![]() |
wszystkie commandosy, desperados, korea: zapomniany konflikt (średni tytuł). jak szukasz czegoś nietypowego to Dungeon Keeper 1 i 2 (ale raczej ci się nie spodoba).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ze strategi to moze full spectrum warriors :)
|
ooo :D dzieki to o to mi chodzilo :D
fajnie by bylo skads to zdobyc:( |
Cytat:
|
biofreaks?:)
|
nie to raczej cos innego, tam gralo sie ludzmi jakby przerobionymi w roboty, czyli jakies czesci ciala itp.
|
rise of the robots?
|
Nie chcialem zakladac nowego topicu wiec pisze tu :) moze znajde odpowiedz:)
Gralem kiedys w taka fajna gre...w stylu mortal kombat :) tyle ze walki odbywaly sie miedzy robotami itp. byl np. koles ktory mial zamiast reki karabin :P;) ogolnie dosc krwawa gra, odpadaly konczyny itp :) moze ktos wie jak nazywa sie ta gra :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale może i sprawdzę, mam tylko nadzieję, że dużo się nie instaluje, bo z miejscem na dysku krucho.. |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ground Control I i II. Napewno się spodoba.Pierwsza część jest THE BEST!!!!
|
Cytat:
|
Jezeli strategie wojenne to tylko Command & Conquer Generals :spoko: Co tu duzo mowic gra jest poprostu swietna :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Nie wiem czy to Cię zainteresuje, ale polecam Total War: Rome.
Tylko tyle, że akcja toczy się w kilka wieków p.n.e. Masz możliwość zarządzanie ekonomią powierzyć komputerowi, a sam zająć się toczeniem bitew, a te powalają na kolana. Kilka tysięcy jednostek walczy przeciwko sobie, po prostu miodzio. Pozdrawiam |
Silent Storm
|
Cytat:
styl Maca ZABRONIONE są prośby o cracki, numery seryjne itp. Przed zadaniem pytania skorzystaj z WYSZUKIWARKI...w 80% przypadków Twój problem został już rozwiązany na Forum... |
Czesc jestem tu naowy, ja szukam Gry na Psx zwana Legend Of Dragon nigdzie jej nie moge dostac !! wkurz mnie juz to!!!
|
Z czasów II WŚ polecam...:
-Close Combat cześć 2,3,4,5 -Blitzkrieg -Desert Rats vs Afrika Corps -Soldiers Heroes Of WW2 |
Dołącze się do tematu, czy ktoś zna taką gierką "SuperCos", czy ktoś w nią gra(ł), bo mam pytanie odnośnie gry. Jest to bijatyka w stylu Dradon Bull'a. Ma ok. 57 mega. Jeśli ktoś będzie coś wiedział niech da znać.
|
Swat
|
Czy "Brothers in Arms" to fajna gierka?.
Grał ktoś? Chcę sobie kupić, ale blisko 100 zeta za oryginał i nie chcę wyrzucić kasy w błoto. Czy Waszym zdaniem warto? Pozdr. |
Army Men :)
|
Chodzi mi o wpspółczesne ale wzorowane na Cannon Fodder. Mam jedną zakupioną 3 dni temu była dołączona do PC Format 2 płyty CD z ta grą oraz płyta DVD z filmem "Ostatni mecz" + 1100 programów freewerowych. W kazdym bądź razie nie moge sobie przypomnieć tytułe tej gry a to zapewne przybliżyłoby wam mój problem z doborem gry.
|
Cytat:
A co do takich gier to w sumie Cannon Fodder był wyjątkowy (oczywiście było kilka części), nie kojarzę nic późniejszego w tym stylu. |
Panowie. Chodzi mi dokładnie o gry typu "Cannon Fodder" (te gierki z małymi ludzikami co czmychają np. po lesie). Takie własnie uwielbiam. :)
|
Rainbow 6 i cała seria opatrzona nazwiskiem Tom "Klęczy"
kirujesz grupą "rzołnieży" i nie trzeba budować "durnych budowli" he he :) |
Commandos - wszystkie części.
Ewentualnie Desperados, ale to już troche inny klimat. |
Platoon
|
Soldiers: Ludzie Honoru (Soldier: Heroes of World War II)
PS. ktoś chce kupić oryginała? :) |
Commandos + dodatek i następne części II oraz III.
|
Cytat:
|
Cannon Fodder
|
Cytat:
|
Lost Patrol :spoko: ;)
ps: Nie szukaj raczej tej gry, niewielka szansa,że będzie to to, o co Ci chodzi :) |
Szukam gier?
szukam gier strategicznych w których dowodziłbym np. grupą żołnierzy itp. ale żeby nie trzeba było budowac jakis durnych budowli czy tym podobnych rzeczy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:02. |