![]() |
Cytat:
|
Dzięki właśnie o takie coś mi chodziło dla ciebie reputka :)
|
|
Cytat:
Najlepiej żeby to był poradnik po polsku . |
Ta gra to jedna wielka smierdzaca kupa :taktak:
@Mati.p ten poradnik co podalem nie pasuje?? |
A ja mam Radeona 9600 Pro i 512 Mb ramu i nie wygląda najlepiej ;)
Ale tak wracając do tematu wie ktoś na jakiej stronce moge znaleśc poradnik do DRIV3R ? |
no ja mam P4 2,4 Ghz Radeona 9600 PRO 256 Mb 1Ghz RAMu i na medium i na high wygląda jak kupa :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może to ci sie przyda http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/driv3r_a.txt
Niestety jest po angielsku, ale wszystko jest porządnie opisane...:) |
Driv3r
Tak jak w temacie poczebny mi jest poradnik do DRIV3R'a ze wszystkimi misjami.
Jeśli ktoś zna jakomś stronke prosze podać ;) |
Cytat:
Pozdro ;) |
Cytat:
No niestety nie gralem u siebie :( Komp mi na to nie pozwolil tzn. moja karta GF4MX440 :( Gralem chwilke u kumpla i musze powiedziec ze gra ma ogromne wymagania sprzetowe, grafiki ocenic nie moge bo gralem w prawie najnizszych detalach,choc nawet w nich wygladala calkiem niezle, ogolnie gra sie calkiem przyjemnie. Z tego co mi mowil ten kumpel gra ma wiele drobnych bugow.... P.S Moim zdaniem ta gra wielkim hitem nie bedzie... |
Cytat:
Zainstaluj na c: a potem przenies gdzie indziej i zmien wpisy w rejestrze. PS. DamianosL, grales w Driv3ra? Jak sie podobal? pozdro |
Cytat:
|
nie mam na płytkach cd. po włączeniu instalacji od razu instaluje mi się na c:\...
POMOCY POMOCY ??? ??? :nie: :pisze: |
Cytat:
|
a czym sie twoja rozni?? Masz dvd wersje 3,49 GB ???
|
co to za wersja. ja nie mam czegoś takiego. :glaszcze:
|
Cytat:
http://xthost.info/pablocoo/driv3r/sc2.jpg http://xthost.info/pablocoo/driv3r/sc3.jpg No chyba ze masz jakas dziwna wersje... ;) |
Cytat:
Nie ma szans na 100%. Zmieni karte to zagra |
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie da się wybrać Custom (jest typical) nie mam nawet browse. Pojawia się tablica gdzie gra będzie instalowana i typ instalacji typical. Może są jakieś programy ????????? :ysz: Ludzie Pomocy :O ??? :wow: |
Cytat:
Na drugim ekranie instalatora w sekcji Destination folder kliknij browse i mu pokaz gdzie chcesz instalowac. Jesli pomimo to nie chce tam jej instalowac, to prawdopodobnie masz za malo miejsca na dysku docelowym (potrzebujesz prawie 5 GB). PS. Achh, ale te gierki smigaaaaaaja z 512 MB RAM'u :serdusz: Zadnego porownania z 256... ;) |
Cytat:
jako typ instalacji wybierz Custom, o ile to ten instalator o którym myśle :P |
Cytat:
Przeszedlem ja juz i pomimo OGROMNEJ liczby bugow,dziwnego sterowania itp. gralo mi sie calkiem przyjemnie... Glownie ze wzgledu na dobey model jazdy. Zdecydowanie jest za krotka czesc fabularna. Takze moja ocena: 7,5/10 ;) |
Dajcie sobie spokoj ta gra nie jest warta miejsca na dysku...
|
Cytat:
Musisz się przełamać.... i zechcieć?? ^_^ |
Problem z wybraniem katalogu dla DRIV3R
Mam problem podczas instalacji z wybraniem katalogu gry dla Driv3r-a. Gra instaluje się na C:\Program Files\Driv3r, ale ja tam nie chcę. Co mam zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
Pomocy ??? |
Cytat:
Niestety mam zainstalowane najnowsze. Cieżki przypadek ;) Narazie wszystko wskazuje na to, że nie przetestuje tej gierki :( |
moze zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej....
|
Po 2 dniach 15 godzinach i 29 minutach ściągłem wreszcie Driv3r'a. I tu zaczyna się problem :ysz: Zainstalowałem wszystko ładnie, pięknie. Komp spełnia wymagania, przynajmniej te minimalne, ale jak włącze grę to wszystko niesamowicie zwalnia. Gra się włącza tylko do jakiegoś ekranu gdzie jest napisane coś o prawach atari do produktu czy coś. Ten ekran włącza się również nisamowicie wolno i stoi i nic. Co jest???
|
Cytat:
Co do grafiki to byc moze, na X'ie nie widzialem tej gry, ale na ps2 mogli sie bardziej postarac. |
Czyli na 99% lipa... niestety karta nie sprłnia wymagań
|
Problem z Driv3r'em
Witam. Mom problema- Driv3r nie chce mi chodzic( zreszta mu sie nie dziwie-GF4 ;)...) gra po zainstalowaniu podaje komunikat "...Pixel Shader 1.1..." ze niby karta nie obsluguje<lol>. Slyszalem ze to sie da jakos obejsc...Jesli wiecie jak to piszcie. Z gory THX
Aha: 3d analyzer'em tez sie bawilem ale lipa :/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Na razie musze i tak czekac na "dostawe" :D |
|
Cytat:
Widocznie nie ;) Ale przynajmniej wiele osób straciło nadzieje że sobie zagra :D PS A co do tematu, przeciez problem rozwiązany już jest :cool: |
Tytuł postu "Misja Kill Tico" a wy tu o wymaganiach. Chyba sie nie rozumiemy :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mi sie wydaje ze coś tam musi ruszyć.... |
Jak myślicie, będzie dało się pograć chociarz na minimum?
Duron 1600Mhz, 640MB RAM, GeForce FX5200 64MB |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To już se pogralem... :( a czekałem na tę grę bardzo długo :/ Nic, mówi sie trudno i tak nie lubie grac :) |
Cytat:
|
Cytat:
8 ) |
Cytat:
|
Wymagania z pliku readme gry:
Minimum System Requirements Operating System: Windows***174; 2000/XP Processor: Pentium***174; 4 2 GHz or AMD Athlon***8482; 2 GHz Memory: 256 MB RAM Hard Disk Space: 5.5 GB Free DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON***174; 8500 or superior, NVIDIA***174; GeForce***8482; 3 or superior. Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card* DirectX***174;: DirectX***174; version 9.0c (included) or higher Indicates device should be compatible with DirectX***174; version 9.0c or higher. Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported. Liiiipa,napalilem sie na ta gre a ona na GF4MX nie bedzie chodzic.. .:(:(:( |
A czy to wogóle wyszło, w necie krąży na PC tylko wersja Beta.
|
opinie są tak różnie skrajne, że trzeba to samemu ocenić.
jednak z tego co zauważyłem, to narzeka się przeważnie na grafikę. dziwne to, zważywszy na rozległość map... |
A sama gra wg mnie nie warta zachodu, przynajmniej wersja na ps2, nie wiem jak ta gra wyglada na peceta.
Probowali zrobic z tego cos na miare GTA, a wyszla raczej marna podrobka. Mi sie nie spodobalo. |
i czy dziala na GF4MX ??
|
Mam durona 800, 256 ramu Sdram i gf 5200 ale na 128 bitowej szynie !! :)
Czy ktos moze napisac mi czy ta gra pojdzie na tym bo nie wiem czy mam ja zalatwiac czy nie ? |
Cytat:
|
raczej nie. z tego, co czytałem, to wymagania ma straszne.
do znośnej gry potrzeba co najmniej ati 9600. |
Sorry za taki OT :)
Nie wiesz moze czy ta gra pójdzie na GF2 i celku 900mhz? Jak mozesz to napisz co pisze w readme w minimalnych wymaganiach :) |
Driv3r
WItam wie ktos jak przejsc ta misje?? jade za nim motorem ale nie wiem w ktorym momencie mam go killym :)
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |