Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Streszczenie filmu Pasja (https://forum.cdrinfo.pl/f26/streszczenie-filmu-pasja-51402/)

Divxtom 05.08.2005 11:35

Cytat:

Napisany przez TORQUE
Dj Mich@ł masz rację, potrzebowałem tego do szkoły na lekcje religii na sprawdzian. Masz katecheta czyli ksiądz robł nam sprawdziany z filmów oglądanych na lekcji. Trzeba było napisać jak najwięcej z filmu. On tego wcale nie sprawdzał tylko patrzył ile jest textu i czy to chłopak czy dziewczyna pisała, bo jak chłopak to miał jakieś pół oceneny mniej. W maju był sprawdzian z życiorysu papieża J. P. II i ja napisąłem trochę czyli jakiąś stronę (bo tyle wiedziałem) a dalej zmyślałem i trochę pisąłem o jakiejś Małgosi co jej pies zdechł i ona bardzo płakała (oczywiście nie na temat) itp. A jak przyszło do ocen to dostałem ku zaskoczeniu 4+. Zeby tak było też z innymi nauczycielami jak z tym księdzem.

Współczuję i rozumiem... ach ta szkoła... żeby aż tak na religi wymagać ???

TORQUE 16.07.2005 13:08

Dj Mich@ł masz rację, potrzebowałem tego do szkoły na lekcje religii na sprawdzian. Masz katecheta czyli ksiądz robł nam sprawdziany z filmów oglądanych na lekcji. Trzeba było napisać jak najwięcej z filmu. On tego wcale nie sprawdzał tylko patrzył ile jest textu i czy to chłopak czy dziewczyna pisała, bo jak chłopak to miał jakieś pół oceneny mniej. W maju był sprawdzian z życiorysu papieża J. P. II i ja napisąłem trochę czyli jakiąś stronę (bo tyle wiedziałem) a dalej zmyślałem i trochę pisąłem o jakiejś Małgosi co jej pies zdechł i ona bardzo płakała (oczywiście nie na temat) itp. A jak przyszło do ocen to dostałem ku zaskoczeniu 4+. Zeby tak było też z innymi nauczycielami jak z tym księdzem.

Mich@ł 15.07.2005 22:12

Cytat:

Napisany przez ed hunter
mam streszczenie.

jerozolimska masakra przy użyciu krzyża. :P

Miało być na 3 strony z zzeszytu...

Ale i na to jest rada :idea: Pisać większymi literami :D ||

P.S. @Divxtom... Myślę, że TORQUE potrzebował tego streszczenia do szkoły... Ale o ile mi wiadomo są wakacje... Chyba, że się mylę ;) Ale w takim wypadku mam masę godzin nieusprawiedliwionych :P

Pozdro ;)

ed hunter 15.07.2005 20:06

mam streszczenie.

jerozolimska masakra przy użyciu krzyża. :P

joujoujou 15.07.2005 18:36

Cytat:

Napisany przez Divxtom
[...]

Patrzysz na daty czy tak sobie po prostu nabijasz? :P

Divxtom 15.07.2005 18:07

Wejdź na strony dotyczące tematyki filmowej - może cosik znajdziesz (jakieś opinie, szersze recenzje). Osobiście polecam www.filmweb.pl

Pawel_k 22.04.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez shuma02
kolega wlasnie czyta ksiazke, ale nie powiem mu co sie stalo z Jezusem bo mu zepsuje koncowke. ;)

a swoja droga Torque, nie miales lekcji religi w podstawowce ?? ja do dzis pamietam z tych lekcji wystarczajaco by napisac 'strzeszczenie' "Pasji".

moze kolega ateista ??? :idea:

pablocoo 22.04.2005 17:27

Cytat:

Napisany przez Mati.p
...i dużo wiecej scen akcji ;)

Szczegolnie Biblia ;)

shuma02 22.04.2005 17:14

kolega wlasnie czyta ksiazke, ale nie powiem mu co sie stalo z Jezusem bo mu zepsuje koncowke. ;)

a swoja droga Torque, nie miales lekcji religi w podstawowce ?? ja do dzis pamietam z tych lekcji wystarczajaco by napisac 'strzeszczenie' "Pasji".

Matievoo 21.04.2005 22:22

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
...ksiazka byla lepsza.....

Wiadomo ,książka jest bardziej rozbudowana i zawiera więcej wątków i dużo wiecej scen akcji ;)

Pawel_k 21.04.2005 21:45

...ksiazka byla lepsza.....

Damianos L 21.04.2005 21:38

Cytat:

Napisany przez Mati.p
"Damianos" myśle ,że to mu się nada bo jest dokładnie tak opisane jak było na filmie pokazane tylko,że streszczone ;)

wlasnie dlatego dalem tego linka...... 8 ) kiedys pisalem cos podobnego do szkoly (recenzje tego filmu) i to mi sie przydalo.... :) .

Matievoo 21.04.2005 21:32

Cytat:

Napisany przez Damianos L

http://pasja.filmweb.pl/PressbookVie...ssbook.id=1080

zajrzyj tam jeszcze ewentualnie do dzialu opisy. Cos napewno skleisz w sensowna calosc i napiszesz ;)

"Damianos" myśle ,że to mu się nada bo jest dokładnie tak opisane jak było na filmie pokazane tylko,że streszczone ;)

epol 21.04.2005 18:12

Cytat:

Napisany przez Wawelski
Biblię czytałeś? Tam jest to dokładnie streszczone.

Dobra uwaga :D

Wawelski 21.04.2005 17:51

Biblię czytałeś? Tam jest to dokładnie streszczone.

Damianos L 21.04.2005 16:47

Prosze :)
moze przypasi

http://pasja.filmweb.pl/PressbookVie...ssbook.id=1080

zajrzyj tam jeszcze ewentualnie do dzialu opisy. Cos napewno skleisz w sensowna calosc i napiszesz ;)

joujoujou 21.04.2005 16:16

Lenistwo rzecz straszna. :|
:bicz:
Oto streszczenie:
najpierw są napisy
potem film właściwy
a potem napisy końcowe.

Umieść po jednym z tych punktów na stronach zeszytu i już masz streszczenie na 3 strony. :P

czero 21.04.2005 16:09

Obejzyj i napisz ;).

TORQUE 21.04.2005 15:52

Streszczenie filmu Pasja

Witam was Potrzebne mi jest na jutro streszczenie filmu Pasja proszę was jak możecie to mi pomóżcie. Jeśli coś o ilości textu to żeby wyszło około 3 stronki zeszytowe dzięki z góry. W googlach nie mogłem znaleźć na forum kiedyś to było ale tam nie ma nic o streszczeniu. proszę o pomoc :cool: :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:10.