![]() |
Egzamin gimnazjalny - część matematyczno-przyrodnicza
Już po wszystkim :D
Mam mieszane uczucia co do dzisiejszego testu Pożyjemy zobaczymy :) |
ŁEEE Zawaliłem test na całej linii ;(
Ratuje mnie tylko cz. humanistyczna :( |
Czemu uważasz że zawaliłeś ??
|
Ja miałem ten temat założyć :P
Wczoraj było lepiej, dzisiaj już tak różowo nie było :( Będzie coś ok. 30 pkt max. :| @rynek o, której ty już byłeś w domu? Ja mam do szkoły 250m i dopiero wróciłem :> |
Mi tak sobie poszło. Wczoraj było lepiej :taktak:
U mnie też góra 30 punktów będzie :( |
Czemu zawaliłem ?? Po****** mi się wzory, z biologii wszystko zapomniałem....
eh.... :( |
Cytat:
@Hinks możesz wpaść wieczorem po tą "Zebre z klasą", jakość jest dobra, a ty mówiłeś, że się nie opłaca ściągać :| |
Pociesz mnie jedynie to, że w sobotę mamy klasowe obalanie.............. znaczy się.................. ognisko :D
|
Cytat:
Chyba nie wpadne bo płytek nie mam :( |
Cytat:
Skończyłem o 10:30 a do szkoły mam około 200m ;) u mnie jak bedzie 20pkt będe się cieszył |
Cytat:
pozdro ;) |
To ja mam 2 kilosy do szkoły, a zawsze jestem 7:20 :D
|
Cytat:
:D:D:D |
Ilość załączników: 1
W załączniku powód mojego niezadowolenia :(
|
Cytat:
Możesz się zapytać Hinka on potwierdzi, że mam najbliżej, a przychodzę przedostatni :D |
Mam pytanie jak zadanie sprawiło wam najwicej trudności(czyli nie zrobiliście)??
i jaki dzień i godzina wam wyszła, zad 30 |
Hehe, mi poszlo tak sredniu ;p A w tym zadaniu to napisalem wtorek i chyba 13.30, ale jedyne zadanie jakiego nie wyliczylem tylko tego z tym ostroslupem :|
|
Ja tam sporo nie obliczyłem do końca :|
A w tym zadaniu obliczyłem: wtorek godz. 5.00 :D |
mi wyszedł czwartek 15:00 :D
Cytat:
|
Odpowiedzi do testufff :P http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2677792.html
|
Panowie chylcie przedmną czoła...........20pkt:D
Mama mnie chyba z domu wywali |
Cytat:
--edit-- A myślałem, że będzie gorzej :D |
gratulacje :piwo:
trza to jakoś uczcić :D |
Cytat:
Tobie też źle nie poszło :cool: |
Mi tez do du** poszolo, ale nie jest tak zle z otwartych mam 6 dobrze i w tym ostatnie. Trudniejszy w porownaniu do wczorajszego.
P.S. Wam tez sie nie chce otworzyc wzor testu, z ktorego rozwiazywali w gazecie wyborczej?????? |
Cytat:
|
A mi wyszło ok. 30 pkt, bo nie wiem dokłądnie jak w ostatnich :nie:
Czyli łącznie gdzieś będę miał 73 pkt z testów + 45 ocenki :D :) |
Cytat:
:piwo: dzięki :piwo: EDIT Cytat:
to za dobry wynik :piwo: :piwo: (bezalkoholwe :D) |
Ja oblicze pozniej ale bedzie z 25-30 punktow :)
:piwo: zdrowie :piwo: |
Cytat:
Do LO przyjmują od 120pkt, a będę miał ok. 115 :( :| Już się szykuję na rozmowę z dyrektorem :D :> |
Cytat:
Hinks gratulacje:piwo: |
No duzo moich mlodszych kolegow (głownie wpadlem po kuzyna a on szedl z kumplami) pisalo ten test i mowili ze trudny, nie przegladalem go...ale mowili ze "taki se" , "eee tam" :D
Ja pisalem to 2 lata temu... Humanistyczny - 41 Mat-Przyr- 45 Srednia 5,5 była :) Ale to gimnazjum...teraz zaczely sie schody, za rok maturka, takze to polowa stresu przed wami :D Zacznie sie liceum beda jaja :D Juz powtarzajcie co nie co :D...zartuje :) Ja tam trzymam kciuki za Was zebyscie sie dostali do liceow do ktorych chcecie. Ja nie mialem tak do konca ale trafilem lepiej niz moglem. :) Pamietajcie nie zawsze ta szkola 1 wyboru moze byc lepsza od 2... u mnie bylo tak. Wszytkie rankingi ze szkola z 1 wyb. jest lepsza od 2...jak ja przyszedlem to sie zrobilo na odwrot. Poziom tworza ludzie a nie budynek:D |
Cytat:
|
Składam papiery do dwóch LO i jednego liceum profilowanego :taktak:
Co myślicie o profilowanym? Wybrałem je tylko, aby miec jakieś zabezpieczenie :taktak: |
hmm... czy Sex to tez temat matematyczno-przyrodniczy ??
pierw kalkulujesz szanse zdobycia, no a czesc przyrodnicza to juz sie domyslacie... hehe :) |
no chlopaki uczyc sie uczyc :) same udane egzaminy maja byc !!! powodzenia w dalszych czesciach !!
|
Nie dziękuje :)
|
@rynek89 wysłałeś? :>
Wiesz co :D |
mam neta 128kb wiec idzie po woli ale idze
Jest juz 50% :D EDIT 90% |
Cytat:
Jaka to wersja? Normal czy Pro? :D :> |
Pisze Personal to chyba normal, ale jest to ta sama wersja co zajeła 1 miejsce w KŚ 7/05
Ja tam nie narzekam :D EDIT Zobacz czy listonosz nie dotarł z paczką:D Jak by coś nie tego, to pisz :) |
Cytat:
Ile MB miała paczka, bo gmail obsługuje do 10MB :taktak: A nie możesz podesłac samego seriala? :D :> |
10MB miała
Nie pomysłem już puszczam kluczyk :D EDIT Poszło :) |
Cytat:
Chyba się przeniosę na o2 :D Jak możesz to wyślij wszystko (10MB) na bartek_szczap@o2.pl |
Cytat:
Wogóle wszystkim gratuluje :piwo: PS. Dzisiaj jest dzień gratulowania sobie ;) :P |
Cytat:
EDIT Sprawdz skrzynke :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:32. |