![]() |
forumowicze pomozcie
Poszukuje mp3 ze spiewem boskiej Edyty na mistrzostwach. Takie rzeczy zdarzaja sie nie czesto. Zawsze, gdy bede mial dola to sobie tego poslucham i odrazu bedzie lepiej :D Pomozcie
|
A myślałem że jestem samotny ...
|
ale przeciez to nie byl spiew tylko zawodzenie!chyba ze chcesz sie katowac psychicznie.(zeby tak sp...... hymn narodowy???)
|
to byl hymn? ja myslalem ze jakas koleda :D . Ale i tak to chce
|
Na miejscu Edyty ludzilbym sie nadzieja ze jednak nikt tego nie ma ;D
|
Ja też tego nie widziałem , a chętnie bym zobaczył.
Szukałem po necie ale nie ma nigdzie |
ja to widzialem, ale teraz bym posluchal, niestety w TV to jej za duzo nie pokazali a szkoda. Moze jak wroci do kraju to ja poprosimy, aby dla nas jeszcze raz tak zaspiewala
|
chcialbym wierzyc ze juz jej nikt nigdy nie poprosi zeby 'jakkolwiek' spiewala
bo gorzej znioslem to 'cos' niz gre naszych orlow |
... eeech, gdyby hymn wykonali AC/DC może byśmy wygrali z Koreą ( kolenda Edytki też miała swój urok).
|
Ja też chcę, ja też. Boska Edyta - boskie wykonanie. Tylko nie wiem czego? (Hymn - no chyba nie...) Ale przy depresji objawowej jak znalazł - tylko się obwiesić!
Yahol |
Słuchajcie, ja nie oglądam meczów - nie interesuje mnie to, ale skoro piszecie, że tak fatalnie śpiewała, to pewnie tak było. Co za tym idzie, tą sytuacją powinni zainteresować odpowiedni urzędnicy - polska reprezentacja jest firmowana przez instytucję państwową. O ile mi wiadomo, takowe podlegają pod ustawę o zamówieniach publicznych, więc ja pytam - przetarg na wykonanie pieśni był? Jakoś nie słyszałem. Może ktoś wykonałby to taniej, a pewnie i lepiej. Więc znów zmarnotrawiono nasze pieniądze - podatników. Co za rozrzutność. A może to filantropia panów z PZPN, a może coś jeszcze...
Dragal, jak zdobędziesz ten plik, to poproś miśka4, aby umieścił go na stronie głównej. Wszyscy się ucieszą/uśmieją - do wyboru. A jeśli naprawdę tak zaspiewała to podpada pod ustawę zasadniczą o nieposzanowanie symboli narodowych, a hymn takim własnie jest. Oj prokuratura może się wmieszać. Ale, ale ja nic nie mówiłem, nic nie sugerowałem. |
Do fantomasa:
Pięść chciała uderzyć ale palec wskazujący się cofnął.... ja tylko wskazuję! - zapiszczał S.Lec - Myśli nieuczesane :))))))) Pozdrawiam |
Wczoraj było na www.radiozet.pl
|
... rzeczywiście jest Edytka tutaj
|
To JEST BOSKIE!!! BOŻE Przebacz!!! - Edycie!!!
|
Mój Boże ( jak to było w Opolu "witaj w domu ?" ) - kurde hymny jej się pokręciły no ale to wieeeeeeeeeelka ;) gwiazda i niech zajmie sie swoimi "piosenkami" a do hymnu to może ktoś inny ?
|
Drągal, dla Ciebie wszystko (i jeszcze więcej).
|
esem byle niez ogonkiem , wole dragal, dzieki za plik
|
Cytat:
|
uuu to znowu ja wiecie co odkrylem, albo w Korei maja taki slaby sprzet, ze im tasmy wciaga albo ich magnetofony maja 1/2 obrotow naszych, bo przeciez tak to brzmi :D
|
Hehehehe.......na pewno zgrywane na sprzecie firmy LG :-D
|
Dzięki Waszym plikom MP3 miałem możliwość usłyszenia tego "wyczynu wokalnego". Powiem krótko, to co usłyszałem, całkowicie uzasadnia moją poprzednią wypowiedź. Ten "hymn", to tak jakby ktoś go puszczał na patefonie, który ma uszkodzony system napedzania talerza - zasadniczo zwalnia, ale pod koniec zachowuje się zupełnie nieprzewidywalnie.
Nawiązując do filmu "Rejs" trzeba powiedzieć sobie jasno, przenieść ją (p. Górniak) do sekcji sportowej - nabierze optymizmu, jeszcze więcej optymizmu, a przede wszystkim przestanie śpiewać. Ot co! My mamy jasno określone cele, nasz hymn narodowy też jest jasno określony: ma swoją melodię i tempo - a nie takie "coś" - ni to hymn, ni koleda, a i próba mikrofonu jednak też inaczej wygląda. Są różni ludzie jedni mają słuch absolutny (potrafią podać określony dźwięk lub nastoić instrument bez kamertonu) i są tacy co mają I stopień umuzykalnienia, tzn. jak coś gra to słyszą. Jaki mamy tu przypadek - nie wiem. Może ta pani nie słyszy jak śpiewa, u nas wielu życzliwych, napewno ją uświadomią :-). |
Mam ten kawalek tylko jakosc jest troszke kiepawa :(
|
co do zgrywania tego "HYMNU" na LG to stanowczo zaprzeczam!!! LG to porządna firma...
a swoją drogą na Tokarzewskiego (czy jakoś tak- wiecie- ten tenorek... :)) też narzekali i racji mie mieli... zdecydowanie wolę jego.... nie wiem czemu ;) |
teraz jest taka moda, ze zaprasza sie znanych ludzi na czata :) ( nie na czaty ), moze na chata CDRinfo by sie dalo :), ooo to by dopiero bylo widac chamstwo, post LG 32X przy tym to pestka :D
|
wiecie co macie poprostu zero poczucia muzycznego jak można niedocenić tak wzniosłego wokalu mój pies wył jeszcze pół godziny po zakończeniu "hymnu" (w trakcie też)
|
Tak, tak... ani szcunku do sztuki, tj SZTUKI
Bo dziś usłyszałem: "Engel (chwilowo trener) dostanie OSCARA Za wystawienie DZIADÓW... W Korei" ;D |
Mowcie co chcecie, ale ja uwazam ,ze dzieki Edycie przegralismy. Gdyby nie ona to zwycieztwo byloby nasze. Przeciez Koreance ja kupili bo " tak ladnie spiewa" To bylo zagranie taktyczne. Polacy nie kupiliby przebrania Samuraja, a to by pomoglo :D
|
Cytat:
|
a ja czapeczke powiesilem na wieszaczku, zeby to ogladac.
To sie nazywa platoniczna milosc |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |