![]() |
GTA 3 PL
Jak ktos chce to niech sciagnie.
Nie wiem jak chodzi, wiec... Thx dla Koliego. |
w jaki sposob jest to zwiazane z nagrywaniem plyt?
|
To przecież Off Topic.
|
To raczej oczywiste, GTA3 trzeba nagrac. Ale działa = inna rzecz, skąd twórcy wzieli wymagania dla tej gry (zal. 750MHz, 128 RAM) u mnie na 1G Athlonie przycina na FullDet.
Yahol |
Pomocy nie mozna pobrac pliku załącznika do gta3 pl.
Niech ktos podesle jeszcze raz a albo do mnie na priva. Dzieki!! |
Poszło do ciebie na maila
|
Dzięki TAz-40 za szybką reakcję ,wszystko działa OK!
|
Sorki ze zawracam glowe ale moglbys i mi podeslac. Z gory dzieki ...
|
Cytat:
|
Dzieki.
|
cholera sorry wszyscy ale to znowu przeze mnie wyglada na to ze jezeli przeniose posta to piernicza sie linki do plikow :(
|
Cytat:
|
niech to mialo byc
czy chcesz przez to powiedziec ze jesli cos jest oczywistym offtopikiem to zeby szlo na offtopic? |
skoro gdzieś był plik językowy do gta 3 to może ktoś wie albo słyszał albo ma taki plik typu pl do ghost recon?
bo jak to zwykle zupełnie przypadkiem ściągneło się to z kądś i jest po ang. a jakby było pl. to by bylo super nie ma ktoś czegoś takiego ? ? |
http://www.ghost.recon.zax.pl/
tu jest najlepsza polska stronka o ghoscie ale wątpie by były polskie pliki językowe , niektóre gierki nie tak łatwo "spolszczyć" domową robotą ... |
Wczoraj też sobie znalazłem tą stronkę niestety tam niema , tak sobie pomyślałem że skoro jest polska wersja tej gry to gdzieś będą polskie pliki.Od tygodnia tak grzebie wszędzie i nic więc pomyślałem że spytam tutaj bo wiedza naszego forum jest wielka .
P.S.tak jak poprzednio przy okazji gdzieś ściagnąłem dodatek desert siege nawet niesądziłem że jast |
Cytat:
|
Cytat:
Przyklad: zajrzyjcie na http://www.gta3.pl Kurcze, ale mam zawiasy. Juz drugi raz poprawiam ten adres... |
Cytat:
a skopiowac plyte troszke zajmuje i niebardzo mozna po necie przestac :) |
gta3 pod xp niebardzo chce dzialac niemaialem czasu sprawdzic dlaczego jak ktos ma gotowe rozwiazanie problemu to poprosze mam strasznie duzo pracy a zalezy mi z gory dzieki
|
Cytat:
U mnie na celku 800,geforce 2mx400/64 sys.ME teZ hula az miło-w 800x600 16bit wyciąga 30 fps.(zobacz screen cyferki lewo-góra).Nie wiem dlaczego u niektórych sie haczy,a jak u was? Aha ,moze to istotne ale mam zainst.DirectX 9 beta |
To znowu ja.Do pomiaru szybkosci gry uzywałem program FRAPS 1.8-w załaczniku..
|
Witam !
No to chyba mam jakąś dziwną wersję bo na PIII 550 256Ramu i 32MB Rivie mam komiks chyba z 1 klatkę na sekundę ??? Co ciekawe tą samą grę zainstalowałem na kompie z PIV 1500 128 Ramu i GF2 MX 400 i sie haczy !!! |
Witam.
Widzę tu różne opinie i systemy na których chodzi lub nie. Ale dołącze do tych co chodzi gorzej. Wiesza się u mnie na Athlonie 1700XP i g/f 2 MX/mx400.-wind 98. Wgrałem ją również na II partycję gdzie mam zainstalowany win 2000 i tam już kompletna klapa. Samochody ruszały jak na TVN w programie "nauka Jazdy" Wywaliłem i grę i system. A jeżeli chodzi o wersję PL to dzięki chodzi i w drugim końcu Polski |
Witam!
Ha ale jak z wersji ANG zrobiłem PL to wszedłem w opcje wyłączyłem zliczanie ramek i sunchronizacja ramek i w trybie 640x480x16 chodzi płynnie !!! WIN98SE RIVA 32MB i PIII 550 !!!!!!!!! |
1GHz Athlon,256 RAM, GForce 32MB, haczyło, ale po wyłaczeniu ramek i niektórych detali idzie jak dynamit. Trzeba kombinować w opcjach. A" trajner" jest bajer!!! Dodatkowe miasta zresztą też.
|
Pentium II 333@375, 64MB SDRAM, Riva TNT2 Ultra 32MB - zap******* chyba ze 30 fps, ale w 640x480x16 i przy minimum detali.
Jak widać, nie zawsze minimalne wymagania się sprawdzają. |
PIII 600 384 RAM Geforce2MX400 64MB i gra prze jakies 3 minuty skacze a potem chodzi w miare spoks, nie ma straszych skokow w roz. 800/600
|
Ja mam Athlona 1 Gigowego 256 Mb DDR Ram i GF2 MX 400 64 MB i przy ustawieniach 1024x758x32 bit mam 25-30 klatek na sekundę, a system mam W2K. Więc wogóle nie wiem czemu macie takie problemy.
|
Cytat:
|
Witam !
No Panowie wszystkie detale na min tzn synchr. ramek wszelkie detale na min rozdzielczość 640x480x16 max 22fps zapierdziela jak mały cygan mało tego na 800x600x16 jest ok 10-15fps i grafa jest na tyle płynna że bez problemu możne motać a to wszystko dzięki łatce na PL dzięki chłopaki !!!!!!!!!!!!!!! PS Kumplowi na ATHLONIE 1,7 na 640x480 muli że wygląda to jak komiks szkoda że już szkoły nie ma to by mu w pięty poszło jak by się dowiedział. PS2: Ciekawe ile wyciągnę na GAINWARDZIE GF3 Ti500 XP JUMBO 128DDR GS i PIII 550 !!! |
na p75 z voodoo rash 6mega zapiernicza az miło ... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
jakby ktos mi cos takiego powiedział to by było warte uwagi ale Panowie macie sprzety nie byle jakie i narzekacie albo dziwicie sie czemu inni narzekają, nie wszyscy mają athlony xp, czy nawet 1 GHz procki z gf 2 tudzież p3ki 550, niech sie odezwie ktoś kto na słabszym kompie to odpalił i uzyskał min 24 klatki, tu pytanie czy lepiej mieć słabszy proc i mocną grafę czy odwrotnie ??? do tego typu gier ? |
Cytat:
Na moim P2 333@400, 96 MB SDRAM, Riva TNT2 Pro 32 MB , minimum detali, minimalna rozdzielczosc, wszystkie mozliwe kombinacje opcji dziala moze z 1 klatke / sek. |
Cytat:
BTW jak przetaktowałeś tego genialnego procka do 400 MHz ??? |
dowiedziałem sie ze jeszcze szybciej moze chodzic GTA3 gdy we własciwosciach karty graf.Nvidia wyłączy sie "emulacje mgły",to jest we własciwosciach karty -ekran-direct3d-itd.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |