![]() |
Mini-konkurs książkowy CDRINFO
Włąśnie przeczytałem o konkursie CDRINFO w który można wygrać ksiażke Linux Nagrywanie CD i DVD http://www.cdrinfo.pl/konkurs/ksiazki/
Jak to jest z tym losowaniem, losuje komputer czy jak ?? bo właśnie wziołem wnim udział :) Ciekawe czy uda się chodź raz wygrać w jakimś konkursie :D |
@ też wziąłem udział :D
|
i ja :) szanse na wygrana maleja :)
|
Ja w poniedziałek już wysłałem odpowiedz :)
Jutro się dowiemy do kogo trafią książki ;p |
ja tez wysłalem,ale jak wygram to chce z autografem :P
|
To i ja zrobię Wam konkurencję :D
|
@mgit leci reputka za ten temat bo bym przegapił konkurs :) A tak może akurat szczęście się uśmiechnie;)
Pozdro |
Hehe w prozycjach zmian dalem - Wiecej reklam CDRSpeed.pl :D
A swoja droga to konkurs dla ultra leniwych ... Ta podstronka z ksiazka moglaby sie jako popup otwierac wogole, z iloscia ston na czerwono i boldem :) |
Szanse coraz mniejsze :P
|
No macie jeszcze 23 min w momencie, jak to piszę ;)
Całkiem możliwe, że takich konkursów w najbliższym czasie będzie więcej się u nas pojawiać. Jeżeli tylko się to przyjmie i będziecie chcieli, to my nie widzimy problemu, a z tego co wiem, Helion też nie :) @pawelblu Celem tego konkursu było to, aby wzięło w nim jak najwięcej osób. A muszę powiedzieć, że mimo takiego pytania, trafiły się także niepoprawne odpowiedzi :) A jeżeli chodzi o reklamę, to wiesz jak jest... :D Ciekawe są także Wasze opinie, co możnaby zmienić/dodać w serwisie. Z większością się zgadzam i być może najważniejsze i najczęściej się powtarzające opublikujemy i odpowiemy na nie :) Już teraz mogę powiedzieć, że sporo rzeczy można zrobić, ale wymaga to czasu i ludzi chętnych do pomocy, a z tymi ostatnimi jest coraz gorzej i kilka ciekawych projektów leży :( |
O kurcze prawie sie spoznilem :) dobrze ze zobaczylem ten temat :)
|
Wasze szanse rosna - nie biore udzialu :D
|
Ja wysłałem wczoraj
|
Z tymi konkursami to ciekawa sprawa. Oby jak najwiecej takich konkursow :) moze cos w koncu wygram.
|
w ostatniej chwili sie zalapalem :)
|
a ja już nie.:(
Mam prosbe. Zawsze przeoczam konkursy na głownej. Piszcie jak bedzie jakis konkurs :D |
Cytat:
|
@Bartez o której godzinie podacie wyniki?:>
|
No właśnie kiedy wyniki, bo już się ich doczekać nie mogę :)
|
|
Tym razem się nie udało :( ;p
Gratuluje zwycięzcom :piwo: Miłej lektury :) |
No mi też się nie udało :( ;) moze drugim razem się uda :)
|
Kurcze :) czulem ze ten moj lo byl tuz tuz :) hehee
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06. |