![]() |
Cytat:
ale odpowiedzcie i juz nie taka mlodziez :)))) Juz troche wiosen za mną:((( |
starcze stercze sterczy? :P
|
Cytat:
m***322;odzie***380; dzisiejsza :( |
Mam problem
ogólnie lezie o to że nie mam pewności jak zakończyć patrol Bo niby jest esc i exit patrol->return to base ale jak wrócisz do portu to jest z kolei dock at:... I chodzi o to czy patrol trza jakoś zakończyć specjalnie czy to co robie starczy? |
Cytat:
|
niestety lub stety. sh3 nadal miazdzy sh4. na moj gust w sh4 nie ma juz tego klimatu :(
|
ja teraz testuje SH4.
|
ja chetnie postukam multi. nie wiem tylko jak z kompatybilnoscia wersji, bo ja mam ENG. plus troche modow :D
|
Ilość załączników: 1
C2 trafiony-zatopiony, jedna torpeda z zapalnikiem magnetycznym, jedna z kontaktowym.
:D Załącznik 40453 |
Ilość załączników: 4
P***322;ywam na razie sam SH3 + patch 1.4PL
Jedna z misji (patrol nr 3) skierowa***322;a mnie na wschodnie wybrze***380;e Herbaciarzy - kwadrat AN44. Po obowi***261;zkowym patrolu strefy AN44 uda***322;em si***281; na po***322;udnie. Dowodz***281; U-BOOT-em typ II/D (na razie, zbieram punkty na typ VII). W***322;a***347;ciwie opr***243;cz sztormu nic ciekawego si***281; nie dzia***322;o, zatopi***322;em dwa ma***322;e statki handlowe i jaki***347; trawler patrolowy. W***322;a***347;ciwie zbiera***322;em si***281; do powrotu do bazy gdy m***243;j wachtowy zg***322;osi***322; kontakt, p***243;***378;niej okaza***322;o si***281; ***380;e jest to frachtowiec C2, no wre***347;cie grubsza rybka. Zabra***322;em si***281; za wyznaczanie kursu przechwycenia : Załącznik 40433 Mam rybk***281; namierzon***261; : Załącznik 40434 W ferworze walki nie zrzuci***322;em obrazk***243;w z zatopienia .... :D Raport z patrolu : Załącznik 40435 Na koniec dosta***322;em krzy***380;yk na drog***281; : Załącznik 40436 C.D.N.... |
Czy byłby ktoś chętny do popływania w multi ?
|
Cytat:
|
Witajcie
Zainstalowałem Silent Hunter III PL (orginał) następnie chciałem zaisntalować Patch v1.4 PL i mi wyskoczył taki oto komunikat http://img183.imageshack.us/img183/5651/errorir2.jpg Pomóżcie prosze, co należy zrobić. Wyczytałem gdzieś w necie, że ten sam problem miało bardzo wielu ludzi. Dziękuje za pomoc Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a o spolszczeniu nie słyszałem. |
Odkopany temat
Jest może już spolsczenie do wersi angielskiej ?
Polska wersja jest ale nie bede już kupowal ,a w sklepie oslowym nie polskiej wersji :) A te poradniki za wszysko placic? :wsciekly: |
A u mnie pocina az milo:) Grafa naprawde powalajaca jak na symulator morski.
Co do bugow to swieta prawda. Jak zawsze Ubi zafundowalo nam ich spora porcje :bicz: , ale jak ktos jest maniakiem Uboatwaffe (jak ja 8 ) to wyleczy go ze wszystkiego stronka http://u-boot.realsimulation.com/ tam mozna sciagnac doslownie wszystkie mody i patche do SHIII. Wszystko zrobione na superrealizm! Naprawde polecam. Codziennie wstaje o 5 rano zeby chociaz dokonczyc patrol przed praca :pisze: .
ciacho all Frozen |
Cytat:
|
ee cos mi sie wydaje ze nie. jednak dla pewnosci poszukaj wymagań.
btw. gra potrafi sie ciać na samym mostku lol |
Sory, że odkopuje temat, ale stwierdziłem, że lepiej będzie nie zakładać nowego:)
Próbował ktoś grać w tą grę na GF4MX440??? Mam zamiar sobie taką grę sprawić, ale nie wiem czy ruszy na mojej karcie graficznej... Za odpowiedzi z gory dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54211457 |
Czy ktoś już jest w posiadaniu manual.pdf po polsku oraz spolszczenia.
Mam amatorskie spolszczenie ale to mało. |
No cóż. Moje obawy się potwierdziły. Z grą miałem doczynienia ok. 1/2 godz.Grafa niewyrabia. Załoga /nowość w stosunku do poprzednich wersji jest widoczna/ wygląda jak obcy z UFO albo Fantomas bo kłaniają się Pixel Shader-y. Gra wygląda na o wiele trudniejszą. Wszelkie zegary kontrolno-sterujące według mnie są zamałe. Ogólnie sterowanie bardziej podobało mi się w poprzednich częściach. Jednak to zamało czasu by wysuwać wnioski końcowe. Grafe kupię dopiero może około wakacji. Korci mnie by grać :pisze:
|
Przeszedłem jeden patrol. Zatopiłem kilka transportowców, ale prawdzia frajda to była walka z niszczycielem (tzn. on walczył a ja uciekałem) muszę przyznać że to zajeło mi tak
około 1.5h zanim się "zmyłem" ;), przez ten czas adrenanalinka był na wysokim poziomie. Naprwade polecam. gra wypasik. Pozdrawima |
Witam.. SH3 miałem już już pod koniec marca, lecz nie nagrałem się ponieważ musiałem jechać do Sobieszewa koło Gdańska gdzie będe do konca kwietnia. Pierwsze wrażenia pozytywne... Pozdrowienia dla wszystkich userów...:)
|
Cytat:
Do Silent Huntera III jak i do II zapaleńcy zrobią poprawki. Ale jak dla mnie zasysanie dziesią tek poprawek to nieporozumienie. Jednak jest to jak narazie chyba ostatni mochikanin tego gatunku. Cytat:
|
Pamietam że Maciej czekał na tą grę. jak sie pojawi to napewno cos napisze :)
|
poplywal by sobie :( wymaganka swoje robia a bugi tylko dobily :(
mam jendnak swoj sposob :) dzisiaj sobie instalne dwojeczke :D (cza zaspokoic glod wody :D ) |
Cytat:
Martwią mnie jeszcze bugi w tej grze. Nie dość, że jest mało tego typu gier a ta jest dość grywalna to te błędy odbieraja naprawdę dużo frajdy. |
Cytat:
Więcej zobaczysz i przeczytasz tutaj: http://www.op.osw.pl/op/czytelnia/?a...=1169#comments Wymagania gierka swoje ma i nawet nie spodziewałem się, że aż takie! http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=2329 |
Cytat:
|
Ja sobie trening przeszedłem i muszę przyznac że zapowiada sie ciekawie.
Jak znajde troszki wolnego czasu to sobie popływam ;). Pozdrawiam |
Cytat:
:| :blee: kompa też mam wiekowego. Jednak najbardziej martwi mnie karta graficzna. GF2Ti. Zniszczy mnie Pixel schrader czy coś podobnego. A narazie funduszy na nowszą nieprzewidziano. Reszta to RAM 512, CPU AMD XP 1700+, Płyta Epox 8KHa+ Via KT 266A, to wszystko bez DVD. Ale spoko ... paliwo równamy do cen EUROpejskich. Dive dive :| |
gralem w obie pierwsze czesci i gry byly super.
z 3ki widzialem screeny i gdyby nie to, ze mam juz trochy za slaby komp, to bym zassal |
Silent Hunter III
Witam podwodniaków.
Miał ktoś z tym już kontakt wzrokowy. Czy warto atakować. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:51. |