam straszne lagi :( Chyba przekroczyłem już limit neo :D EDIT: "Ilość pobranych danych do dn. 29.03.2005: 5,56 GB" hehe miałem rację :P |
Tutaj jest nasza stronka:
http://strefapanel.com/hosting/bartek/nfclan/ Gramy dzisiaj o 18.30 lub 19.30 na jakimś serwerku, którego IP będę miał w opisie na gadu :D |
Cytat:
|
Chłopaki ja nie MOGĘ grać :(
Hinks jednak chyba potrzebny będzie format po wczorajszym :| Niech teraz Olej mi kompa naprawia :klnie: Sorry ale mam problem sprzętowy po wczorajszej imprezce u mnie :( |
Witam.
NFC rekrutuje :D Wszyscy chętni proszeni są o kontakt do mnie na gg, bo ja jestem za to odpowiedizalny :taktak: Oferujemy: - strona www (w trakcie przygotowywania) - serwer (jest w trakcie konfigurowania) - miłą atmosferę Wymagamy: - wolny czas wieczorem - XP na mapie min. 200 (to jest teoria, bo czasami kończymy mapę w 5 minut :D) Potrzebujemy: - medyka - field opsa - covert opsa |
Witam
Ostatnio grywam w cunter-strike ale mysle ze w piatek moglbym sie pobawic w wolfaET:) kiedys gralem ale nie bardzo bylo z kim;( a tak to sa znajomi z forum:) ihihi wracam ze szkoly cos tak ok 15 wiec o 16-17 moge z Wami pobrac. Co do klanu - to sie zobaczy zalezy ile by bylo czasu no i oczywiscie jak czesto byly by mecze:) aaaa no i czy bede dobry oczywiscie:) ihihi Pozdro czekam na odpowiedz |
@adbok jak tylko postwię serwer to cię przetestujemy :>
Serwer będzie gotów w tym tygodniu lub w nastepnym :taktak: |
ok To czekam:)
|
Cytat:
Po za tematem :) |
Cytat:
Hmm...a może coś pozmieniali i ja nie wiem :P ??? |
Cytat:
|
siedem, siedem.. bylo cos takiego, ze powiekszali z 5 do 7 :)
pozdro ;) |
7 Gb. kiedys naewt na foruk sie tutaj pytalem :D
ale wrocie juz do Klanu wolf ET :) |
@all trzymajcie się tematu :taktak:
|
No dobra chłopaki rozocząłem pracę na d nowa stronką na temat ET. niewiele na rzie tam jest materiałów ale zobaczcie czy się Wam podoba. Shoutbox jest na razie nieskonfigurowany więc i kolory są niepasujące do reszty ale zrobię to na dniach :) .
www.et.oz.pl |
:) no pewnie sie sie podoba:)
|
Cytat:
I jak ja zobaczylem to zastanawiam sie czy nie zaczac grac w ta gre :> Tylko najpierw ja musze sobie skombinowac :D |
Cytat:
@misz_masz Stronka :spoko: |
A więc sprawa wygląda tak, że nasz klan połączył siły ze szwedzkim klanem "MA" :D :)
Więc w sumie ogłoszenie jest nie aktualnie :taktak: @misz_masz stronka jest :spoko: |
no szkoda ale i tak gram:)ihih
|
Cytat:
Teraz mamy mieć w nicku |MA|?? PS.Ciekawe jak sie tam dogadamy... ??? Angielski trzeba podszkolić ;) |
@Hinks
Możemy zmienić nicki, bo rozmwaiałem z Martini :taktak: @adbok jak chcesz tez możesz być w klanie, bo to jak jestem odpowiedzialny za kontakt z MA i za rekrutację w NFC :taktak: Bo to są połączone dwa klany NFC (nasz) i MA (szwedów) i każdy odpowiada za swoich graczy, ale działamy pod wspólną nazwą :> |
Mam pytanie. sciagnalem sobie et i..
gdy wybieram serwer pisze ping 60-104 (zalozmy) a w czasie gry rosnie nawet do 400!! co to moze byc?? mam Neo 128 (wiem ze slaby ale w JK3 >>jedi academy<< nie mialem nigdy takich wysokich!!). moze to dlatego ze za duzo osob gralo?? ok 14? |
A masz dzielone to neo?
Może antyvir ściąga uaktualnienia? |
Cytat:
moze za duzo osob?? ale one mialy dosyc niski ping |
Cytat:
Czasami też jak gram to nagle cały serwer ma ping 400 :D Zainstaluj wolfET od nowa i daj znać, jutro powiem ci coś więcej :taktak: |
Cytat:
|
Ja dzisiaj mialem cyrki z pingiem na NEO w godzinach okolo 14.00, czyli jak nie ma jeszcze wielkiego ruchu prawie wszedzie (servery ET, battle.net, server BF znajomego) - nie wiem czym to moglo byc spowodowane, ale jezeli jutro sie to powtorzy to bede sie niepokoil.
|
I jak z pingiem??
|
Wgraj nowsze stery od sieciówki :taktak:
I co dzisiaj też taki ping? |
Cytat:
|
Cytat:
Tez tak "czasami" mam jeżeli cię to pocieszy :D Jeżeli zdarza się to raz na x czasu to się nie martw :nie: Polecam serwer 82.94.249.94:27960 - mój nick |MA| Bartek :> |
Cytat:
Gram jako cover ops w ostatecznosci jako enginnier. Ale zobacze Waszego serwerka :) |
A ja wczoraj spowrotem zainstalowałem ET po 5 miesiącach i muszę od nowa potrenować :podbite:
Dodatkowo zmieniłem myszkę na Logitech MX-518 i jeszcze się do niej nie przyzwyczaiłem, ale to kwestia 2-3 dni |
Ja jestem chętny do klanu .. dam najlepsze jakie wymyslilem nazwy :]
InFernal Corps (diableska korporacja) Destiny to Kill (przeznaczenie do zabijania) |
oni osób do klanu poszukiwali 4 miechy temu lol
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szukacie Gracza?????
Ja Jestem Chetny Do Was Dołączyć Ale Wy O Tym Zadecydujcie.
Przyjmijcie Mnie A Nie Pożałujecie :d :d :d :d ;) ;) ;) ;) |
Archeolog :P
Jak chcesz to moge cie sprawdzic :] Wiecej sie dowiesz pod nr gg 6842220. |
A ja już w ET nie gram od x czasu :P
|
Cytat:
Teraz to dziewczyny Ci w głowie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |