![]() |
Podział pliku
Mam plik .iso o objętości 5,17 GB. Czy istnieje możliwość podzielenia go na dwie cześci, żeby mógł się zmieścić na dwóch płytach DVD 4,7 GB ?? Jeśli tak to przy pomocy jakiego programu ??
|
alkohol 120% - pijesz piwo a on to robi ;)
a jaki to plik? film czy gra? |
Cytat:
to jest gra. jak mam ustawić nagrywanie żeby alkohol podzielił ten plik ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to musisz sobie napisac taka instalke a potem sie martwic nagrywaniem ;)
a tak na serio to sobie wyemuluj ten plik, i podziel pliki znajdujace sie w iso na polowe i nagraj - jak sie uda to instalka to przyjmie.... ale to juz jest loteria praktycznie pozatym obrazy iso maja to do siebie ze zajmuja wiecej niz plytki (nie wiem jak z dvd ale np. 800mb iso zajmuje 700megabajtowa plytke), probowales czy sie zmiesci na jednym dvd? |
chyba coś z binami @Predi Ci się poplątało to iso.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co zawiera ten obraz *.iso ?
Cytat:
1) Przytnij Shrinkiem do 4.7 GB i normalnie wypal lub 2) Wypal całość na płycie dwuwarstwowej lub 3) Podziel na dwie częśći jakimś programem do filmów DVD Jeśli zawiera inny materiał to możesz podzielić Total Commanderem. |
Cytat:
To jest gra i nie wiem jak mam ją podzielić. Jak mam to zrobić przy pomocy Commandera ?? |
W tym przypadku o który ci chodzi nic nie zrobisz w Total commanderze. w TC możesz sobie podzielić np. plik obrazu, ale zeby potem odczytac plik/obraz to musisz to wszystko scalić.
Ogólnie to trudno bedzie cos poradzic w twoim przypadku. Z filmem to by nie bylo takiego problemu, ale z gra to juz co innego. |
sumując plik podzielić, wgrywać na dysk, scalać i instalować z wirtualnego.
jak nie chodzi bez płyty posłodzić. |
Jeden plik audio(WMF), który zawiera utwory muzyczne całej płyty(albumu),
można odtwarzać wyłącznie w całości, bez możliwości wyboru poszczególnych utworów.Czy istnieje metoda, aby przekonwertować go w zestaw oddzielnych ,wchodzących w jego skład utworów muzycznych? Słowem zamiana jednej scieżki (pliku) na tyle ścieżek(plików), ile jest utworów. Proszę o pomoc |
Jan Matusz
1. wmf plikiem audio? wmf to plik graficzny, moze pomyliles z wma? 2. co to pytanie ma do tego tematu? 3. bylo... 4. jesli nie masz cue do tego pliku to mozesz to pociac recznie dowolnym programem do obrobki audio, np nero wave editor 5. jesli masz cue to zrobi sie to automatu |
Cytat:
czyli nie pozostaje mi nic innego jak zainwestować 20 zł w płytę DVD 8,5 GB |
Jaki program scala kilkanaście plików audio w jeden plik audio? Gdzie można znaleźc informacje na temt obróbki,edycji plików audio?
|
Jan Matusz - jak lysy grzywka o beton...
zalezy jaki plik audio... ale sa uniwersalen kombajny (co nie znaczy ze nie ma latwiejszych programow albo takich co maja wieksze mozliwosci) nero wave editor, creative wave editor, adobe audition, wave studio... wsio znajdziesz na GOOGLE.PL, wystarczy zadac pytanie (najlepiej po angilesku - bedzie wieceje wynikow) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |