![]() |
Pojawił sie Stalker Alpha
Ilość załączników: 1
wazy cos 121mb
na 1.8 athlon 768 ram ddr i radeon 9550 extreme chodzi bez problemu 8 ) |
Ilość załączników: 1
:o
|
No nareszcie cos już jest :D
Jak narazie alpha nie ma za dużych wymagań (???) ;p Ciekawe jak to będzie w finalnej wersji... Jak się gra??? |
W ktorym sklepie mozna go kupic ?? ;-)
|
hmm.. chyba narazie w sklepach o nazwach: Internet, eMule, DC, Kazaa, Torrent jeżeli chciałbyś adres sklepu, numer półki i numer produktu w sklepie eMule to zglos sie :)
|
Nie lubie sklepu Emule. Za wolna obsluga... :( Ale torrent by mi odpowiadal......:)
|
Przecież to narazie alpha a nie final.
|
;-F
sight : Ameryki to nie odkryles... ta ver. Alpha jest stara jak swiat..widzialem ja jakis rok temu ;P i engine jaki jest zastosowany w tej Alphie na dzisiejsze czasy niczym nie zaskakuje ;-/ ...dlatego jego wymagania sa znkome.. pozostaje miec nadzieje ze Finalna Ver. bedzie smigac na nowym i lepszym/ladniejszym engine |
STALKER: Shadows of Chernobyl
Cześć.
Zapraszam do obejżenia filmu, który jest na tej stronie: http://www.filerush.com/download.php...TALKERdx91.wmv To już nawet GF6800Ultra jest przestarzały, bo obsługuje tylko DirectX 9.0c ;) Co pół roku trzeba zmieniać grafę :| Ale ogólnie gierka będzie wypasik :> |
qrde a tak se chcialem w to pograc no ale chyba moj radek9200se nieda rady :fiu:
|
jakoś nie rajcuje mnie ta gierka.
o wiele lepsza zabawa jest w gry online. |
Cytat:
|
Najlepszy jest Starcraft :D Chodzi praktycznie na wszystkim hehe
|
Też ostatnio gram tylko w multiplayer, bo jest ciekawej, ale gdy gierka jest naprwdę dobra w single to można pograć :D
|
No ale w GTA: SA chyba zagracie :> :jezyk:
:3msie: |
Cytat:
Ale tryb mulitiplayer też przeciez będzie :) |
Cytat:
|
Przy moim necie o Multi mogę sobie tylko pomażyć, więc zostaje mi Single.
|
Mi na razie starczy GF 2 MX.400 z DX 7.0 :) Chciałem niedawno zrobić upgrade w kompie, ale się wsztrzymałem z powodu braku kasy. Jesli Stalker ma obługiwać DX 9.1, to nowe GeForce wydają się przestarzałe w momencie wporwadzenia na rynek - bo nie ma jeszcze na nich gier, a te co będą, to moga już być na DX 9.1
|
z tego co wiem stalker bedzie wypasem moze nawet lepszym niz HL2 czy Doom3 choc to klasyki :)
a silnik podobny jak w HL2 ktory pozwoli na granie nie koniecznie na super sprzecie :) |
OWA wersja gry to wersja z roku 2002 więc nie ma się co dziwić jak wygląda(moim zdaniem i tak imponuje wielkością i wykonaniem mapy).
sam klimat tego miejsca jest nawet w tak wczesnym stadium gry niesamowity ...i nie zastosowano w nim jeszcze takich bajerów jak dynamiczne oświetlenie,kolorowe światło czy całą resztę bajerów.....to tyle :) |
Czekam na tego STALKERa i czekam. Lubię te klimaty (rodem z Fallout'a rozwalonego przed powstaniem części 3). Czy ktoś wie kiedy pojawi się wersja finalna?
|
Stalker to kolejny DNF.............
|
a w alfie grafika taka ścrednia :)
|
chyba nie chcecie powiedziec ze na grafie z obsluga dx9.0 to cos nie pojdzie? to bylaby lipa wszechczasow ...
|
chyba stalker miał wyjść w 2 wersjach jednej na dx8 i drugiej fullwypas?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie robią przymiarki z myślą o Oblivionie :D
|
ciekawe czy radek 9600 PRO wydoli :D
|
Oby tylko nie wyszła z tego kicha tak jak z Dooma3...
Ps Demko juz jest:D |
Cytat:
|
Wiesz tak samo mowili o Doomie3....
|
Cytat:
|
Mnie tam i tak bardziej zalezy na trybie ulti niz na singlu.. ale skoro myslisz ze to bedzie super giera..
We will see:) |
to kiedy ma wkoncu to byc :)
|
Cytat:
|
NIe mam:/ ale demko wyszło juz w zeszłym roku i grfa jest dosc cienka w ktoryms CDA było
|
Cytat:
:mysz: :slonik: :jupi_pet: :banan3: :banan2: :ja_chce: :najlepsz: |
To ze STALKER'a przekladaja moze byc dobrym objawem. DoD:S tez Valve przelozylo pod pretekstem malych zmian... od bety zmienili cala gre i pomimo tych 4 map warto przynajmniej ja zobaczyc i posluchac... takiego dzwieku jeszcze w zadnej grze nie bylo.
|
Cytat:
|
Hmmmmm Ja wiem czy taka krootka? Mi sie osobiscie podobała zwłaszcza gravity Gun:p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02. |