![]() |
Cytat:
Cytat:
Usługe tą można też aktywować poprzez SimExtra i przez SMS na nr 333 (wiec o komendach jakie trzeba przesylac pod ten numer na stronie ery) |
a opiszcie to jak to wlaczyc w TakTak i jak to wyglada. Co miesiac sciagaj czy moge na jeden miech sobie zrobic...kozacki jest prezydent :)
Tam prosi mnie o login do Omnixu. Jak zalozyc dla Tak-taka Nie bawilem sie w to jeszce..w EraOmnix |
No jakby nie patrzec to ja tez nie czekalem dlugo, bo jakies 20 minut. Zamowilem przez sms'a ale potem jeszcze wszedlem przez www poustawiac co i jak, bo te komendy przez sms to o dupe rozbic
|
Cytat:
|
Cytat:
Już mi się znudziło sprawdzanie czy to uruchomili :) Poczekam do jutra, jeżeli nie będzie to dzwonie (( |
@Hinks, wysyłałeś smsa, czy kupowałeś przez www?
Ja przez www i dopiero uruchomili na drugi dzień i żaden sms potwierdzajacy nie przyszedł :nie: |
No co jest ???
Czekam już ponad dzień i d**a :bicz: Nadal nie mam tego :( Chyba zadzwonie do nich (( |
ja biore "cyganeczka zosia" albo "biba" boysow.
|
W tak taku też działa (sprawdzone ) :cool:
|
Zaraz zadzwonie i sobie posłucham :D
Teraz jak będzie się do ciebie dzwonić to jak do BOK'u :P |
Cytat:
|
Cytat:
Co zamówiłeś? Tez kawkę? :> |
Też sobie to zamówiłem :D
Teraz czekam za SMS-em od nich :) Dobre to jest. Widziałem to na niemieckim MTV. |
Yeah u mnie też już działa :jupi:
|
Cytat:
pozdro ;) |
A słuchaliscie:
odgłosy i wypowiedzi>ludzie>smieszny smiech Normalnie jak smiech Arutra (Smartka) jak sie niezle smieje, hehehe. |
nom, u mnie juz dziala, super !! :D
pozdro ;) |
Cytat:
kurcze, kiedy ten sms przyjdzie? pewnie tyle chetnych, ze uruchamiac nie nadazaja :) pozdro ;) |
a w taktaku to dziala ?
|
Cytat:
|
a ja niby zamowilem,ale nie dziala, pewnie dlatego ze mam 2,13 zl na koncie a trzeba 2,50 miec :/
|
Cytat:
poczekam z tym do jutra - jak nie bedzie dzialalo to wtedy sprobuje sie dowiedziec dlaczego :) pozdro ;) |
Cytat:
Zaraz będę dzwonił jeszcze raz do nich :D |
no, mi jeszcze nie wlaczyli, ehh :(
pozdro ;) |
Cytat:
|
Z tego co mi sie zdaje to od jakiegos czasu jest to chyba w jakiejs Tureckiej sieci dla wszystkich.
A swoja droga to taka osoba dzwoniac bedzie sie czula jak w jakims BOKu :D |
Cytat:
P.S. Oczywiście też kawka :D |
kupilek kawke - czekam az uaktywnia :) - do 30min
pozdro ;) |
Pscółka Maja jest niezla :D
|
Cytat:
P.S. Ja zamówiłem, a 31 lipca rezygnuję :> |
faza:D
to 2,50 chyba kosztuje ??? nie jest za darmo |
chyba nie..., do 31 lipca za free jest :D, wiec zaraz kupuje - wole jednak najpierw dokladnie przeczytac regulamin, bo jakis haczyk moze byc.. ;)
pozdro ;) |
Dobre to :spoko:
Zamówię sobie :) |
Fajne to ;) Szkoda że tylko do Ery, Idea ma cos takiego ?
|
Granie na czekanie - era
jak w temacie - http://granie.era.pl/app
slyszeliscie o tym? zaraz chyba to sobie zamowie.. dobre :haha: szczegolnie "kawke musze dokonczyc" :) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |